JOUSTAVA PÖYTÄ, SÄILYTYSKALUSTE JA RAHI

Trixagon Pöydät. Trixagon-pöytä on osa kattavaa tuoteperhettä, jossa kaikki kalusteet ovat muodoltaan kuusikulmaisia, jolloin ne sopivat toisiinsa kuin palapelin palat. Pöydät voi helposti sijoitella uudelleen tukemaan yhteistyötä ja projektipohjaista työskentelyä tulevaisuuden toimistoissa ja kouluissa. Vain oma luovuutesi asettaa rajat. Lue lisää

MUUTA HUONEEN ILME SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ

Haluatko nähdä lisää tuotteitamme?

Inspiraatiogalleria

TRIXAGON-PÖYDÄT

  • Pöytien kuusikulmaisen muodon ansiosta tilat on helppo kalustaa uudelleen tukemaan toimintoja
  • Pyörät mahdollistavat nopean uudelleenryhmittelyn, ja niissä on myös lukitustoiminto
  • Pöytiä voi täydentää pistorasioilla elektroniikan lataamista varten
  • Kattava sarja, johon kuuluu pöytä, säilytyskaluste ja istuinrahi

PÖYTÄ – LISÄINSPIRAATIOTA

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

Trixagon-pöytä on varustettu erilaisilla toiminnoilla ja lisävarusteilla, jotka mahdollistavat vielä laajemman käytettävyyden ja joustavuuden. Älykkäät ratkaisut mahdollistavat toimivat huonetilat, ja käyttäjien on helppo itse huomata uusia mahdollisuuksia muutella ja kalustaa uudelleen.

TRIXAGONIN MUOTO

Trixagon-sarjalla on yhteinen kuusikulmainen muoto, joka on saanut inspiraationsa luonnon omista rakenteista. Jokainen moduuli voidaan yhdistää seuraavaan uusina ryhmittelyinä ja muotoina, kuin loputtomassa palapelissä. Ratkaisu on joustava ja tilatehokas, sillä tilan voi kalustaa uudelleen nopeasti toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

YHDISTELE SISUSTUS HALUAMALLASI TAVALLA

TRIXAGON-PÖYDÄN TIEDOT

Lataa Trixagonin esite. Täältä löydät kaikki tiedot Trixagon-tuoteperheen pöydistä, säilytyskalusteista ja istuintyynyistä. Voit myös tutustua kiinnostaviin kalustusehdotuksiin ja materiaaliyhdistelmiin.

TUOTE-ESITTEESEEN

SÄILYTYS

Trixagon-tuoteperheeseen kuuluu myös runsaasti säilytysratkaisuja. Valitse piilotetun ja avoimen säilytyksen ja fiksujen esitehyllyjen välillä. Kaikkia niitä on saatavana eri kokoja ja korkeuksia.

 

LUE LISÄÄ

ISTUINRAHI

Trixagon-tuoteperheeseen kuuluu myös kuusikulmainen istuinrahi. Valitse erilaisista verhoiluista ja yhdistele sadoista Kinnarps Colour Studion kankaista.

 

LUE LISÄÄ

TRIXAGON KOULUSSA

Trixagon-tuoteperheen joustavuus tekee siitä erinomaisen valinnan kouluissa ja muissa koulutusympäristöissä. Kalusteet on helppo järjestellä uudelleen opetuksen mukaan, ja ne tukevat aktiivista työskentelytapaa.

 

LUE LISÄÄ

Ladattavat

HI-Res Images
3D Models / CAD

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.