Ergonomisia tuoleja yli 75 vuoden ajan

Sinulla on vain yksi keho. Me pidämme siitä huolta.

Monet meistä istuvat suuren osan työajasta. Noilla istuen vietetyillä tunneilla on mahdollisimman huono vaikutus hyvinvointiimme. Siksi hyödynnämme viimeisintä teknologiaa kehittääksemme kalusteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyviltä, vaan pitävät myös huolta kehostamme, riippumatta siitä missä, milloin tai kuinka istumme.

Tutustu laajan tuotevalikoimamme istuimiin

Haluatko nähdä lisää inspiraatiokuvia istuinkalusteistamme?

Inspiraatiokuvia

Ergonomia

Kaikki istuinkalusteemme on suunniteltu ergonomiset ominaisuudet huomioon ottaen ja testattu, jotta voisimme tarjota mahdollisimman hyvän mukavuuden. Teknologian kehittymisen ansiosta työtuolimme mukautuvat istujansa mukaan ja voidaan varustaa erilaisilla lisävarusteilla jotta yksilölliset toiveet täyttyisivät.

Design

Skandinaavinen muotoiluperinne, johon sekoittuu kansainvälisiä vaikutuksia, kuvaa Kinnarpsin filosifiaa. Ainutlaatuinen sekoitus, joka tulee esille joka päivä toiminnassamme ja osaamisessamme.

Laatu

Yhdistelmä, jossa oma testilaboratoriomme, tiukat tuotekontrollit ja kansainväliset sertifioinnit, velvoittavat meitä, takaa tuotteille korkean laadun. Jokainen Kinnarpsin valmistama kaluste omaa markkinoiden johtavan tuotetakuun ja on erinomaista laatua.

Kestävä kehitys

Kinnarpsilla on pitkät perinteet puhtaista materiaaleista. Meillä kestävä kehitys tarkoittaa lujaa sitoutumista joka toistuu koko arvoketjussa - raaka-aineiden valinnasta vanhan kalusteen kierrätykseen saakka.

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.