Referenssi: Ahlsell

Asiakas: 
Ahlsell

Yhteyshenkilö Kinnarpsilla: 
Ann-Sofie Asplund, Cristina Kelly

Arkkitehtitoimisto:
Spectrum Arkitekter

Pinta-ala:
3,800 m2

Työntekijöiden määrä: 
Työympäristö 150 työntekijälle

Toimitettu: 
Kevät 2019

Toimistohuoneista tehtävien mukaiseen toimistoon

Työtila, joka viestii brändistä

Ahlsellin uudet tilat perustuvat mottoon "Rouheutta viimeistellysti" mikä kertoo brändistä ja luo korkealaatuisen työympäristön. Kaikkien tilojen hallitseva väri on sininen eri sävyissään. Jotta vältyttiin luomasta persoonatonta vaikutelmaa, siirryttäessä omista työhuoneista tehtävien mukaiseen työympäristöön, sisustettiin tilaan erilaisia vyöhykkeitä, jotka erottuvat toisistaan fiksujen kalustevalintojen avulla.

"Vaihdoimme huoneet tehtävien mukaiseen tilaan ja kaikkein tärkeintä oli saada työntekijät tyytyväisiksi. Kinnarps oli erittäin avulias ja joustava ratkaisuissaan ja rakastamme nyt uutta työympäristöämme. Tila on korkealaatuinen viehättävine väreineen ja mukavuudeltaan mahtava - aivan kuten brändimme muutenkin!"

Maria Bjurenstedt, project manager at Ahlsell

_0JA9345-1-1000x667.jpg

luovien kokousten keidas

Sohvat ovat Fields sarjasta ja tarjoavat tilaisuuden luovien keitaiden muodostamiseen avoimiin työympäristöihin. Ne rajaavat yksityisen keskustelutilan ja eri moduulit voidaan yhdistää tarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi joustavalla tavalla.

 

_0JA9399-1-1000x667.jpg

Design kohtaa ergonomian

Kinnarpsin Leia tuoli on suunniteltu erityisesti kokouksiin ja oppimisympäristöihin sopivaksi. Ergonominen muoto tukee mukavaa istumista vähentämälllä selkään ja jalkoihin kohdistuvaa painetta. Palkintoja voittanut design piristää tilaa innostavalla tavalla.

_0JA9355-1-1000x667.jpg

kestävää rentoutumista

Scandinavia on ajaton klassikko, jonka puhdaslinjaisuus toimii hyvin kaikenlaisissa ympäristöissä. Sohvassa on irrotettava verhoilu ja käännettävät tyynyt, mikä pidentää sen käyttöikää.

Äänet vaimennettiin kalustamalla

Seinäkkeet, kankaat, eristävät paneelit ja lattioiden tekstiilimatot vaimentavat avoimen tilan äänimaisemaa ja luovat samalla kotoisan tunnelman. Ne korostavat myös valittua väritystä.

Henkilökohtaiset lokerot luovat siistin ilmeen

Jokaisella työntekijällä on oma lokero, jossa on sähkölukko. Tämä kätevä paikka omille tavaroille, luo maisemaan vaihtelua. Samalla työympäristö pysyy siistinä.

Geometrinen design

Geometrinen kaava, suorine helposti hahmotettavine linjoineen, on luotu sekä kalustuksella että ääntä eristävillä paneeleilla. Se antaa tiloille nykyaikaisen ilmeen ja huolellisesti harkitun tunnelman.

Vyöhykkeitä suuriin ja pieniin kokouksiin

Kaikkialla toimistossa on erikokoisia vyöhykkeitä puhelinkeskusteluille ja keskittymistä tarviseville kokouksille tai yksityiseen työhön. Korkeaselkäiset kalusteet luovat tehokkaasti pehmeitä seinämiä, jakavat tilaa ja luovat lämmintä mukavuutta.

Ahlsell halusi säilyttää persoonallisen ja kotoisan tunnelman, vaikka tilat ovatkin avoimet ja avarat. Valitsemalla kalusteet harkituista väriskaaloista ja muodoista, saatiin luotua toiminnallisia alueita, joissa joustava työympäristö mukautuu työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin.

Asiakas teki tiivistä yhteistyötä arkkitehdin ja Kinnarpsin kanssa. Näin löydettiin oikea tunnelma ja hyvä ergonomia. Nyt kestävä, toiminnallinen ja korkealaatuinen työympäristö on ajanmukainen ja viihtyisä.

KOHTEEN TUOTTEET

Fields

Fields

299 Värit & Materiaalit | 23 Varianttia

Mr T

Mr T

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Scandinavia

Scandinavia

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Cap

Cap

Cone

Cone

Leia

Leia

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Prim

Prim

Prim-lattiaseinäkkeet

103 Varianttia

Neo baarituoli

Neo baarituoli

Neo lite

Neo lite

Polett

Polett

267 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

5000

5000

228 Värit & Materiaalit | 6 Varianttia

Boullée

Boullée

Monroe

Monroe

315 Värit & Materiaalit | 8 Varianttia

Space

Space

Space-kaappi rulo-ovella

52 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia

Plektrum

Plektrum

Plint

Plint

Monolite High

Monolite High

Pax

Pax