Tietosuojaseloste

Me Kinnarps Oy:ssä vaalimme yksityisyytesi suojaa. Meille on tärkeää, että voit luottaa siihen, että käsittelemme tietojasi turvallisella ja laillisella tavalla. Siitä syystä olemme laatineet tämän tietosuoja-selosteen kertoaksemme kuinka käsittelemme tietojasi.

Kuka vastaa tietojenkäsittelystä?

Kinnarps Oy (y-tunnus 0789249-4) ("Kinnarps", "me" tai "meidän") on vastuussa siitä,että tietojasi säilytetään ja käytetään tietosuojalain mukaisesti, EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 määrittämällä tavalla sekä täydentävän tietosuojalain (2018:218),ja niiden periaatteiden mukaisesti jotka käyvät ilmi tästä tietosuojalausunnosta. Jos sinulla on kysymyksiä, tai haluat tarkistaa tietojasi voit ottaa yhteyttä osoitteeseen:  

Kinnarps Oy
Rälssintie 2, 00720 Helsinki
Puh. 0207 561 200
email: gdpr@kinnarps.fi 

Mitä tietoja keräämme ja mistä?

Me keräämme tietojasi ainoastaan sen verran kuin on tarpeellista voidaksemme toimia tiettyjen, ennalta päätettyjen tarkoitusten mukaisesti. Nämä käyvät ilmi alla olevasta selvityksestä. Muun muassa keräämme tietojasi kun toivot tarjousta, lähetät meille tilauksen tuotteistamme tai palveluistamme, kun rekisteröidyt uutiskirjeen saajaksi tai haet meiltä työpaikkaa. Lisäksi keräämme tietoja kun täytät asiakaskyselymme tai yhteydenottolomakkeemme, tai annat meille palautetta tai jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • asiayhteyden perusteella keräämämme tiedot voivat käsittää:

 • - Nimen, aseman, tittelin, kielen ja yhteystiedot ml. sähköpostiosoitteen
    puhelinnumeron ja postitus- ja IP-osoitteen;
 • - hakulomakkeen, kuten CV:n ja henkilökohtaisen hakukirjeen;
 • - ostohistorian;
 • - toimitus-, laskutustiedot ja maksutiedot; sekä
 • - muut tiedot jotka annat meille esim. ollessasi yhteydessä asiakaspalveluumme; 
 • Tietojesi kerääminen voi tapahtua seuraavista lähteistä:

 • - Kinnarpsin kotisivuilta tai verkkokaupasta, esim. kun tilaat tuotteen, rekisteröidyt uutiskirjelistallemme, 
    rekisteröidyt ladataksesi lisätietoja, ottaessasi yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen 
    kautta tai chat palvelun kautta.
 • - kun otat yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse;
 • - sopimuksen, laskun tai muun asiakirjan kautta, jos olet sopimuskumppanimme yhteyshenkilönä;
 • - kolmannelta osapuolelta, erilaisilta sopimustoimittajilta;
 • - erilaisten aktiviteettien ml. messujen ja tapahtumien kautta

 

Miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi lain sallimin perustein ja alla oleviin tarkoituksiin:

 

Tietojen   käsittelyn tarkoitus
Laillinen   peruste
 •   käsitellä tilauksia ja palautuksia
 •   pitää yhteyttä toimituksen osalta tai 
    toimitusongelmien sattuessa
 •   rekrytointiprosessin läpivieminen

Sopimuksen  täytäntöön pano

 •   lähettää yleistä tietoa sekä kohdennettua  tarjontaa
 •   lähettää kutsuja tapahtumiin
 •   lähettää tarjousasiakirjoja
 •   vastata kysymyksiin sähköpostitise tai muu  
    asiakaspalvelu
 •   lähettää asiakaskyselyitä

Oikeutettu  etu

 •   uutiskirjeen lähetys

Suostumus

 

