Tulos

Mukavat tuolit ja neuvottelutuolit joustaviin kokouksiin

Mukavat tuolit ja neuvottelutuolit joustaviin kokouksiin

Lue lisää

Kaikki tuolimme on muotoiltu käytännöllisiksi ja valmistettu tukevista ja kulutuksenkestävistä materiaaleista, joten ne sietävät intensiivistä käyttöä. Ja kaikki tämä on tehty käyttömukavuutta ja istumaergonomiaa vaarantamatta!

Ergonomisia tuoleja miellyttäviin kokouksiin 

Kun vietämme entistä enemmän aikaa kokouksissa, on yhä tärkeämpää valita kokoustiloihin ergonomisia neuvottelutuoleja. Vaihtelumahdollisuuksien ja henkilökohtaisten asetusten ansiosta kehosi ei kipeydy pitkänkään kokouksen jälkeen ja sinun on helpompi pysyä pirteänä ja valppaana. Kinnarpsin neuvottelutuolit ovat erittäin miellyttäviä ja rohkaisevat aktiiviseen istumiseen. Mikäli etsit useilla yksilöllisillä asetuksilla varustettua neuvottelu- tai kokoustuolia, harkitsemisen arvoinen on silloin myös täysin varustettu työtuoli.

Muotoilua, mukavuutta ja käytännöllisyyttä - samassa tuolissa 

Kinnarpsin neuvottelu- ja kokoustuolit on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin ympäristöihin. Nämä puhdaslinjaiset tuolit soveltuvat erityylisten kokous- ja neuvottelupöytien yhteyteen. Ne täyttävät tehtävänsä häiritsemättä käyttäjiä tai erottumatta muusta sisustuksesta. Materiaalivalintojen suuri määrä viilusta erilaisiin laminaatteihin ja maaleihin mahdollistaa tuolien saumattoman sovittamisen ympäristöönsä. Voit luoda entistä persoonallisempaa ilmettä verhoilemalla neuvottelutuolien istuimen ja selkänojan kankaalla tai nahalla, joita on saatavana kaikissa värivalikoimamme sadoista värisävyistä.

Pinottavia tuoleja monitilaympäristöihin 

Pinottavat tai yhteenkytkettävät tuolit ovat hyvä valinta suurta joustavuutta vaativiin ja käyttäjämääriltään vaihteleviin tiloihin, kuten kokoussaleihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Näin kalustaminen onnistuu helposti uudelleen, ja tuolien määrää voi muuttaa hetkittäisen tarpeen mukaan; käyttämättömät tuolit voidaan pinota ja asettaa sivuun. Näitä yleisötuoleja on saatavana käsinojilla tai ilman.

Sisustuksiin, joiden ei tarvitse olla yhtä joustavia mutta silti muotoilultaan käytännöllisiä, on tarjolla useita kauniita ja harkittuja sohva- ja nojatuolimalleja. Nämä istuinkalusteet houkuttelevat lepäämään taikka rentoon istuskeluun lyhyiden kokousten tai puhelinkeskustelujen lomassa.

Kinnarps neuvottelu-, kokous- ja asiakastuolit

Edistykselliset, ergonomisesti edulliset toimistotuolit sisältävät teknisiä oivalluksia, jotka tekevät  Kinnarpsin asiakastuoleista mukavia ja houkuttavia. Tuoleja on monenlaisia, voit valita verhoilluista vaihtoehdoista klassiseen puutuoliin. On toimintoja, joilla tuolin käytettävyys nousee uudelle tasolle. Esimerkiksi Pur-materiaalista valmistetut Pompidoo-tuolit sopivat erinomaisesti kahviloihin. Nämä kahvilatuolit vaimentavat melua materiaalinsa ansiosta. Ei haittaa, vaikka tuoli kaatuisi, sen kimmoisa materiaali ei kolise.

Neuvottelutuoleja löytyy vaativaan makuun, mutta myös laihalle kukkarolle. Tuolien kauniit muodot tekevät niistä sopusuhtaisia ja ajattoman linjakkaita. Erilaiset verhoiluvaihtoehdot ja mahdollisuudet koristeverhoiluun antavat niille ilmettä, samoin verhoilumateriaalien runsaus sekä monet jalustamateriaalien vaihtoehdot.

Valittavissa on leveitä ja kapeita, korkeita ja matalia istuimia. On myös jakkaroita, baarituoleja sekä puolikorkeita istuimia, joilla tiloihin voi luoda modernia käytettävyyttä ja ilmettä.

Palkittua mukavuutta

Tuolejamme on myös palkittu erilaisin muotoilupalkinnoin: Red dot, Good design, German design sekä iF design award.