Koulutuolit

ERGONOMISIA KOULUTUOLEJA LUOVIIN OPPIMISYMPÄRISTÖIHIN. Kun kehitämme vakaita ja joustavia oppilastuoleja, asetamme oppilaan aina keskeiselle sijalle. Tuolit ovat käytännöllisiä ja helpottavat kommunikointia ja oppimista. Oppilastuolimme on valmistettu tukevista ja kulutuksenkestävistä materiaaleista, jotka sietävät pitkäaikaista ja kovaa käyttöä. Lisäksi testaamme ne omassa akkreditoidussa laboratoriossamme.

Koulutuolien design on tärkeä

Kinnarpsin koulutuolit ovat ergonomisesti käyttäjäryhmällensä suunniteltuja, jotta voisit tuntea olosi mukavaksi. Tuolit sopivat monen kokoiselle käyttäjälle ja ne voi helposti säätää omiin tarpeisiin sopiviksi. Saatavana on lisävarusteina jalkatuet, joilla pienempikin istuja tuntee olonsa mukavaksi.

Kinnarpsin koulutuoleissa on toiminnallinen, käyttäjäystävällinen design. Sen on tarkoitus tehdä istumisesta mukavaa liikkumista unohtamatta. Mallistostamme löytyy koulutuoleja, joita voi säätää korkeuden ja selkänojan kallistuksen osalta sopivaksi. Tuolin säätö takaa mukavan istumisen. Ergonomia on parhaimmillaan liikkumista ja hyvä työtuoli on mainio kumppani keinumiseen ja  liikkeeseen istumisen aikana. 

Ajatonta muotoilua

Koulutuoliemme muotoilu kestää aikaa. Tuolit sopivat moniin oppimisympäristöihin ja ovat mukavat myös pitkän luonnon ajan. Mallistosta löytyy erilaisia tuoleja erilaisille käyttäjille. Uuteen oppimaisemaan voit valita myös epätavallisia istuimia, joiden muotoilussa on ajateltu oivaltavia käyttötapoja ja mieltymyksiä sekä erilaisia oppimistilanteita.

Hauskaa ergonomiaa

Pitkäkestoiseen istumiseen kannattaa valita ergonominen tuoli, jossa on mukava ja luonteva istua. Lyhytaikaiseen istumiseen sopivat keinut ja pallot sekä erilaiset jakkarat, joissa tulee liikuttua aivan huomaamatta. Liike voitelee niveliä, vilkastuttaa verenkiertoa ja koko keho virkistyy, jolloin oppiminenkin sujuu tehokkaammin.