tIe monitilaTOIMISTOon

 

TYÖ EI OLE VAIN PAIKKA MINNE MENNÄÄN. TÄNÄ PÄIVÄNÄ SE ON  MITÄ TEHDÄÄN. TYÖTAVAT OVAT MUUTTUMASSA TEKNOLOGIAN MYÖTÄ. PERINTEISET TYÖTILAT KEHITTYVÄT

Viisi kysymystä joita jokaisen yrityksen tulisi miettiä:

maailma on muuttunut, mutta onko tYÖYMPÄRISTÖMME?

Teknologia muuttaa kaiken. Miten keräämme tietoa, kuinka kommunikoimme, puhumattakaan liikkumisesta ja ergonomiasta.. Näinä päivinä työntekijät eivät enää ole kiinni työpisteissään, jotta työ tulisi tehdyksi. Kuinka sinun toimistoratkaisusi selviää uusista työnteon haasteista?

mitä työntekijämme tekevät kaiket päivät?

Vastailevat sähköposteihin? Pitävät luovia stand-up-palavereja? Tapaavat asiakkaita? Matkustavat? Järjestävät workshoppeja? Vastaavat puheluihin? Pitävät kahvitaukoja? Tekevät etätöitä? Kuka tarvitsee mitäkin missäkin tehdäkseen työnsä mukavasti, ergonomisesti ja tehokkaasti?

kuinka työympäristö tukee tehtäviämme?

Katso toimistoasi ja työympäristöäsi. Edustavatko sen tilat niitä toimia joita toimisossasi tehdään? Onko sen tiloissa parantamisen varaa, jotta työympäristöstä tulisi paljon parempi.

kuinka tämä käännetään talouskielelle?

Toimistopinta-alan mahdollisimman toimivaa hyödyntämistä voidaan katsoa myös taloudelliselta kannalta. Tyhjät työpisteet = hukkaan heitettyä rahaa, sekä energian hukkaa. Muuttamalla tyhjät tilat virittäviksi paikoiksi säästää rahaa ja tuo uutta intoa jokaiselle niissä työskentelevälle.

mitä osaa työympäristön tulisi pelata organisaatiossa?

Kysymyksiin perustuen, onko sinulla suunnitelma toimistotilojesi parantamiseksi? Meillä on 75 vuoden kokemus alalta. Olemme täällä auttaaksemme sinua etenemään mahdollisimman onnistuneesti.

HALUATKO KESKUSTELLA SIITÄ KUINKA TYÖYMPÄRISTÖÄSI VOISI PARANTAA?

Ota yhteyttä

KINNARPS NEXT OFFICE®

palvelumme tulevaisuuden työympäristöjen toteuttamiseen

Uuden työympäristön valitseminen ei ole vain sisustusprojekti – se on muutosprojekti. Se sisältää erilaisten muuttujien huomioon ottamisen niin fyysisen tilan, johtajien/organisaation ja digitaalisen ympäristön osalta. Se tarkoittaa kaikkien ottamista mukaan sekä yrityksen, osaston, ryhmän ja yksilön tarpeiden huomioimista. Me saavutamme
yhdessä tarvitsemanne työympäristöt. Ihannetoimistoon ei ole yleisratkaisua. Kyse on ainutlaatuisen ratkaisun löytämisestä yrityksellesi.


Tevetuloa uuteen Next Office -monitilatoimistoosi.

Miksi valita Kinnarps Next Office® monitilatoimisto?

joustavat työympäristöt

Next Office on tehtäviin perustuva työympäristö, jota ei tarvitse uudelleenrakentaa. Sitä voi helposti uudistaa ja muokata ja siten saada uudenlaisen tilan. Äkillinen laajentuminen tai työntekijöiden määrän supistuminen on tilan kannalta tuskatonta, eikä monitilatoimiston koolla ole suurta vaikutusta muuttuviin työnäkymiin.

luovat työyhteisöt

Työympäristö, joka on suunniteltu rakentamaan spontaaneja kohtaamisia, antaa luovuuden kukoistaa. Kun perinteiset toimistot luottavat pysyviin suhteisiin, Next Office ratkaisumme tukee avointa ja joustavaa tekemistä. Monitilatoimisto antaa mahdollisuuden kohdata ja vaihtaa ajatuksia uusissa ympyröissä.

hyvinvoivat, iloiset työyhteisöt

Joustavat työpisteet, jotka mukautuvat monenlaisiin tehtäviin, tarjoavat laajan kirjon ergonomisia etuja. Hiljaiset, keskittymiseen tarkoitetut tilat auttavat tekemään tarkkaa tai luottamuksellista työtä, ja tarjoavat tarvittavan tilan rauhoittumiseen ja vetäytymiseen. Kun ihmisen keho ja mieli voivat hyvin, positiivinen vaikutus voidaan todeta sekä yrityskulttuurissa että työn tuloksessa.

vahvempi brändi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että muotoilulla on suurempi vaikutus meihin kuin olemme ajatelleetkaan. Selvä yhteys on olemassa sen välilä miten viihdymme ja nautimme ympäristöstämme ja jaksamme olla tehokkaita työssämme. Inspiroivaan sisustukseen panostaminen tukee yrityskuvaa ja houkuttelee uusia kykyjä.

