Tuolit

TAVALLISIA JA NEUVOTTELUTUOLEJA JOUSTAVIIN KOKOUKSIIN. Toimistojen, koulujen ja kokouspaikkojen julkisten tilojen onnistuneen sisustamisen perustana ovat toimivat ja hyvällä ergonomialla varustetut tuolit. Kinnarpsin laajaan tuolivalikoimaan kuuluu kaikkea neuvottelu- ja kokoustuoleista auditorioiden, ruokaloiden ja kokoussalien pinottaviin tuoleihin.

Kinnarps neuvottelu-, kokous- ja asiakastuolit

Edistykselliset, ergonomisesti edulliset toimistotuolit sisältävät teknisiä oivalluksia, jotka tekevät  Kinnarpsin asiakastuoleista mukavia ja houkuttavia. Tuoleja on monenlaisia, voit valita verhoilluista vaihtoehdoista klassiseen puutuoliin. On toimintoja, joilla tuolin käytettävyys nousee uudelle tasolle. Esimerkiksi Pur-materiaalista valmistetut Pompidoo-tuolit sopivat erinomaisesti kahviloihin. Nämä kahvilatuolit vaimentavat melua materiaalinsa ansiosta. Ei haittaa, vaikka tuoli kaatuisi, sen kimmoisa materiaali ei kolise.

Neuvottelutuoleja löytyy vaativaan makuun, mutta myös laihalle kukkarolle. Tuolien kauniit muodot tekevät niistä sopusuhtaisia ja ajattoman linjakkaita. Erilaiset verhoiluvaihtoehdot ja mahdollisuudet koristeverhoiluun antavat niille ilmettä, samoin verhoilumateriaalien runsaus sekä monet jalustamateriaalien vaihtoehdot.

Valittavissa on leveitä ja kapeita, korkeita ja matalia istuimia. On myös jakkaroita, baarituoleja sekä puolikorkeita istuimia, joilla tiloihin voi luoda modernia käytettävyyttä ja ilmettä.

Palkittua mukavuutta

Tuolejamme on myös palkittu erilaisin muotoilupalkinnoin: Red dot, Good design, German design sekä iF design award.