Työpöydät Nexus 160 x 80 cm

Istumatyöhön säädetty, valkoiset jalat, levy valkoista laminaattia, CA-NEX168-25-15

Nexus säädettävissä istumatyöhön. Valkoiset nelikulmaiset kytkettävät päädyt, nostettava ja laskettava kuusiokoloavaimella. Säätöalue 650-850 mm. L.1600 mm, s. 800 mm. (NEX168 NEXGMA800)

Hinta

ei sisällä ALV

287,56€

Not enough in stock
  • Kuvaus

    MONIPUOLINEN PÖYTÄ Nexus-pöytäsarja on helppo mukauttaa siihen millä tavalla sitä tullaan käyttämään. Joustava sarja sopii hyvin verrattomien ominaisuuksiensa ansiosta erityyppisiin tilanteisiin ja työympäristöihin sekä nykypäivän tapaan työskennellä. Monipuolisuus mahdollistaa sen, että voit helposti muuttaa Nexuksen yksittäisistä työpisteistä projekti- tai tiimitapaamisten tilaksi. Tämän ansiosta sarja sopii myös tehtävien mukaisiin monitilaympäristöihin, joissa samaa pöytää käyttävät eri henkilöt erilaisissa tilanteissa työpäivän aikana.

    Penkkiratkaisun ainutlaatuinen Flexrail-järjestelmä mahdollistaa lisävarusteiden lisäämisen ilman työkaluja. Työpöydät ovat yhdistettävissä toisiinsa, mikä helpottaa useamman työtason liittämistä vierekkäin tai vastakkain. Nexuksen muotoilu on hienostunutta. Siihen kuuluu erimuotoisia tasoja sekä miellyttävänä viiluna että tyylipuhtaana laminaattina. Voit saada sekä työpöydän että penkkiratkaisun samalla viimeistelyllä – yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi. Nexus valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme, minkä johdosta pystymme valvomaan koko ketjua. Valmistus tapahtuu voimavaroja tehokkaasti hyödyntävällä ja kestävällä tavalla.

  • Toimitusaika

  • Tuki

Liittyvät tuotteet