Työtuoli 6234, verhoilu Fame musta

Työtuoli 6234, Työtuoli 6234, verhoilu Fame musta, CA-6234-1-84

Työtuoli 6234 Free Float -toiminto, käsinojissa säädettävä korkeus, leveys, syvyys ja sivuttaissuunta. Pehmeäksi verhoiltu istuin ja keskikorkea selkänoja. Verhoilu Fame 4799 musta. Muoviristikko.

Tuote kuuluu varastomallistoon, nouto tai toimitus, toimitusaika 1 viikko. Yli 10 tuotteen tilauksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Hinta

ei sisällä ALV

624,60€

Not enough in stock
  • Kuvaus
    Työtuoli 6234 Free Float -toiminto, käsinojissa säädettävä korkeus, leveys, syvyys ja sivuttaissuunta. Pehmeäksi verhoiltu istuin ja keskikorkea selkänoja. Verhoilu Fame 4799 musta. Muoviristikko. "6000 Free Float on yksi Euroopan eniten myydyistä työtuoleista. Se yhdistää hyvän ergonomian, kattavat säätöominaisuudet sekä suuren valinnanvaran yksilöllisen tuolin toteuttamiseen. Voit valita neljästä eri selkänojasta ja kahdesta istuimesta ja täydentää tuolia niskatuella ja säädettävillä käsinojilla. Työtuolissa on säädettävä istuinsyvyys ja -korkeus sekä selkänojan korkeus. Myös niskatuki on säädettävissä korkeus, syvyys ja kulmittaissuunnassa. Tuoli sopii hyvin Arcus-asiakastuolin yhteyteen."
  • Toimitusaika

  • Tuki