Pohjoismaisia toimistokalusteita ja sisustusratkaisuja

Muotoja iloon ja hyvinvointiin

"Riippumatta siitä istutko tuolillamme vai pöytämme ääressä, olet sellaisen tuotteen vaikutuspiirissä, joka on suunniteltu sinun hyvinvointiasi ajatellen. Jokainen tuote ja toimistokaluste on kehitetty harkiten, miettien, muotoillen. Puhtaista materiaaleista, huolellisella käsityöllä ja vastuullisella tavalla, joka varmistaa valoisamman tulevaisuuden sekä sinulle että ympäristöllemme." 

Jenny Hörberg, Director Global Range & Design, Kinnarps AB

Loistavat tuotteet. Loputtomat mahdollisuudet.

Haluatko tutustua mahdollisuuksiin?

Kuvagalleria

Haetko omaa täydellistä ratkaisuasi?

Ota yhteyttä
Brändejä, jotka käyttävät tuotteitamme:

Laaja tuotevalikoimamme on helposti muunneltavissa

340

Tuotesarjaa

8

Tehosteväriä

240

Pehmeää materiaalia

54

Kovaa materiaalia

Useita jalustoja

Useita selkänojia

Useita käsinojia

Useita pöydän jalkoja

Haluatko tietää lisää tuotteiden asiakaskohtaisista muutoksista?

Ota yhteyttä

Muotoiltu myötätunnolla. Kehitetty innolla. Tehty kunnioituksella.

Sertifioitu kestävyysarvo

Kinnarps on sertifioitu vastuullisen metsän hoidon Forest Stewardship Council® (FSC) kriteerien sekä Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) metsäsertifioinnin mukaisesti.

Laatulupaus

Testilaboratoriomme, tiukat tuotekontrollit ja kansainväliset sertifioinnit antavat lupauksen laadusta. Jokainen Kinnarpsin valmistama kaluste saa osakseen markkinoiden johtaviin kuuluvan takuun ja huippuosaamisen.

Innovatiivisuus

Meillä R&D tekee tiivistä yhteistyötä tutkimuksen ja kehittämisen osalta alan osaajien kanssa. Näitä ovat muotoilijat, asiakkaat ja lukuisat Euroopan tutkimusinstituutit. Näin pysymme viimeisimpien trendien ja kehityssuuntien virrassa.

Pohjoismainen design

Pohjoismainen muotoiluperinne, kansainvälisin vaikuttein, kuvaa hyvin Kinnarpsin filosofiaa. Tuotevalikoiman ja muotojen ainutlaatuinen sekoitus tuo päivittäin esille ammattitaitoamme ja osaamistamme.

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.

Ergonomiset toimistokalusteet

Kinnarps-toimistokalusteilla voi luoda ergonomisia työympäristöjä. Työpäivästämme iso osa vietetään istuen työpöydän ääressä. Tästä syystä on hyvä, että toimistokalusteet sopivat työtehtävään saumattomasti. Laaja toimistokalustemallistomme auttaa löytämään sopivan ratkaisun niin avoimeen työtilaan kuin omaan työhuoneeseen ja neuvottelutiloihin. Toimistokalusteisiimme lukeutuu erilaisia työpöytäjärjestelmiä sekä pieniä seisomapöytiä pikaisia kokouksia ajatellen sekä suuria kokouspöytiä ja luentopöytiä. Ergonomia kannattaa aina ottaa huomioon, se edellyttää liikkumiseen innostavia toimistokalusteita ja mahdollisuutta muunnella työskentelyasentoa. Korkeudeltaan säädettävän pöydän avulla voi tehdä työtä välillä istuen ja välillä seisten. Hyvät ja ergonomiset työtuolit ovat tärkeät kun istutaan pitkiä aikoja. Erilaiset ja erikorkuiset jakkarat ja palloistuimet tuovat piristystä päivään.

Toimistokalusteissa on paljon valinnan vaihtoehtoja: on erilaisia kansia ja jalustoja sekä monia puulajeja sekä värejä. Voit valita näistä ja tehdä oman, uniikin työpisteen. Verhoiluvaihtoehtoja on valittavissa Kinnarps Colour Studion mallistossa jokaiseen makuun.

Moderni toimistokaluste muuntautuu

Toimistokalusteissamme on kalusteita useaan käyttöön. On kokouspöytiä, työpöytiä ja kahvipöytiä sekä neuvottelupöytiä suuriin neuvottelutiloihin sekä useita taukotiloihin sopivia pöytiä. Meiltä löydät työpöytiä toimiston lisäksi myös opetustilanteisiin. Kinnarpsin luento- ja neuvottelupöydät sopivat käytettäväksi opetusympäristöissä, mutta myös neuvotteluissa. Voit käyttää niitä luokkamaisissa muodostelmissa tai sijoitettuina vapaasti erilaisiin tehtävien mukaisiin oppimaisemiin.

Tyylikäs Kinnarps-työtuoli tuo toimistoihin luonnetta ja viestii ergonomian tuntemuksesta. Yhteistä kaikille toimistokalusteillemme on se, että ne sopivat yritysten tiloihin sekä julkisorganisaatioiden työympäristöihin ja ovat hyvät toiminnallisuudeltaan ja käytettävyydeltään.