Työtuoli Claro

Tavaramerkki Drabert, Malli D-1053-DGL, musta verkkoselkänoja, käsinojat, Fame 4799 musta, CA-WD1053B-6-84

Työtuoli Claro, verkkoselkänoja (Mesh) Omega 4399 musta, istuinverhoilu Fame 4799 musta. RW pyörät koville lattioille. 1D-käsinojat, A10 muoviristikko ja mekanismi musta. Istuinsyvyyden säätö STIEF ja säädettävä ristiseläntuki LSHA.

Tuote kuuluu varastomallistoon, nouto tai toimitus, toimitusaika 1 viikko. Yli 10 tuotteen tilauksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Hinta

ei sisällä ALV

340,80€

Not enough in stock
  • Kuvaus
    Kolme erilaista selkänojaa – mesh, irrotettava mesh-taustaisen nojan päällys ja täysin verhoiltu selkänoja – varmistavat jokaiseen ympäristöön sopivan Claron. Tuoli voidaan muuttaa joustavasti mesh-tuolista verhoilluksi tuoliksi ainutlaatuisen irtopäällyksen ansiosta. Claro on varustettu ergonomisella Synchrone-mekanismilla, joka tekee istuimen ja selkänojan liikkeestä pehmeästi keinuvan. Keinuvastusta voidaan säätää, ja voit lukita selkänojan neljään eri asentoon. Kun valitset täysin verhoillun vaihtoehdon, voit myös säätää selkänojan korkeutta. Claro on selkeydessään nerokas – nykyaikaisen työpisteen yleisratkaisu, joka toimii yhtä hyvin työtuolina kuin projekti- ja kokoustiloissa.
  • Toimitusaika

  • Certificates
  • Tuki
Certificate - Mobelfakta Certificate - NFEnvironment Certificate - GS

Liittyvät tuotteet