Uskomme menestystä tuoviin työtiloihin

Olemme toimittaneet sisustusratkaisuja kauan ja pyrimme tarjoamaan aina vain parempaa palvelua. Uteliaisuutemme on loppumaton, ja olemme sitoutuneet toimittamaan viehättäviä sisustusratkaisuja, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi pitämään yllä motivaatiota sekä pysymään tuotteliaina ja tyytyväisinä. Meille sisätiloissa ei ole kyse pelkästään kalustuksesta, vaan myös designin ja kaiken osaamisemme käyttämisestä luovuuden ja tehokkuuden tukena. Ergonomian ja hyvinvoinnin asiantuntemuksemme muuttamisesta tiloiksi, joissa voit luoda pitkäikäistä liiketoimintaa ja joissa yksilöt voivat onnistua. Eikä suinkaan vähäisimpänä, kyse on myös kaiken toteuttamisesta kestävällä ja vastuullisella tavalla. Vain silloin, kun onnistumme näillä kaikilla neljällä rintamalla, olemme tehneet työmme. Ja kun me onnistumme, sinäkin onnistut, ja voimme todella olla hyödyksi niin organisaatioita, yksilöitä kuin maapalloakin ajatellen.

Nimesimme tämän Successful Interiors.

Toimisto

Kun luodaan toimisto, joka edistää hyvinvointia ja tuottavuutta, on tärkeää suunnitella työympäristö, joka tukee sekä työtapoja että henkilöitä. Onnistumisen avain on vastata eri persoonallisuuksien tarpeisiin ja luoda tiloja, jotka tukevat erilaisia päivän aikana toteutettavia toimintoja. Tarjoamme KINNARPS NEXT OFFICE® -ratkaisulla tutkimustietoa, strategian ja neuvoja ihannetoimistosi luomiseen.

Lue lisää

Oppiminen

Koulujen ja koulutustilojen fyysinen ympäristö on erittäin tärkeä oppimisen ja uuden tiedon omaksumisen kannalta. Oikein valitut huonekalut ja laitteet tukevat oppimista sekä muodollisissa että epämuodollisissa tiloissa. Siksi on tärkeää luoda houkuttelevia, ergonomisia ja joustavia tiloja, jotka tukevat opiskelijoita ja opettajia oppimisessa ja kehittymisessä. Tarjoamme KINNARPS NEXT EDUCATION® -ratkaisulla tutkimustietoa, strategian ja neuvoja aktiivisten oppimistilojen luomiseen.

Lue lisää

Hoiva

Parantava tila on ympäristö, jossa yksilö tuntee olonsa turvalliseksi, virkistyneeksi ja hyväksytyksi. Se on ympäristö, joka parantaa kaikkien siinä aikaa viettävien hyvinvointia, olipa kyse potilaista, henkilöstöstä tai omaisista. Tarjoamme KINNARPS NEXT CARE® -ratkaisullamme ymmärryksen siitä, miten hoitoympäristöt vodaan suunnitella aktiivisesti stimuloimaan paranemista ja mitä vaatimuksia sisustusratkaisuille on asetettava.

Lue lisää

Alusta alkaen kestävien periaatteiden mukaista

Meillä Kinnarpsilla kestävyysajattelu kulkee osana päivittäistä työtämme. Se on meille tunnusomaista, ja niin on aina ollut. Kannamme vastuumme koko tuotantoketjusta aina ensimmäisestä suunnitelmasta tuotteen käyttöön ja uudelleenkäyttöön.

Lue lisää kestävyystyöstämme

Alusta alkaen kestävien periaatteiden mukaista

Ergonomiaa kaikille

Kaikki työympäristömme on tehty kestämään. Vielä tärkeämpää on se, että rakennamme ne sinua ja organisaatiosi jaksamista ajatellen. Se luo ympäristön, jossa jokainen on terveempi, tyytyväisempi ja tuottavampi. Toisin sanoen panostaminen ergonomiaan ei ole hyväksi vain henkilöstölle – se on hyväksi myös bisnekselle.

