System.String[]

Ergonomiset työtuolit ja toimistotuolit hyvinvointisi tueksi

Ergonomiset työtuolit ja toimistotuolit hyvinvointisi tueksi

Lue lisää

Miksi ergonomiset työtuolit ovat niin tärkeitä?

Vastaus on yksinkertaisimmillaan se, että istumme suurimman osan työpäivistämme. Valitsemalla mukautuvan ja laajasti säädettävän toimistotuolin, voit istua miellyttävästi ja muuttaa asentoasi, mikä lisää hyvinvointiasi ja vähentää staattista rasitusta. Kinnarpsin työtuolit on muotoiltu ergonomisesti ja laatutestattu, jotta tuntisit niissä olosi mukavaksi. Suoritamme testit omassa akkreditoidussa laboratoriossamme. Kokemuksemme perusteella työtuolin on oltava helppotajuinen ja helposti säädettävä, jotta sitä voi käyttää tehokkaasti. Tämä on erityisen tärkeää monitilassa tai tehtävien mukaisissa toimistoissa, sillä useampi työntekijä saattaa käyttää samaa konttorituolia. Tämän vuoksi olemme kehittäneet helppokäyttöistä älytekniikkaa, joka selkeyttää työtuolin säätämistä – näin voit hyötyä kaikista sen eduista. Moniin työtuoleihimme on saatavana myös lisävarusteita, joilla voi muodostaa älykkäitä ergonomisia ja yksilöllisiä ratkaisuja. Erilaiset lisävarusteet, kuten käsinojat ja niskatyynyt parantavat toimistotuolien ergonomiaa entisestään.

Design, muotoilu ja käytännöllisyys - kaikki samassa toimistotuolissa

Kinnarpsin työtuolit suunnitellaan niin, että muotoilu sulautuu käytännöllisyyteen luonnollisella tavalla. Työtuolien design on selkeälinjaista ja houkuttelevaa, minkä ansiosta tuolit voidaan yhdistää monenlaisiin kalusteisiin ja ilmeisiin. Toimistotuoliemme on sovittava aina muuhun ympäristöön ja tuettava luovia sisustusideoita. Suuri eriväristen ja eri materiaaleista valmistettujen verhoilujen valikoima antaa mahdollisuuden työtuolien ilmeen mukauttamisen ja muuttamisen. Tarjoamme ympäristövaatimusten ja kestävän kehityksen mukaisia vaihtoehtoja toimisto- ja kokoustuolien verhoilemiseksi, kuten luonnollisesti palosuojattuja tekstiilejä.

FreeMotion™-, FreeFloat™- ja Synchrone™-mekanismit ovat kolme Kinnarpsin innovatiivista työtuoliratkaisua. FreeMotion™-mekanismi luo istuimeen tasapainoisia mikroliikkeitä. Se edistää aktiivista ja silti rentoa istumista, minkä ansiosta jaksat enemmän ja voit paremmin työpäivän aikana. Synchrone™ on mekanismi, jossa toimistotuolin istuin ja selkänoja seuraavat toisiaan tarkoin mukautetussa suhteessa ja rennossa liikekuviossa. Vastuksen voit säätää oman painosi mukaan. Istuinta voi kallistaa eteenpäin, ja sen voi lukita haluttuun asentoon täysin portaattomasti. FreeFloat™ on mekanismi, joka kannustaa liikkumaan. Työtuolin istuin ja selkänoja seuraavat kehosi liikkeitä täysin toisistaan riippumatta. Istuinta voi kallistaa eteen. Vastus mukautuu kehosi painoon. Ajattoman muotoilun, hyvän ergonomian, lukuisten säätömahdollisuuksien sekä yksilöllisten koko- ja mallivalintojen yhdistelmä tekevät Kinnarpsin konttorituoleista täydellisen valinnan tehtävien mukaisiin toimistoihin ja nykyaikaisiin työpisteisiin.


Työtuoli voi edistää henkilökohtaista hyvinvointia

Uusimman tekniikan avulla voit helposti mukauttaa työtuolisi vartaloosi ja omiin tarpeisiisi sopivaksi. Työtuoleihin on saatavana myös lisävarusteita, joilla saat tuolista juuri tarpeisiisi sopivan. Kinnarpsin työtuolit on muotoiltu ergonomisesti ja testattu, jotta tuntisit olosi niissä mukavaksi.

Kinnarpsin työtuoleissa on toiminnallista ja käyttäjäystävällistä tekniikkaa, jonka tarkoitus on tehdä istumisesta mukavaa liikkumista unohtamatta. Mallistostamme löytyy työtuoleja, jotka voivat tunnistaa istujan painon automaattisesti ja säätää keinun vastuksen ja selkänojan kallistuksen henkilölle sopivaksi. Henkilökohtainen työtuolin säätö takaa ihanteellisen istumisen. Koska ergonomia on liikkumista, on työtuoli oivallinen kumppani keinumiseen ja verenkiertoa elvyttävään pieneen liikkeeseen myös istumisen aikana. 

Ajatonta muotoilua

Työtuoliemme muotoilu on ajatonta ja tyylikästä. Työtuolit sopivat ilmeeltään kaikkiin työympäristöihin ja tarjoavat mukavuutta pitkäänkin työrupeamaan. Mallistostamme löytyy erikokoisia tuoleja ajatellen erilaisia käyttäjiä ja heidän tarpeitaan. Tuolisarjoista on valittavana sopiva ja yhtenäinen ilme sekä johdolle että konttoriin. Voit valita myös malleja, joiden muotoilussa on erityisesti ajateltu yksilöllisiä mieltymyksiä ja tarpeita, esim. lannenotkon- tai ristiseläntuen voi valita itselleen sopivaksi eri mallistojemme avulla.

Tuolien huippuunsa hiottu ergonomia

Jokapäiväiseen istumiseen kannattaa valita ergonominen työtuoli, jonka säätäminen luonnistuu helposti ja tulee osaksi käytäntöä. Lyhytaikaiseen istumiseen ja touchdown-työympäristöön voi valita työtuolin, jonka säädöt ovat rajallisemmat. Tällöinkin työtuolin istuinkorkeus, keinu ja selkänoja tulee säätyä monipuolisesti, esim. lukittumalla määrättyihin asentoihin.

Työtuoleissamme yhdistyy miellyttävä muotoilu, ergonomia sekä monipuolinen säädettävyys. Ne ovat keskeisiä ominaisuuksia, jotta istuminen olisi mukavaa ja ergonomista. Käyttäjäystävällisyys ilmenee työtuoliemme säätökahvoissa ja –vivuissa. Ne löytyvät helposti käden ulottuville ja niiden omaksuminen tulee tutuksi muutaman käyttökerran avulla. Valikoimamme työtuolit täyttävät kaikki alalle asetetut kriteerit ja ne on testattu EN-normien mukaisesti. Lisäominaisuutena työtuoleissa on antikickback-toiminto, joka estää tuolia palautumasta hallitsemattomasti perusasentoon. Toiminto takaa turvallisen istumiskokemuksen ja lisää siten osaltaan myös käyttömukavuutta. 

Kokeile ennen kuin ostat

Kinnarps-työtuolin voi myös tilata koekäyttöön. Koekäyttö on ainoa tapa, jolla voi selvittää itselleen sopivan tuolimallin omien vartalon mittojensa kannalta, samalla varmistuen käyttömukavuudesta. Työtuolia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota tuolin kokoon suhteessa omiin mittoihin; säätimien sijainti helposti käden ulottuvilla, riittävä keinuvastuksen säätöalue omaan painoon nähden. Mallistostamme löytyy useita silmää miellyttäviä verhoiluvaihtoehtoja, joiden avulla työtuolista voi tehdä yksilöllisen, juuri omaa makua miellyttävän ja työympäristön yleiseen värisuunnitelmaan sopivan, oli se sitten värikäs, musta tai valkoinen työtuoli .

Tutustu monipuoliseen työtuolimallistoomme sivuillamme. Huomaa myös Drabert ja Martinstoll –mallistojemme tuotteet, jotka on muotoiltu erityisesti moderneihin tiloihin, joissa työtuoleilta vaaditaan dynaamista ilmettä ja monipuolista joustavuutta sekä laajoja säätöominaisuuksia.

Kinnarps konttorituolit ja tietokonetuolit

Capella on mallistomme uusin työtuoli. Se on suunniteltu pitämään keho vireänä ja liikkeessä. Hyvässä istumisessa keho on liikkeessä. Capellan uusi innovaatio on FreeMotion-mekanismi. Istuimen mikroliikkeet tukevat aktiivista istumista, mikä estää staattista lihasväsymystä ja auttaa voimaan hyvin. Helppokäyttöisten säätöominaisuuksien ansiosta se sopii hyvin monitilatoimistoon.

9000, edistyksellinen ja ergonominen työtuoli sisältää Kinnarpsin teknisen huippusaavutuksen eli Kinnarps ComfortControlin, joka on tuolin molemmilta sivuilta hallittava ohjauspaneeli, josta voi valita useita toimintoja tuolin hienosäätämiseksi ja täydellisen istuma-asennon löytämiseksi. 9000:ssa on sekä FreeFloat™- että Synchrone™-mekanismi.

Synchrone™ on kallistustoiminto, joka liikuttaa työtuolin istuin- ja selkäosaa tasapainoisessa suhteessa, sulavin liikkein. Vastuksen voi säätää käyttäjän painon mukaan. Istuinosaa voi kallistaa eteenpäin eri tavoin, ja sen voi lukita mihin tahansa asentoon. Säädettävän selkänojan ansiosta tuoli on hyvä työtuoli selälle sekä monipuolisesti säädettävä työtuoli.

FreeFloat™ on liikkumaan kannustava kallistusmekanismi. Tukeva työtuoli: työtuolin istuinosa ja selkänoja seurailevat liikkeitäsi toisistaan riippumatta. Istuinta voi kallistaa eteenpäin. Vastus säätyy käyttäjän painon mukaan, ja istuin lukittuu mihin tahansa asentoon.

Plus[8] ja Plus[6] ovat työtuoleja vaativaan makuun. Niiden kauniit piirteet ovat sopusuhtaisia ja ajattoman sulavia. Motif- ja Contour-lisävarusteet antavat työtuolille henkilökohtaista ilmettä. Istuimen syvyyttä, istuimen korkeutta ja selkänojan korkeutta voi säätää. Valittavana on kaksi eri selkänojan korkeutta ja kaksi erilaista käsinojaa. Kaiken kruunaa niskatuki, jonka korkeutta, syvyyttä ja kulmaa voi säätää. Plus[8]-työtuoleissa on Synchrone™-mekanismi, Plus[6]-työtuoleissa FreeFloat™-mekanismi.

8000 ja 6000 ovat monien suosikkeja työtuolien joukossa Euroopan työpaikoilla. Yli kaksi miljoonaa työtuolia on löytänyt tiensä tyytyväisten käyttäjien luo. Työtuolisarjan suosion takana ovat muun muassa ajaton muotoilu, hyvä ergonomia, monet säätömahdollisuudet sekä vapaus koon ja muotoilun valinnassa oman maun mukaan. Se on myös sopiva konttorituoli selkävaivaiselle. Mallien ero on kallistustoiminnossa: 8000-sarjan työtuoleissa on Synchrone™-mekanismi ja 6000-sarjan työtuoleissa FreeFloat™-mekanismi. Näin valitset itsellesi ergonomisen työtuolin.