...Ja VIELÄ

 • Kestävät ratkaisut
 • Matalammat tilakustannukset
 • Tehokas tilojen käyttö
Joitakin Kinnarps Next Office® asiakkaita

Miten se toimii: 6 askelta Kinnarps Next Office® -monitilatoimistoon

1

Tiedotus & visiointi
 • Kick off tapahtumat, seminaarit
 • Vision luonti ja tavoitteet
 • Kokoukset ja tapaamiset
 • Tutustumisvierailut näyttelyissä ja muissa asiakkaan tiloissa

2

kARTOITUS
 • Käyttöastekartoitukset
 • Verkkokysely
 • Workshopit

3

tulokset & strategia
 • Tulosten esittely
 • Tehtäväsuunnittelu perustuen tuloksiin ja visioon
 • Strategia

4

sisustusratkaisu
 • Konseptin ankkurointi
 • Tulosten esittely
 • Layout-suunnitelma joka perustuu tuloksiin ja visioon

5

implementointi
 • Workshop
 • Uuden työympäristökonseptin käyttöönotto
 • Palautekeskustelut

6

seuranta & ylläpito
 • Mitä opittiin
 • Kysely käyttöönoton jälkeen
 • Arviointi

1.
tiedotus & visiointi

Ensimmäinen vaihe on tiedottaminen, inspirointi ja motivointi, jotta koko henkilökunta saadaan samoille linjoille. Järjestämme esimerkiksi seminaareja siitä, miten työelämä muuttuu, miksi niin käy ja miten se vaikuttaa ihmisiin ja yrityksiin. Tiedotamme myös siitä, miten tärkeää on mukauttaa työympäristöä niin, että se tukee sekä henkilökuntaa että toimintaa.

Vieraile myös näyttelyissämme hakemassa lisäinspiraatiota.

2.
kartoitus

Aloitamme analyysivaiheen workshopilla. Seuraamme tuloksia työkalumme avulla, jotta voimme kartoittaa tilojen käyttöasteen, kulkuvirrat, tarpeet ja toiveet. Viimeisessä vaiheessa viemme tulokset selkeään raporttiin, joka on pohjana uuden työympäristöratkaisun suunnitelmalle.

Haluatko lisätietoa työkaluista joita käytämme kartoitusvaiheessa?

Ota yhteyttä

3.
tulokset & STRATEGIA

Käymme läpi tiedot, jotka olemme yhteistyössä kartoittamalla hankkineet. Tiedämme nyt tilojesi käyttöasteen, työn kulun ja työntekijöittesi toiveet. Teitojen pohjalta luomme yhteisen vision - ponnahduslaudan seuraavaan vaiheeseen. Keskustellen sinun ja tiimisi kanssa suunnittelemme uuden työympäristönne.

 

4.
SISUSTUSRATKAISU

Tässä vaiheessa ehdotamme sisustusratkaisua, joka perustuu toimintaanne ja tarpeisiinne. Kun olemme keskustellen saaneet ratkaisun valmiiksi, voitte tilata uuden työympäristönne.

5.
implementointi

Päämäärämme on toimittaa ratkaisut aina omalla kuljetuskalustollamme ja omien asentajiemme ammattitaitoa käyttäen. Saat palvelua, joka perustuu kokemukseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. Esim. kertakäyttöisten pakkausmateriaalien asemesta käytämme huopia tuotteittemme suojaamisen kuljetuksen aikana. Näin säästyt  pakkausjätteiden käsittelyltä ja luonto säästyy. Kuljetushuovat palautuvat tehtaalle uudelleen käytettäväksi. 

 

6. seuranta & ylläpito

Kun olette käyttäneet uutta toimistoanne vähintaan kuukauden, teemme jälkikartoituksen. Siinä saatte arvoida tulosta visiosta ja tulokseen saakka. Teemme vertailun aikaisempiin kyselyvastauksiin nähden ja näemme mitkä asiat ovat parantuneet.

Tuntuuko sinulle sopivalta? Vai haluatko vain lisätietoa?

Ota yhteyttä

TYÖYMPÄRISTÖN MUUTOS: LUO OMA RATKAISUSI JOKA PERUSTUU TÄRKEIMPIIN TEHTÄVIISI

Haluatko nähdä lisää inspiroivia kuvia työympäristöjen sisustusratkaisuista?

Kuvagalleria

Oletko utelias tietämään mitä Next Office ratkaisu voisi antaa yrityksellesi?

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.