Tilaa vastuullisille valinnoille

Me luomme aidosti kestäviä ratkaisuja. Kinnarps on omistautunut tälle työlle joka päivä siitä lähtien, kun yritys aloitti toimintansa vuonna 1942.

Kestävyyttä sinua ajatellen

Tänään yhä useammat ihmiset ja organisaatiot haluavat tehdä kestäviä valintoja. Laadukkaan, kestävän ja ajattoman sisustuksen kysyntä kasvaa jatkuvasti, niin ympäristön, hyvinvoinnin kuin myös talouden edun nimissä. Kinnarpsilla tämä ajattelu on luonnollinen osa päivittäistä työtämme ja niin on ollut aina perustamisvuodestamme 1942 saakka. Kyse on resurssitehokkaasta ajattelusta, ympäristön kannalta järkevästä toiminnasta, hyvinvoinnin edistämisestä ja siitä, että autamme sinua, asiakkaamme, tekemään samoin. Haluamme tarjota tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään kauemmin ja jotka on mahdollista päivittää ja käyttää uudelleen. Toimitamme kalusteet kestävällä tavalla ja luomme sisustusratkaisuja, jotka on tehty kestämään. Kyse on myös yksilöiden ja organisaatioiden kestävyydestä. Siitä, että räätälöimme ympäristöt vastaamaan yksilön, ryhmän ja yrityksen tarpeisiin. Suunnittelemme harkittuja, mukautuvia ja monitoimisia työtiloja, jotka vahvistavat työnantajabrändiä ja houkuttelevat osaajia. Haluamme, että sisustusratkaisut nähdään pitkäaikaisina ja järkevinä investointeina, jotka edistävät sinun ja yrityksesi kestävyyttä. Nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu kestävyysraporttiimme

Me luomme aidosti kestäviä ratkaisuja. Kinnarps on omistautunut tälle työlle joka päivä siitä lähtien, kun yritys aloitti toimintansa vuonna 1942. Tämä tarkoittaa keskittymistä edun luomiseen asiakkaillemme ja ympäristölle. Joka vuosi teemme yhteenvedon ponnisteluistamme ja raportoimme sekä pitkän että lyhyen aikavälin tavoitteista kestävyysraportissamme nimeltä "The Better Effect”. 

LUE LISÄÄ

 

Kuuntelemme sinua

Kestävä, sekä työntekijöiden että yrityksen hyvinvointia ja menestystä edistävä, työtila on räätälöity tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Se tukee työtehtäviä niin yksilö-, tiimi- kuin ryhmätasolla. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kartoitamme ja analysoimme heidän liiketoimintansa. Näin autamme asiakasta valitsemaan jo alusta pitäen
oikeat kalusteet ja sisustusratkaisut. Otamme prosessiin mukaan sekä yrityksen johdon että työntekijät ja luomme työympäristön, joka kestää aikaa. Toisin sanoen etsimme parhaat ratkaisut kuuntelemalla sinua.

 • TYÖYMPÄRISTÖANALYYSIEN AVULLA VARMISTAMME, ETTÄ SAAT KÄYTTÖÖSI RÄÄTÄLÖIDYN JA KESTÄVÄN SISUSTUSRATKAISUN
 • OLEMME TEHNEET EUROOPANLAAJUISESTI YLI 350 ANALYYSIÄ
 • TYÖYMPÄRISTÖANALYYSIMME OVAT OSA TOIMISTOIHIN, KOULUIHIN JA HOIVAYMPÄRISTÖIHIN TARJOAMIAMME KONSEPTEJA

Suunniteltu sinua
ajatellen

Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä tutkijoiden, suunnittelijoiden, ergonomia-ammattilaisten ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Näin haluamme varmistaa, että kalusteet on suunniteltu kokonaisvaltaisesti ja käyttäjälähtöisesti. Tekemällä tuotteistamme monitoimisia ja kunkin yksilön tarpeisiin helposti mukautuvia teemme kestävyydestä helppoa ja konkreettista. Yksi esimerkki on FreeMotion™, työtuoliemme mekanismi, jonka tasapainotetut mikroliikkeet edistävät aktiivista istumista. Käytämme myös puhtaita materiaaleja, kuten sertifioituja kankaita, ja hyödynnämme pintakäsittelyssä ensisijaisesti vesiohenteisia lakkoja, jotka sisältävät hyvin vähän tai eivät lainkaan liuotinaineita. Näin takaamme erittäin matalat VOC-päästöt ja edistämme terveellistä sisäilmaa. Suunniteltu sinua ja tulevaisuutta ajatellen.

