Kaikki Valmiina palvelut työympäristön uudistamiseen

1. kartoitus & Analysointi

Miksi työympäristönne uudistuu?

2. suunnittelu & valmistelu

Miten varmistamme että toteutus onnistuu?

3. muutoksen toteuttaminen

Työympäristön fyysiset muutokset

4. viimeistely & opastus

Käyttöönoton varmistaminen

5. seuranta & optimointi

Jatkuva kehittäminen ja ylläpito

Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden toiveidesi mukaan. Alla osa palveluistamme vaiheittain:

1. KARTOITUS JA ANALYSOINTI

TYÖYMPÄRISTÖARVIOINTI

Palvelulla kartoitetaan työympäristön kehitystarpeita useamman eri osa-alueen osalta. Kartoituksen pohjalta laaditaan yhteenveto työympäristönne tilasta sisältäen konkreettiset etenemisehdotukset.

 

Ota yhteyttä

Ergonomiakartoitus

Tarjoamme kokonaisvaltaisia työympäristöratkaisuja joiden keskiössä on ergonomia ja terveys. Yhdessä ergonomia-alan ammattilaisten kanssa ehdotamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

PROJEKTIJOHTAMINEN

Työympäristön uudistaminen on organisaatiolle muutosprojekti johon liittyy useita hallittavia palasia, mutta usein liian vähän aikaa ja resursseja.

Me Kinnarpsilla otamme mielellämme kokonaisvastuun projektista ja varmistamme sen toteutumisen ajallaan ja laadukkaasti.

 

Ota yhteyttä

2. SUUNNITTELU JA VALMISTELU

sisustussuunnittelu

Luomme yrityksesi toiminnan ja sen asettamien tarpeiden mukaisia tehokkaita, toimivia ja samalla viihtyisiä työympäristöjä. Yhdessä ideoimme ja visioimme optimaaliset tila- ja kalusteratkaisut, jotka muuntuvat toimintasi mukaisesti, joustavat ja kestävät aikaa. Suunnittelemme niin yksittäisen työhuoneen kuin suuren työympäristökokonaisuudenkin ja luomme tilat joissa mitään ei ole unohdettu.  

 

Ota yhteyttä

AKUSTIIKKASUUNNITTELU

Yhdessä asiantuntevien akustiikka-asiantuntijoiden kanssa luomme ratkaisut juuri sinun yrityksellesi. Katsomme, että jokainen työpaikka, rakennus ja työntekijä on ainutlaatuinen. Sen tähden ääniympäristön suunnittelu on aina tapauskohtaista. Miellyttävän äänimaiseman luomme käyttämällä mattoja, kattoelementtelä, kalusteita ja verhoja - osaamisemme hyvinvoinnin kannalta sopii hyvin mukaan kuvioon.

Ota yhteyttä

valaistussuunnittelu

Jotta voisit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti on valon laadulla merkitystä. Yhdessä alan asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa löydämme parhaat ratkaisut päivänvalon ja valonlähteiden yhdistämiseen. Kustannustehokkaat ratkaisut luovat työympäristöllesi parhaan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

AV-RATKAISUT

Hyvin toimivat ja harkiten toteutetut AV-ratkaisut tukevat suunniteltuja toiminnallisuuksia ja tehostavat työntekoa.

Saumattomin käyttökokemus ja visuaalinen ilme syntyy kun AV-ratkaisut mietitään sisustussuunnittelun ja kalusteratkaisujen yhteydessä.

Tuotamme palvelun yhteistyössä AV-kumppaneidemme kanssa.

 

Ota yhteyttä

LEASING - kalusteiden vuokraaminen ostamisen sijaan

Vuokraaminen antaa sinulle paremman kontrollin investoinnille verrattuna ostamiseen. Sen lisäksi sinun ei tarvitse käyttää aikaa inventaarilistojen tekemiseen. Parasta on, että voit lisätä, poistaa ja vaihtaa kalusteita tarpeen mukaan. (esim. jos toimintasi laajanee.)

Ota yhteyttä

3. MUUTOKSEN TOTEUTTAMINEN

pyydä meiltä muuttotarjous

Vaihtamassa toimistoa? Muuttamassa osaa organisaatiosta? Palvelemme ja huolehdimme muuttoon liittyvästä hulinasta. Huolehdimme siitä, että projekti tulee johdetuksi ja kalusteet turvallisesti kuljetetuksi uuteen paikkaan ja lupaamme että muutostasi tulee kustannustehokas ja vaivaton. Ja tietysti ympäristövaikutuksiltaan vähäisin.

Ota yhteyttä

UUSIOKÄYTTÖ TAI VANHAN KALUSTEEN KIERRÄTYS

Kun tiloja uudistetaan, löytyy aina kalusteita joista pitää päästä irti. Jos et myy tai uudelleenkäytä kaikkea mitä sinulla jo on, anna meidän huolehtia niistä. Haemme pois ja katsomme, että tuotteet kierrätetään tai uusiokäytetään parhaalla tavalla.

 

Ota yhteyttä

TOIMITUS ja asennus

Kun hankit toimiston kalusteet Kinnarpsilta, huolehdimme niiden toimittamisesta asennettuina perille asti. Lisäksi ammattitaitoiset asentajamme opastavat kalusteiden käytössä.

Toimituksemme on oman optimoidun kuljetusjärjestelmän ja kaluston ansiosta erittäin ilmastotehokas. Uudelleen käytettävät pakkaushuovat mahdollistavat korkean täyttöasteen, minkä ansiosta vältät myös pakkausjätteen käsittelyn.

 

Ota yhteyttä

REMONTOINTI

Saat tarvittaessa myös toimistotilojen muutos- ja remonttityöt kauttamme. Säästät aikaa ja vaivaa kun kokonaisuus toteutetaan ja hallitaan yhdestä paikkaa.

Remontointi toteutetaan alan ammattilaisten toimesta Kinnarpsin laajaa yhteistyöverkostoa hyödyntäen.

 

Ota yhteyttä

4. VIIMEISTELY JA OPASTUS

TILOJEN KÄYTTÖÖNOTTO

Uusi työympäristö on henkilöstölle suuri muutos. Uudet tilat ja niihin liittyvät toiminnallisuudet on hyvä esitellä henkilöstölle, jotta muutos koetaan mahdollisimman positiivisena asiana. Näin muutoksesta saadaan myös tavoitellut hyödyt nopeammin.

Kun muutoksen taustalle on tehty Next Office-analyysi, voidaan esittelyssä peilata tehtyjä ratkaisuja kartoitusvaiheessa henkilöstöltä saatuihin palautteisiin. Uuteen työympäristöön on helpompi sitoutua kun sen kehittämiseen on päässyt osallistumaan.

 

Ota yhteyttä

PELISÄÄNNÖT TYÖPAJA

Me autamme laatimaan uusille tiloille pelisäännöt yhdessä henkilöstön kanssa.

Uudenlainen työ vaatii ympärilleen uudenlaisen työympäristön. Työskentely uudenlaisessa ympäristössä vaatii kuitenkin opettelua ja yhteisesti sovittuja pelisääntöjä.  Säännöt kannattaa muodostaa yhdessä henkilöstön kanssa, jotta säännöistä tulee toiminnallisuutta tukevia ja sellaisia, että niitä halutaan myös noudattaa.

 

Ota yhteyttä

piilota sotkuiset johdot

Siisti työympäristö tarjoaa monia hyötyjä. Se ei ainoastaan ole helpompi pitää järjestyksessä, vaan myös mukavampi. Se on myös turvallisempi esim. tulipalovaara on pienempi. Tämän palvelumme avulla siistimme työympäristösi ja piilotamme sotkuiset kaapelit turvallisesti.

 

Ota yhteyttä

5. SEURANTA JA OPTIMOINTI

SEURANTA JA RAPORTOINTI

Tarjoamme toimistokalusteiden elinkaaren-seurantaa ja raportointia. Sen avulla kalusteiden elinkaarta on helpompi hallita ja tarvittavat investoinnit ovat paremmin ennustettavissa.

 

Ota yhteyttä

KALUSTEIDEN SIIRROT JA SÄÄDÖT

Hyvin toimiva työympäristö kehittyy ja muuttuu liiketoiminnan mukana ja aiheuttaa säännöllisesti tarpeen myös fyysisten puitteiden päivittämiseen.

Me huolehdimme, että työympäristönne pysyy toimivana myös muutosten keskellä!

 

Ota yhteyttä

TILANHALLINTAJÄRJESTELMÄ

Tilojen tehokkaassa käytössä auttaa tilanhallintajärjestelmä, jolla on helppoa ja nopeaa tehdä tilavarauksia, sekä tarkistaa mitkä tilat ovat vapaana.

Sähköinen järjestelmä mahdollistaa lisäksi käyttöastemittauksen ja sitä kautta tilankäytön optimoinnin.

 

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.