Toimipisteet

ASTU INSPIRAATION JA MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMAAN

Näe, tunnustele, kokeile

Mikä olisi parempi keino tutustua tuotteisiimme kuin nähdä, tunnustella ja kokeilla niitä? Henkilökuntamme antaa henkilökohtaista opastusta tuotteisiimme ja esittelee mielellään tuotteet läpikotaisin. Paras tuntemus tulee usein kuitenkin kokemuksen kautta.

Kokemuksesta inspiraatioksi

Myymälämme ja näyttelymme ovat inspiraation lähteitä. Saavu ideasi kanssa ja poistu visio mielessäsi. Henkilökuntamme palvelee auttaen ideaasi tulemaan todelliseksi suunnitelmaksi. Esittelemällä kuinka sisustuskokonaisuus, suuri tai pieni, voidaan toteuttaa, saamme ideasi elämään.

Luo ainutlaatuisia ratkaisuja

Millaisen työympäristön haluat luoda? Meidän asiantuntijamme opastavat sinut läpi suunnittelun ja pohdinnan, ja esittelevät luovat ideansa juuri sinulle sopivasta sisustusratkaisusta. Tule toiveittesi kanssa ja näytämme selkeän tien eteenpäin. Tavoitteenamme on aina tukea työn kulkua koko organisaatiosi kannalta riippumatta toimintasi laajuudesta. 

Haluatko vierailla virtuaalisessa näyttelyssämme?

Katso video ja varaa vierailu

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.

Haluatko tulla käymään myyntinäyttelyssämme?

Ota yhteyttä