 • KOKONAISVALTAINEN JA MONITOIMINEN DESIGN – HELPPO MUKAUTTAA KUNKIN YKSILÖN TARPEISIIN
 • TYÖTUOLIT, JOTKA ON SUUNNITELTU PITÄMÄÄN KEHOSI LIIKKEESSÄ
 • AJATONTA SKANDINAAVISTA MUOTOILUA

Kierrätettävyyttä
sinua ajatellen

Kestävyys edellyttää sisustusratkaisua, joka pitää puoliaan aikaa vastaan – niin muotoilun kuin laadunkin osalta. Me suunnittelemme tuotteemme helposti käytettäviksi, uudistettaviksi ja uudelleenkäytettäviksi. Voit helposti jatkaa tuotteen käyttöikää lisäämällä uusia osia, kuten irrotettavan verhoilun sohvaan, uuden tason pöytään tai uuden istuimen tai selkänojan työtuoliin. Sisällyttämällä valmistettavaan tuotteeseen mahdollisuuden sen helppoon uudistamiseen edistämme kestävyysajattelua ja tuotteen mukauttamista muuttuviin tarpeisiin. Kierrätettävyyttä sinulle ja organisaatiollesi.

Suunnittelemme tuotteita, jotka on tehty kestämään kulutusta ja joita voidaan uudistaa muuttuvien tarpeiden tai trendien myötä. Autamme asiakkaitamme pidentämään tuotteiden käyttöikää. Monet tuotteistamme voidaan helposti uudistaa vaihtamalla pöytätaso, verhoilu tai muita osia.

Johanna Ljunggren, Sustainability Manager, Kinnarps AB

 • KIERRÄTETTÄVIÄ TUOTTEITA – KÄYTÄ, UUDISTA, KÄYTÄ UUDELLEEN JA KIERRÄTÄ
 • HELPPO UUDISTAA VAIHTAMALLA PÖYTÄTASO TAI VERHOILU
 • SUUNNITELTU NIIN, ETTÄ MATERIAALIT VOIDAAN EROTELLA KIERRÄTETTÄVIKSI

Valmistettu sinulle

Tuotteesi valmistetaan ja toimitetaan jatkuvaa laatuprosessia noudattaen. Kaikki kuusi tuotantolaitostamme sijaitsevat Ruotsissa. Koko tuotantoketjulle on ominaista korkea laatu ja matalat ympäristövaikutukset – aina raaka-aineista valmiisiin ratkaisuihin. Sertifioidun tai kolmannen osapuolen tarkastaman raakapuun osuus on erittäin korkea (96 %). Vältämme myös ympäristön kannalta vaarallisten ja haitallisten aineiden käyttöä, optimoimme resurssien käytön ja hyödynnämme jätemateriaalin.

 • VALMISTETTU RUOTSISSA YMPÄRISTÖ- JA TYÖTERVEYSLAINSÄÄDÄNNÖN MUKAISESTI
 • LÄMMITÄMME TEHTAAMME PUUJÄTTEESTÄ VALMISTETUILLA BRIKETEILLÄ
 • TEKSTIILIJÄTE JA KIERRÄTETYT MATERIAALIT KÄYTETÄÄN UUSIEN TUOTTEIDEN VALMISTUKSEEN

Laatua sinulle

Tiedämme, että haluat toimivia ja kestäviä tuotteita, jotka ovat sekä ympäristöä että taloutta ajatellen hyvä ratkaisu. Sitä mekin haluamme. Hyväksytyssä testilaboratoriossamme tuotteemme läpäisevät ankarat testit, joilla korkea laatu voidaan varmistaa. Tuotteemme testataan paitsi lakisääteisten vaatimusten myös oman kokemuksemme perusteella. Meillä on laajamittaista osaamista kestävien tuotteiden kehittämisestä ja testaamme tuotteemme aina sen varmistamiseksi, että ne sietävät hyvin käyttökohteensa mukaista kulutusta. Siksi korkeussäädettäviä työpöytiämme testataan kolminkertaisesti alan vakiokäytäntöön nähden. Testattuja tuotteita, joita voit käyttää vuosi vuoden jälkeen.

 • NIIN YMPÄRISTÖN KUIN TALOUDEN KANNALTA KESTÄVÄT TUOTTEET
 • TUOTTEEMME LÄPÄISEVÄT ANKARAT TESTIT HYVÄKSYTYSSÄ TESTILABORATORIOSSAMME
 • KORKEUSSÄÄDETTÄVIÄ TYÖPÖYTIÄMME TESTATAAN KOLMINKERTAISESTI ALAN VAKIOKÄYTÄNTÖÖN NÄHDEN (15 000 TESTISYKLIÄ 5 000:N SIJAAN)

