Projektitilat

Mahdollisuus työskennellä yhdessä eri projekteissa ja eri tavoin on yrityksen liikkeellepaneva voima. Avoimet, suljetut ja projektityöt vaativat sekä luovaa että keskittynyttä otetta.

ASIASANAT

Muunneltavuus
Yhteistyö
Yhtenäiset pöytäpinnat
Tukeva tekniikka
Hyvä valaistus ja akustinen ympäristö
Ergonomia
Toiminnallisuus

AVOTILA

Tätä projektitilaa voidaan käyttää projektityöryhmässä erilaisiin kokouksiin ja tiedotustehtäviin. Tilan sisustus ja varustus edistävät tuottavuutta ja luovuutta. Koska tilaa ei ole täysin suljettu, on mahdollista, että ohi kulkeva kollega projektiryhmän ulkopuolelta voi tutustua tai kommentoiden osallistua työhön.

SULJETTU TILA

Tätä projektitilaa voidaan käyttää projektityöryhmässä erilaisiin kokouksiin, tiedotustehtäviin ja työpajoihin. Se on suljettu tila, joka tarjoaa mahdollisuuden vilkkaisiin keskusteluihin ja keskittyneeseen työskentelyyn häiritsemättä muita tai muiden häiritsemättä.

TIIMI

Tämä tila on omistettu projektiryhmälle, joka tekee tiivistä yhteistyötä, usein pidemmällä aikavälillä. Tilassa on erilaisia kalusteita, jotka voidaan helposti järjestellä uudelleen tai joita voidaan täydentää työskentely-, kokous-, analysointi- ja keskustelutilanteiden järjestelemiseksi. Ratkaisu voidaan toteuttaa sekä avoimeen että suljettuun ympäristöön, etenkin jos työn on pysyttävä luottamuksellisena.