Hoivaympäristöt elämänlaadun ylläpitämiseen

Kinnarps tarjoaa osallistavia sisustusratkaisuja hoivaan ja huolenpitoon. Asetamme yksilön tarpeet ja vaatimukset etusijalle ja helpotamme käyttäjien, henkilökunnan ja läheisten arkea. Luomme terveyttä edistäviä ympäristöjä inklusiivisilla, helppokäyttöisillä ja ergonomisilla kalusteillamme. Ennen kaikkea teemme ihmisten viihtymisestä ja hyvinvoinnista helpompaa.

Tarvitsetko apua hoivaympäristön suunnitteluun?

Ota meihin yhteyttä

Ihmiset ovat kaikkien organisaatioiden tärkein voimavara. Investoi kokonaisvaltaiseen ergonomiaan auttaaksesi ihmisiä suoriutumaan erinomaisesti. Ergonomian asiantuntemuksemme ja laaja tuotevalikoimamme antavat sinulle edellytykset hyvinvointiin, sitoutumiseen ja suorituskykyyn.

Ihmiset ensin

Tutustu laajaan kalustevalikoimaamme

Inspiroidu ja tutustu kestäviin kalusteisiimme ja joustaviin sisustusratkaisuihin. Designiin, joka palvelee tarkoitusta ja jossa toiminta ja estetiikka kulkevat käsi kädessä.

Referenssit

Asiakkaat ovat kaiken toimintamme ytimessä. Lue heidän tarinansa ja tutustu valittuihin asiakasprojekteihin.

Kaikki referenssit

Ihmiset, sisustus ja ympäristö, jotka kestävät aikaa. Valmistamme kestäviä ja laadukkaita kalusteita ja joustavia ratkaisuja, joille on ominaista vähäinen ympäristövaikutus ja pitkä elinkaari.

Kestävyyttä koko matkan