TUHAT TAPAA KÄYTTÄÄ SÄILYTYSKALUSTEITA

Trixagon Säilytyskaluste. Trixagon-säilytyskaluste on osa kattavaa tuoteperhettä, jossa kaikki kalusteet ovat muodoltaan älykkäästi kuusikulmaisia, jolloin ne sopivat toisiinsa kuin palapelin palat. Säilytyskaluste on varustettu pyörillä ja sitä on helppo siirtää eri paikkoihin, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun aktiivisiin toimisto- ja kouluympäristöihin. Lue lisää

SÄILYTYSKALUSTE, JOSTA TULEE OSA TYÖTASOA

Haluatko nähdä lisää tuotteitamme?

Inspiraatiogalleria

TRIXAGON-SÄILYTYSKALUSTE

  • Säilytyskalusteet on helppo ryhmitellä eri muotoihin
  • Pyörät mahdollistavat nopean uudelleen ryhmittelyn ja niissä on myös lukitustoiminto
  • Monia mahdollisuuksia avoimeen ja piilotettuun säilytykseen
  • Kattava sarja, johon kuuluu pöytä, säilytyskaluste ja istuinrahi

SÄILYTYSKALUSTEET – LISÄINSPIRAATIOTA

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

Trixagon-säilytyskalusteessa on useita älykkäitä lisävarusteita, joiden ansiosta säilytyspinnan voi optimoida.
Avohyllyt, ovilla suljettavat säilyttimet ja laatikostot tarjoavat runsaasti tilaa kaikenlaiselle toimistomateriaalille ja koulutusaineistolle. Kuusikulmainen muoto helpottaa käytettävyyttä kaikenlaisten kalusteiden kanssa.

TRIXAGONIN MUOTO

Trixagon-sarjalla on yhteinen kuusikulmainen muoto, joka on saanut inspiraationsa luonnon omista rakenteista. Jokainen moduuli voidaan yhdistää seuraavaan uusina ryhmittelyinä ja muotoina, kuin loputtomassa palapelissä. Ratkaisu on joustava ja tilatehokas, sillä tilan voi kalustaa uudelleen nopeasti toiveiden ja tarpeiden mukaan.

YHDISTELE SISUSTUS HALUAMALLASI TAVALLA

TRIXAGON-SÄILYTYSKALUSTEEN TIEDOT

Lataa Trixagonin esite. Täältä löydät kaikki tiedot Trixagon-tuoteperheen pöydistä, säilytyskalusteista ja istuintyynyistä. Voit myös tutustua kiinnostaviin kalustusehdotuksiin ja materiaaliyhdistelmiin.


TUOTE-ESITTEESEEN

PÖYDÄT

Trixagon-tuoteperheeseen kuuluu myös joustava pöytä, jonka kuusikulmainen muoto on sama kuin säilytyskalusteen. Pöydän voi nopeasti ja helposti yhdistellä säilytyskalusteen kanssa toimivaksi ja tilatehokkaaksi ratkaisuksi.

 

LUE LISÄÄ

ISTUINRAHI

Trixagon-tuoteperheeseen kuuluu myös kuusikulmainen istuinrahi. Valitse erilaisista verhoiluista ja yhdistele sadoista Kinnarps Colour Studion kankaista.

 

LUE LISÄÄ

TRIXAGON KOULUSSA

Trixagon-tuoteperheen joustavuus tekee siitä erinomaisen valinnan kouluissa ja muissa koulutusympäristöissä. Kalusteet on helppo järjestellä uudelleen opetuksen mukaan, ja ne tukevat aktiivista työskentelytapaa.

 

LUE LISÄÄ

Ladattavat

HI-Res Images
3D Models / CAD

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.