Lue lisää ergonomiasta

Ergonomiaa kaikille

Sydämellisesti Skandinaviasta

Juuriltamme löytyy rakkaus skandinaaviseen muotoiluperinteeseen, johon olemme lisänneet kansainvälisiä vaikutteita ja soveltaneet filosofiaamme. Tämä yhdistelmä saa aikaan tuotteittemme ainutlaatuisuuden – oikean ergonomian sekä muodon ja toiminnan. Jos haluat luoda houkuttelevia tiloja ja terveellisiä työympäristöjä, on olennaista, että toimistosi on sekä toiminnallinen että inspiroiva. Voit huolellisilla sisustusvalinnoilla tehostaa brändiäsi samoin kuin organisaation tuottavuutta. Materiaalivalinnat ovat olennaisen tärkeitä toimistoympäristön identiteetin ja toiminnallisuuden kannalta. Kinnarps Colour Studion ansiosta käytössäsi on satoja kestäviä, luovia ja houkuttelevia materiaaleja. Ne on kehitetty yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotta voimme varmistua sellaisesta joustavuudesta ja toiminnallisuudesta, joka innostaa luovuuteen ja parantaa tuottavuutta.

Tutustu suunnittelutyökaluihimme

Voivatko asiantuntijamme olla avuksi?

Ota yhteyttä

Näin kaikki alkoi

Kinnarpsin tarina alkoi vuonna 1942, kun nuori pari, Evy ja Jarl Andersson, osti puusepänverstaan pienestä Kinnarpin kylästä. Siitä lähtien liiketoiminta on kasvanut vaihe vaiheelta, ja lapsilla ja lapsenlapsilla on ollut oma roolinsa tässä kehityksessä. Evy kutsui Jarlia usein "Optimistiksi". Heille antoi voimaa usko siihen, että kaikkea voi parantaa vähän, vaikka se olisi kuinka hyvää. Tämä lähestymistapa on syvällä yrityksessämme tänäänkin. Teemme kaikkemme, että tuotteitamme ja ratkaisujamme käyttävillä asiakkailla olisi vähän parempi olo. Ja että he saisivat vähän enemmän tehtyä. Aikaa ja ympäristöä säästävällä tavalla.

Nyt olemme suuri, kansainvälinen sisustusyritys, jota leimaa edelleen sama aito uteliaisuus ja maanläheinen innovaatiohenki, joka oli perustajiemme käyttövoima.

1940-LUKU

EVY JA JARL KÄYNNISTÄVÄT TOIMINNAN

Evy ja Jarl Andersson perustivat Kinnarpsin vuonna 1942, jolloin heidän tiimissään oli kaksi työntekijää. Alussa huonekaluja tehtiin tilauksesta, pääasiassa arkkitehdeille. Kinnarps alkoi vuonna 1943 toimittaa Ruotsin valtiolle rulo-ovilla varustettuja säilytyskalusteita, ja yritys solmi valtion kanssa ensimmäisen sopimuksensa kolme vuotta myöhemmin. Siitä lähtien Kinnarps on luotettavasti toimittanut työympäristöratkaisuja julkiselle sektorille.

1950-LUKU

KEHITYS NYKYISEKSI KINNARPSIKSI

Kinnarps sijoitti ensimmäiseen toimistokalustesarjaan ja julkaisi ensimmäisen tuoteluettelon vuonna 1952. Uuden tehtaan valmistuminen antoi Kinnarpsille tilan, jota tarvittiin tuolituotannon laajentamiseen. Kinnarps alkoi vuonna 1959 toimittaa huonekaluja omalla rekallaan ja koota kalusteeet asiakkaan toimistossa, mikä varmisti asiakkaalle laadun koko toimituksen osalta. Jätettä vähennettiin käärimällä tuotteet uudelleenkäytettäviin huopiin kertakäyttöpakkauksen sijaan ja rekkaan saatiin lastattua enemmän.

1960-LUKU

SUUREMPI HENKILÖSTÖ JA ENSIMMÄINEN ESITTELYTILA

Kinnarpsilla oli 1960-luvun alussa 34 työntekijää, ja sen vuosittainen liikevaihto oli 2 miljoonaa Ruotsin kruunua. Yritys avasi ensimmäisen esittelytilansa Tukholmassa vuonna 1968. Tuotevalikoima kasvoi 1960-luvun aikana, ja Kinnarps käynnisti tilausperusteisen tuotannon.

