Referenssi: Thule

Kohteen tiedot

Asiakas: Thule Group

Sijainti: Ruotsi

Valmistuminen: 2020

Arkkitehti: BSV Arkitekter & Ingenjörer AB Värnamo

Työpisteiden määrä: 170

Jatkuvasti muuntautuva työympäristö

Kun Thule Group päätti laajentaa Hillerstorpissa sijaitsevia toimitiloja, otettiin yhteyttä Kinnarpsiin, jotta se auttaisi luomaan toimistoon aktiivisen "liikkeellä olevan" tunnelman. Yrityksen aktiivista elämää edistävät tuotteet heijastuvat työympäristössä seisomakorkuisina kokouskalusteina, joustavina ja muunneltavina ratkaisuina sekä luovina tiloina. Oikean tunnelman löytämisessä oli tärkeää käyttää toiminnallisia ja vaihtelevia kalustuksia, joissa on helppo vaihtaa paikkaa ja työskentelyasentoa. Nuo neljä elementtiä toimivat avainsanoina suunniteltaessa sisustusta sekä värivalikoimaa. 

"Olemme ihastuneet kaikkeen! Koin Kinnarpsin vahvan omistautumisen toteuttaa käyttöömme rauhallisen työympäristön sekä luovat tilaratkaisut, aivan kuten olimme odottaneet. He osasivat viedä ajatukset laatikon ulkopuolelle ja loivat laajalti erilaisia inspiroivia tiloja."

Karl-Johan Magnusson, Senior Vice President of Product Development at Thule Group

Luovat kokoustilat

Erilaiset kokoukset vaativat erilaisia tiloja. Luovat rahein ja jakkaroin kalustetut vyöhykkeet vaihtelevat kokoustilojen ja seisoma-alueiden kanssa, ja tarjoavat paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Nopeat seisomapalaverit

Seinään kiinnitettävät kalusteet, joissa on laskutilaa tavaroille, kutsuvat nopeisiin ja tehokkaisiin palavereihin asiakkaiden ja kollegojen kesken. 


Joustava väripilkku

Skandiformin Fendo tuoli luo kokoustiloihin modernia tunnelmaa ja on helposti siirrettävissä kun tarvitaan tilaa vaihtelevalle määrälle osallistujia.

 

Luova tila ideointia varten

Kinnarpsin Nexus pöytä on varustettu lasikannella, johon voi kirjoittaa ja piirtää ideoita aktiivisissa kokouksissa. Pöydän ääressä on mutkatonta keskustella ja esitellä uusia konsepteja.


Ergonominen tuoli pitkiin kokouksiin 

Auditorio on kalustettu Kinnarpsin Leia tuoleilla. Tuolin ergonominen istuin helpottaa kehon jännitystä ja on mukava istua pitkienkin kokousten ajan. Koska tuolit ovat pinottavissa ja kytkettävissä, niitä on helppo järjestellä uudelleen, ja pinota pois aina kun tarvitaan. 

Luonnollinen kokoustila

Auditorioon haluttiin luoda metsän tunnelmaa saarnirimoituksella, joka on samalla myös ääntä vaimentava, sekä vihreällä, seinästä seinään ulottuvalla matolla. Tuolit on helppo pinota ja niiden lämpimät värit luovat 80 henkilön tilaan rauhallisen tunnelman. 

"Käytämme kaikkia tiloja ja kalusteita suunnitellusti, ja meillä on luova ympäristö jossa työskennellä."

Karl-Johan Magnusson, Senior Vice President of Product Development at Thule Group

Thule Groupin uudet toimitilat perustuivat neljään elementtiin ja muodostavat luovan työympäristön, jossa on joustavia kokoustiloja. Työntekijöiden into luoda tuotteita aktiiviseen elämään, heijastuu työtiloissa, joista henkii tunnelma jatkuvasta liikkeestä. 

Jokaiselle sopiva ruokailutila

Valoisa ja avara ruokailutila tuntuu aivan ravintolalta modernin ja minimalistisen designin ansiosta. Sekoitus tuoleja, sohvia ja jakkaroita tekee helpoksi löytää tilasta suosikkipaikka ja viettää rentouttava tauko työpäivän lomassa. 

Kohteen tuotteita

Fendo

Fendo

Leia

Leia

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Lean in

Lean in

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Plus

Plus

324 Värit & Materiaalit | 12 Varianttia

Monolite

Monolite

Space

Space

Space-kaappi rulo-ovella

51 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia