Henkilökohtaiset työpöydät

On tärkeää että voit päättää siitä, missä ja miten haluat työskennellä toimistossa, jotta voit tuntea olosi hyväksi ja tehdä työtä hyvin. Mitä enemmän vaihtoehtoja sinulla on, sitä helpompi on keskittyä oikeisiin asioihin ja tehdä työtä haluamallasi tavalla.

ASIASANAT

Muunneltavuus
Valinnanvapaus
Yksilöllistetty
Keskittynyt ja tehokas
Yksilöllisesti
Hyvä valaistus ja akustinen ympäristö
Älykkäät säilytystilat
Ergonomia

YKSITYISYYS/KESKITTYMINEN

Täällä voit tehdä töitä rauhassa! Kun päätät tulla tänne, kollegat tietävät, että sinua ei saa häiritä, ja voit työskennellä tehokkaasti rauhassa. Yksityinen työpöytä voi sijaita avoimessa ympäristössä tai erillisessä työhuoneessa. On tärkeää, että tilaa voidaan käyttää yksilölliseen, korkean keskittymistason työskentelyyn. Keskusteluja ja puhelinkeskusteluja tulee voida välttää, ne ovat sallittuja vain, jos olosuhteet sallivat.  

AVOTILA

Tässä näet työpöytävaihtoehtoja avotilaan. Kun päätät käyttää tätä tilaa, kollegat tietävät, että haluat työskennellä rauhassa, mutta sinua saa myös häiritä. Täällä voi puhua hiljaisella äänellä ja käydä lyhyitä puhelinkeskusteluja. Joskus, jos ryhmät haluavat edelleen työskennellä tiiviisti yhdessä, nämä pöydät voi ryhmittää naapurustoiksi.

HENKILÖKOHTAINEN TYÖPISTE

Sinun ikioma työpisteesi, jonne voit mennä joka päivä ja jota ei tarvitse jakaa kenenkään muun kanssa. Se on täysin varustettu tila, jossa on työpöytä, työtuoli ja usein henkilökohtainen kaappi työssä tarvittavia ja henkilökohtaisia tarvikkeita varten. Tämä työpiste voi olla avoimessa ympäristössä tai erillisessä huoneessa, joka sinulla on yksin käytössäsi tai jonka jaat muiden kanssa.

HILJAISUUS

Tämä hiljainen huone on kuin rentouttava kupla stressin täyttämässä työpäivässä. Se on tarkoitettu vain yhdelle henkilölle ja suunniteltu antamaan sinulle uutta voimaa ja energiaa. Voit tulla tänne lyhyelle tauolle, kuunnella musiikkia, lukea tai meditoida.