Sinulle toimitettu

Sinisten autojen toimitusjärjestelmä. Sen avulla pystymme hallitsemaan täysin jakelujärjestelmäämme, ja asiakkaanamme hyödyt logistiikan tehokkuudesta ja vahvemmasta ympäristöprofiilista. Rekoissamme käytetään parasta saatavilla olevaa uusiutuvaa dieseliä, mikä pienentää tehokkaimmin hiilidioksidipäästöjä (vastaa noin 358 kierrosta maailman ympäri autolla ajaen). Kuormaamme rekkamme niin, että jokaiseen rekkalastiin mahtuu enemmän tavaraa. Ja kertakäyttöpakkausten käytön sijaan käärimme tuotteet huopiin, viemme peitteet mukanamme ja käytämme ne uudelleen. Tämä säästää jokaisen kuljetuksen kohdalla meiltä ja asiakkailtamme 270 kg pakkausmateriaalia. Sinulle toimitettu tehokkaammilla ja kestävämmillä kuljetuksilla.

 • KERTAKÄYTTÖISTEN PAHVILAATIKOIDEN SIJAAN KÄYTÄMME JA UUDELLEENKÄYTÄMME HUOPIA PAKKAUSMATERIAALINA
 • KUORMAAMME REKKAMME PALAPELIN TAVOIN – NÄIN VOIMME LASTATA 50 % ENEMMÄN TUOTTEITA JA PYSTYMME TEHOSTAMAAN TOIMITUKSIAMME
 • REKKAMME KÄYTTÄVÄT BIODIESELIÄ, JONKA ILMASTOVAIKUTUS ON 85 % PIENEMPI

Kestäviä valintoja

Meille Kinnarpsilla kestävyys sisältää kaiken aina ilmastovaikutusten pienentämisestä ja ympäristöstä huolehtimisesta ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin sekä organisaatioiden houkuttavuuden ja menestyksen edistämiseen. Kun suunnittelemme ja valmistamme tuotteitamme ja luomme sisustusratkaisujamme, keskitymme aina kokonaiskuvaan.

Vastuullisia tuotteita ja innovaatioita

Kestävyys on erottamaton osa meitä – historiaamme, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Se on pitkä ja jatkuva tarina, joka on syntynyt monien ihmisten omistautumisesta ja heidän luomistaan innovaatioista. Tässä on niistä vain muutama. Erilaisia tarinoita, sama pyrkimys tehdä kestävyydestä helppoa.

scandinavia_sust@2x.jpg

SCANDINAVIA-mallistomme muotoilu on mutkakatonta ja ajatonta. Kalusteissa on irrotettava verhoilu, runko mukaan lukien, minkä ansiosta ulkonäkö on helppo uudistaa uudella kankaalla hyvin yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Istuinmukavuutta voi parantaa helposti kääntämällä istuintyynyt.

vibe_sust@2x.jpg

Seinäkejärjestelmämme VIBE on kehitetty noudattaen raaka-aineita ja resursseja, ilmastoa, puhtaita materiaaleja, sosiaalista vastuuta, uudelleenkäyttöä ja ergonomiaa koskevia tiukkoja vaatimuksia. Seinäkkeissä on irrotettava kangas, minkä ansiosta niiden uudistaminen tarpeen mukaan on helppoa.

capella_sust@2x.jpg

CAPELLA-työtuolimme mekanismissa on 100 %:sti kierrätettyä magnesiumia. Capella on suunniteltu työympäristösi pitkäikäiseksi osaksi. Monen käyttövuoden jälkeenkin käyttöikää voidaan pidentää vaihtamalla istuin, selkänoja, niskatuki tai käsinoja.

embrace_sust@2x.jpg

EMBRACE-mallistossamme on ajaton muotoilu, tuolit on valmistettu puhtaista materiaaleista ja saatavana on lukuisia eri malleja. Kaikki osat ovat ympäristöstandardien vaatimusten mukaisia ja ne voidaan erotella ja kierrättää. Tuoli on suunniteltu siten, että kaikissa malleissa on sama keskeinen osa. Tämä on hieno esimerkki kestävästä muotoilusta, jonka myötä koko tuoliperheessä on vähemmän osia.

refill_sust@2x.jpg

RE:FILL on innovatiivinen, itse kehittämämme materiaali, jota käytetään äänenvaimentimiemme täytteenä, Prim-tilanjakaja mukaan lukien. Materiaali on 50 %:sti kierrätettyä. 25 % on kangassilppua Kinnarpsin Skillingarydin tehtaalta ja toiset 25 % kierrätettyjä muovipulloja.

Toteuta kestävyystavoitteesi the better effect indexillä

The Better Effect Index on ensimmäinen kattava työkalu sinulle, joka haluat tehdä kestäviä sisustusvalintoja. Indeksi antaa Kinnarpsin tuotteille arvosanan kuudella kestävyyden osa-alueella ja näyttää mahdollisen vaikutuksen. 

Lue lisää

JOITAKIN YMPÄRISTÖSERTIFIKAATTEJAMME JA MERKKEJÄ: