Upeat brändimme

Laaja verkosto tukemassa toiveitasi

Tuotemerkkiemme perhe tarjoaa paljon erilaisa tuotesarjoja. Jokaisella brändilla on oma yksilöllinen ilmaisunsa, joka sallii ainutlaatuisten ratkaisujen toteuttamisen erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin. On yksi asia, jonka ne kaikki jakavat; intohimon ergonomiaan, kestävään kehitykseen ja muotoiluun.

6

kinnarps group brändiä

+20

kumppaniN BRändiä

+3000

tarjottujen tuotteiden kokonaismäärä

Kinnarps_logo_tagline_2000px.png

Tavaramerkkimme

logo_Kinnarps@2x.png


logo_drabert.png


logo_martinstoll.png


logo_materia.png


skandiform_black_RGB_logo_small.png

NC-logga-svart-small.png

Hyvinvointi ja tehokkuus

Hyvinvointi ja tehokkuus

Harkiten suunniteltuja, ergonomisia tuotteita ja ratkaisuja. Fokuksessa kestävyys ja käyttäjälähtöinen toiminnallisuus. Luonteenomaista ajaton design ja korkea laatu päivittäistä käyttöä ajatellen. Kinnarpsilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa, mutta kiinnittää huomiota myös yksityiskohtiin. Tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja ne on suunniteltu uudelleen käytettäviksi ja päivitettäviksi. Tuoteperheet on luotu modulaarisuuden ja alusta-ajattelun pohjalta massatuotantoon sopiviksi.

Ergonomia ja helppokäyttöisyys

Ergonomia ja helppokäyttöisyys

Intuitiiviset istuimet joihin on integroitu ergonomia, jossa muoto ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Istuimia työympäristöihin ja kohtaamistiloihin.

Ajaton tyylikkyys

Ajaton tyylikkyys

Ajaton tyylikkyys, jossa näkyy ammattitaito ja materiaalivalintojen sekä yksityiskohtien hallinta. Ylellinen valikoima työympäristöihin ja kohtaamistiloihin.

Ideoista todeksi

Ideoista todeksi

Luovia kohtaamistiloja moderneille organisaatioille. Materia kehittää ja valmistaa innovatiivisesti muotoiltuja kalusteita ja sisustuksellisia yksityiskohtia julkisiin ympäristöihin ja nykyaikaisille organisaatoille.

http://materia.se/en/
Skandinaavinen tunne

Skandinaavinen tunne

Yksilöllisillä kalusteillaan Skandiform tahtoo luoda inspiroivia ja massasta erottuvia ympäristöjä julkisiin tiloihin. Skandiformin tuotteille on luonteen omaista kestävyys, nykyaikainen design, toiminnallisuus ja laatu. Ne luovat tiloihin silmin havaittavaa arvoa.

http://www.skandiform.com/
Osallisuutta luova muotoilu

Osallisuutta luova muotoilu

NC:n kestävät, rajoja rikkovat ja kaikille käyttäjille sopivat julkisten tilojen kalustekonseptit edistävät kaikkien ihmisten oikeutta osallistua.

ncnordiccare.se

Haluatko tietää lisää eri brändeista & kumppaneista?

Ota yhteyttä

Teemme lisäksi aktiivista yhteistyötä seuraavien brändien kanssa

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.