1970-LUKU

KANSAINVÄLISTYMINEN

Evyn ja Jarlin vanhimmasta pojasta Henry Jarlssonista tuli toimitusjohtaja vuonna 1973. Kinnarps käynnisti toiminnan Lontoossa vuonna 1974 ja vakiinnutti itselleen vientimarkkinat. Vuonna 1977 Kinnarps osti puujätteen brikettipuristimen. Briketit vähensivät lämmitysöljyn käyttöä ja saivat tehtaan väistämättömän puujätteen hyödylliseen käyttöön.

1980-LUKU

TUOTEVALIKOIMA LAAJENEE

Yritys päätti 1980-luvun puolivälissä sijoittaa uuteen ja kattavaan kalustesarjaan. Pehmeät istuimet ja kokouskalusteet lisättiin Kinnarpsin vakiotarjontaan. Kinnarps osti tämän vuosikymmenen aikana Granstrandsin ja sijoitti uuteen tehtaaseen Skillingarydissä, eteläisessä Keski-Ruotsissa. Kinnarps lanseerasi liuotinvapaan UV-maalin (1980) voidakseen tarjota kovia ja kestäviä pintoja ympäristöä vahingoittamatta. Olemme vuodesta 1980 lähtien vähentäneet päästöjämme 90 % asettamalla ekoinnovoinnin liiketoimintamallimme keskiöön.

1990-LUKU

SERTIFIKAATIT JA VASTUU

Kinnarps kehitti ja tuotti vuonna 1991 ensimmäisen sähköisesti säädettävän pöydän, joka tarjosi vaihtoehtoisia työtapoja pöytätyöskentelyyn. Kinnarpsista tuli Ruotsin ensimmäinen kalustevalmistaja, joka sai ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifikaatin vuonna 1993. Yrityksen ympäristönhallintajärjestelmä sai ISO 14001 -sertifikaatin vuonna 1997. Samana vuonna Kinnarps liittyi myös EU:n ympäristöasioiden hallinta- ja auditointijärjestelmään (EMASiin). Yritys toimi Reinersin kanssa koko 1990-luvun, ja vuoden 1999 lopulla Reiners liittyi Kinnarps-konserniin.

2000-LUVUN

PALKINTOJA JA YRITYSOSTOJA

Kinnarps voitti uuden vuosituhannen alussa kaksi palkintoa, Balanced Scorecard Hall of Fame -palkinnon ja Ruotsin vuoden osaamisyritys -palkinnon. Yritys vakiintui useille uusille markkinoille sekä hankki designkalusteyritykset Klaessonsin, Materian ja Skandiformin. Kinnarps toi myös vuoden 2000 alussa markkinoille Kinnarps Next Office -ratkaisun, joka tarjoaa tutkimustietoa, toimintasuunnitelman ja neuvoja asiakkaalle räätälöityjen työympäristöjen luomiseen.

2010-LUKU

Kinnarps jatkoi kestävyystyötään lanseeraamalla The Better Effect Indexin, ensimmäisen kattavan sisustusratkaisujen kestävyystyökalun. Yritys toi vuonna 2018 markkinoille kaksi uutta konseptia: Kinnarps Next Educationin, joka tarjoaa tutkimustietoja, opastusta ja toimintasuunnitelman oppimisympäristöjen toteuttamiseen, ja Kinnarps Next Caren, opastusmenetelmän parantavien tilojen luomiseen.

TÄNÄÄN

TYÖTILOJA MENESTYKSELLE

Kinnarps toimittaa sisustusratkaisuja toimistoihin, kouluihin ja terveydenhuollon laitoksiin. Koko arvoketjua leimaa korkea laatu ja alhainen ympäristövaikutus – raaka-aineista viimeisteltyihin työympäristöratkaisuihin. Kinnarps on yksi Euroopan suurimmista sisustusratkaisujen valmistajista, ja sillä on toimipisteitä noin 40 maassa.

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.