Muut tilat

Innoittavat ja joskus odottamattomat tilat, jotka stimuloivat luovuutta ja rakentavia kokouksia, auttavat sinua ajattelemaan uudella tavalla.

ASIASANAT

Terveys ja hyvinvointi
Liikkeen ilo
Luovuus
Erittäin erikoistunut
Yhdessä
Työpajat ja tapahtumat

AUDITORIO

Auditorio on tarkoitettu kokouksia ja esityksiä varten, ja se voidaan suunnitella joko avoimeksi tai suljetuksi tilaksi. Voit esimerkiksi valita perinteiset auditoriokalusteet tai epätavanomaisemman ratkaisun penkkeineen riippuen siitä, kuinka haluat auditoriota käyttää. Kun sijoitat auditorion epätavalliseen, epämuodolliseen ympäristöön, kuten ravintolan tai kahvilan viereen, saat aikaan luovemmat kokoustilat, joilla on laajempi käyttötarkoitus.

VIHERHUONE/ORANGERIA

Vihreät tilat ja päivänvalo stimuloivat luovuutta ja hyvää oloa. Viherhuonetta/Orangeriaa voi käyttää sekä työpajoihin että luoviin kokouksiin, ja se muodostaa rauhallisen tilan myös pohdiskeluun ja rentoutumiseen.

KIRJASTO

Kirjastossa on tilaa lukea, keskittyä ja kerätä tietoa. Kirjojen ja IT-välineiden paikka on selkeästi täällä. Kirjastoa voidaan käyttää myös osaston asiakirjojen varastointiin. Sisusta se pehmeillä istuimilla ja pöydillä. Miksi ei myös asianmukaisilla pöydillä pidempiin istuntoihin? Akustoivat materiaalit, huonekalut ja somisteet  ovat hyvä idea.

LABRA

Tämä tila on omistettu erityisiin tarpeisiin. Laboratorio on kalustettu käytännöllisillä työpöydillä ja tuoleilla joiden valinnassa on kiinnitetty huomiota suoritettaviin työtehtäviin. Hyvä äänieristys auttaa keskittymään ja antaa työrauhaa.

KATTOPUUTARHA

Kattopuutarha, katettu tai avoin, on hyvä kokoontumispaikka henkilökunnan tapaamisille, asiakkaiden käynneille ja muille tapahtumille. Se voi toimia ruokalan, kahvilan tai kahvipisteen jatkona, ja se voidaan myös kalustaa pöydillä sekä kokoustilaksi, jotta voit käyttää sitä yksilötyöhön tai luovien kokouksien tarpeisiin. Paljon valoa ja vehreyttä tarkoittaa, että kaikki tuntevat olonsa hyväksi ja ovat iloisia. 

LIIKUNTA/PUKUTILA

Liike on tärkeää luovuuden ja tuottavuuden kannalta. Toimistokuntosalin varustaminen johonkin avoimista tiloista antaa sinulle mahdollisuuden treenata töiden lomassa. Kuntosalilla voi olla tasapainolautoja, jumppapalloja, kuminauhoja ja muita yksinkertaisia laitteita, joita voidaan käyttää tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Kun käytät kävelymattoa, voit treenata samalla kun teet työtä tai pitää "kävelykokouksen" työtoverisi kanssa.

PELITILA

Joskus ajattelemme parhaimmin, kun teemme jotain muuta ja aivot pääsevät rentoutumaan. Yhdistetty peli- ja aktiviteettitila, jossa on tilaa pelata pingistä, biljardia, pöytälätkää tai muita pelejä, mahdollistaa avoimen yhteenkuuluvuuden, joka voi johtaa luoviin ideoihin. Huoneeseen voidaan siten asentaa erityyppisiä pehmeitä, kovia, korkeita ja matalia istuimia ja pöytiä, jotka helpottavat työhön ryhtymistä heti, kun keskustelua syntyy.

LUOVA TILA

Inspiroiva tila, joka stimuloi luovaa ajattelua ja yhteistyötä. Joustava sisustus ja uusi teknologia tukevat luovuuttasi.