Uskomme menestystä tuoviin työtiloihin

Olemme toimittaneet sisustusratkaisuja kauan ja pyrimme tarjoamaan aina vain parempaa palvelua. Uteliaisuutemme on loppumaton, ja olemme sitoutuneet toimittamaan viehättäviä sisustusratkaisuja, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi pitämään yllä motivaatiota sekä pysymään tuotteliaina ja tyytyväisinä. Meille sisätiloissa ei ole kyse pelkästään kalustuksesta, vaan myös designin ja kaiken osaamisemme käyttämisestä luovuuden ja tehokkuuden tukena. Ergonomian ja hyvinvoinnin asiantuntemuksemme muuttamisesta tiloiksi, joissa voit luoda pitkäikäistä liiketoimintaa ja joissa yksilöt voivat onnistua. Eikä suinkaan vähäisimpänä, kyse on myös kaiken toteuttamisesta kestävällä ja vastuullisella tavalla. Vain silloin, kun onnistumme näillä kaikilla neljällä rintamalla, olemme tehneet työmme. Ja kun me onnistumme, sinäkin onnistut, ja voimme todella olla hyödyksi niin organisaatioita, yksilöitä kuin maapalloakin ajatellen.

Nimesimme tämän Successful Interiors.

Toimisto

Kun luodaan toimisto, joka edistää hyvinvointia ja tuottavuutta, on tärkeää suunnitella työympäristö, joka tukee sekä työtapoja että henkilöitä. Onnistumisen avain on vastata eri persoonallisuuksien tarpeisiin ja luoda tiloja, jotka tukevat erilaisia päivän aikana toteutettavia toimintoja. Tarjoamme KINNARPS NEXT OFFICE® -ratkaisulla tutkimustietoa, strategian ja neuvoja ihannetoimistosi luomiseen.

Lue lisää

Oppiminen

Koulujen ja koulutustilojen fyysinen ympäristö on erittäin tärkeä oppimisen ja uuden tiedon omaksumisen kannalta. Oikein valitut huonekalut ja laitteet tukevat oppimista sekä muodollisissa että epämuodollisissa tiloissa. Siksi on tärkeää luoda houkuttelevia, ergonomisia ja joustavia tiloja, jotka tukevat opiskelijoita ja opettajia oppimisessa ja kehittymisessä. Tarjoamme KINNARPS NEXT EDUCATION® -ratkaisulla tutkimustietoa, strategian ja neuvoja aktiivisten oppimistilojen luomiseen.

Lue lisää

Hoiva

Parantava tila on ympäristö, jossa yksilö tuntee olonsa turvalliseksi, virkistyneeksi ja hyväksytyksi. Se on ympäristö, joka parantaa kaikkien siinä aikaa viettävien hyvinvointia, olipa kyse potilaista, henkilöstöstä tai omaisista. Tarjoamme KINNARPS NEXT CARE® -ratkaisullamme ymmärryksen siitä, miten hoitoympäristöt vodaan suunnitella aktiivisesti stimuloimaan paranemista ja mitä vaatimuksia sisustusratkaisuille on asetettava.

Lue lisää

Voivatko asiantuntijamme olla avuksi?

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.