Onnistuneet toimistotilat

Ihmiset ovat jokaisen organisaation tärkein voimavara. Analysoimme tarpeesi ja suunnittelemme houkuttelevia ja ergonomisia työympäristöjä, jotka tukevat toimintaasi. Lisäarvoa luovia ja joustavia ympäristöjä, jotka edistävät hyvinvointia, luovuutta ja tehokkuutta. Nykypäivän yksilöille suunnitellut ratkaisut ovat valmiita vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Anna Kinnarpsin auttaa sinua luomaan täydellinen toimisto.

Tarvitsetko apua toimistosi suunnitteluun?

Ota yhteyttä jo tänään

Ihmiset ovat kaikkien organisaatioiden tärkein voimavara. Investoi kokonaisvaltaiseen ergonomiaan auttaaksesi ihmisiä suoriutumaan erinomaisesti. Ergonomian asiantuntemuksemme ja laaja tuotevalikoimamme antavat sinulle edellytykset hyvinvointiin, sitoutumiseen ja suorituskykyyn.

Ihmiset ensin

Next office® -työympäristöanalyysi

Miten toimiston uudistaminen onnistuu? Next Office® -työympäristöanalyysimme auttaa keräämään arvokasta tietoa työympäristönne suunnittelua varten. Yhdessä varmistamme, että saatte oikean ratkaisun heti alusta alkaen ja luomme edellytykset menestyksekkäälle ja pitkäikäiselle toimistolle.

Tutustu Next Office® -ratkaisuihin

Hyvin suunniteltu sisustusratkaisu on laadittu kartoitettujen tarpeiden ja työskentelytapojen mukaan. Siinä sisustuksen ominaisuudet, muotoilu ja sijoittelu helpottavat, houkuttelevat ja tukevat erityyppisiä työtehtäviä.

Inspiroivat toimistoympäristöt

Tutustu laajaan kalustevalikoimaamme

Inspiroidu ja tutustu kestäviin kalusteisiimme ja joustaviin toimistojen sisustusratkaisuihin. Designiin, joka palvelee tarkoitusta ja jossa toiminta ja estetiikka kulkevat käsi kädessä.

Ihmiset, sisustus ja ympäristö, jotka kestävät aikaa. Valmistamme kestäviä ja laadukkaita kalusteita ja joustavia ratkaisuja, joille on ominaista vähäinen ympäristövaikutus ja pitkä elinkaari.

Kestävyyttä koko matkan

Referenssit

Asiakkaat ovat kaiken toimintamme ytimessä. Lue heidän tarinansa ja tutustu valittuihin asiakasprojekteihin.

Kaikki referenssit

Kalusteita tulevaisuuden työympäristöihin

Työympäristömme muuttuvat yhä nopeampaan tahtiin, sillä uusi teknologia on mahdollistanut työskentelyn missä tahansa. Toimisto voi sijaita työpaikalla, kotona, kahvilassa tai vaikkapa hotellin aulassa. Me Kinnarpsilla olemme erikoistuneet tulevaisuuden toimistojen työympäristöihin ja sisustusratkaisuihin. Valitessasi toimistosisustuksen meiltä voit olla varma, että saat toimiston, joka on suunniteltu juuri sinulle ja organisaatiollesi ja josta on iloa pitkäksi aikaa. 

Pitkä kokemuksemme työympäristöjen parissa on opettanut meille, ettei olemassa ole yhtä kaikille sopivaa ratkaisua. Hyvä toimisto suunnitellaan yksittäisen asiakkaan tarpeisiin, ja se vastaa tämän vaatimuksia tilankäytön, työtapojen ja sisustuksen suhteen. Oikein suunniteltuna työympäristössä viihdytään ja ollaan luovia ja tuottavia luonnollisella tavalla. Luomme asiakkaillemme suunnatut työympäristöt Next Office -konseptin mukaisesti. Next Office on prosessi, joka ottaa huomioon kokonaisuuden: organisaation, fyysisen ympäristön ja digiteknologian. Tavoitteena on, että työntekijät tuntisivat olevansa osallisia ja sitoutuneita koko prosessiin, olevansa matkalla kohti uutta toimistoaan.