Työtuoli 6784 kangas Fame musta

Työtuoli 6784 kangas Fame musta, CA-6784-14-84

Työtuoli 6784 Free Float -toiminto, verhoilukangas Fame 4799 musta. Käsinojissa säädettävä korkeus, leveys, syvyys sekä kulma. Korkea selkänoja. Musta muoviristikko, pyörät koville lattioille. (varastotuote)

Tuote kuuluu varastomallistoon, nouto tai toimitus, toimitusaika 1 viikko. Yli 10 tuotteen tilauksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Hinta

ei sisällä ALV

664,20€

Not enough in stock
  • Kuvaus
    Työtuoli 6784 Free Float -toiminto, verhoilukangas Fame 4799 musta. Käsinojissa säädettävä korkeus, leveys, syvyys sekä kulma. Korkea selkänoja. Musta muoviristikko, pyörät koville lattioille. "Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan, istuin ja selkänoja liikkuvat toisistaan riippumatta pienimmästäkin merkistäsi. Halusitpa sitten nojata keskittyneenä eteen tai rentoutua nojaamalla taakse. Kun tähän lisätään istuinsyvyyden, istuinkorkeuden ja selkänojan korkeuden säätömahdollisuudet, tuloksena on ergonominen suosikki. Voit valita kahdesta eri selkänojan korkeudesta ja kahdesta erilaisesta käsinojasta. Lisävarusteina säädettävä niskatuki ja SafeBack."
  • Toimitusaika

  • Tuki