Suostumuksesta tarkemmin

Joskus saatamme tarvita suostumustasi voidaksemme käsitellä tietojasi, esim. lähettääksemme sinulle uutiskirjeen. Näissä tapauksissa tulet saamaan postia, missä jokaisessa lähetyksessä sinulle annetaan selkeä mahdollisuus hyväksyä tai hylätä asiaan liittyvän tietojesi käsittely.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä yllä annettuun osoitteeseen. Suostumuksesi peruutus voi olla myös osittainen. Jos et enää halua uutiskirjeitämme, voit perua suostumuksesi ottamalla yhteyttä postitse, sähköpostilla tai uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Henkilötietojesi siirto

Jotta Kinnarps voisi tehdä asiakkuuteesi liittyviä toimenpiteitä voidaan tietojasi luovuttaa kolmannelle, Kinnarpsin henkilötietojen käsittelijänä toimivalle osapuolelle. Nämä kolmannet osapuolet ovat yhteistyökumppaneita, jotka vastaavat mm. datatuen, sähköposti- ja pilvipalveluiden ylläpidosta, analytiikkapalveluista sekä tilattujen tuotteiden toimituspalveluista. Emme luovuta tai myy tietojasi muille kolmansille tahoille missään tarkoituksessa.

Toimimme aina suurimmalla huolellisuudella tiedonsiirron yhteydessä eikä tietojasi siirretä ilman tässä tietosuojaselosteessa kirjattua perustetta ja käytössä olevia turvallisuustoimenpiteitä. Tietojasi voidaan luovuttaa, jotta Kinnarps voi täyttää tietyt

lailliset velvollisuudet ja, mikäli tarve edellyttää, ne voidaan luovuttaa viranomaisille lain näin vaatiessa.

Tietyissä tapauksissa yllämainittu tiedonsiirto voi tapahtua maihin jotka ovat EU/ETA sopimuksen ulkopuolella. Tietosuojalainsäädäntö voi joissakin näistä maista, joissa tietojasi myös saatetaan käsitellä, olla turvakäytännöiltään heikompi kuin Suomessa.

Näissä tapauksissa otamme käyttöön kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme tietojesi asianmukaisen suojauksen sekä käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit aina olla varma, että henkilötietojesi siirto EU/ETA ulkopuolisiin maihin tapahtuu ainoastaan voimassa olevan tietosuojalain mukaisesti.

Kinnarps varmistaa, että seuraavat edellytykset toteutuvat aina tiedonsiirron yhteydessä:

 • - vastaanottajamaassa on riittävä suojataso;
 • - Kinnarps on varmistanut suostumuksesi siirtoon;
 • - siirrolle on lain mukainen tuki ja siinä sovelletaan tietosuojalainsäädäntöä;

 

Miten suojaamme tietojasi?

Me Kinnarpsilla työskentelemme jatkuvasti jotta tietojesi käsittely voitaisiin varmistaa organisaation ja teknisen turvallisuustason mukaiseksi. Taso täyttää vähintään kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vaatimukset. 

Kuinka kauan tietojasi säilytetään?

Henkilötietojasi ei koskaan säilytetä kauempaa kuin on lain mukaan sallittua ja on tarpeellista tässä tietosuojaselosteessa mainittujen tarkoitusten  täyttämiseksi. Tietojasi käsitellään alla mainitun ajan, minkä jälkeen ne poistetaan. 

 • Yrityksen yhteyshenkilö: Tietosi säilytetään niin kauan kuin olet Kinnarpsin kanssa asiakassuhteessa olevan yrityksen yhteyshenkilö.
 •  
 • Viestintä: Jos olet yhteydessä Kinnarpsiin esim. sähköpostitse, säilytetään tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen asian käsittelyn loppuun saattamiseksi.

 • Työnhaku:   Kinnarps voi säilyttää työhakemuksesi, ml. CV ja hakukirje, rekrytointiprosessin ajan sekä sen jälkeen kaksi vuotta mahdollisten oikeudellisten vaatimusten varalta.
 •  
 • Lailliset velvoitteet: Kinnarps säilyttää kirjanpitoaineistoa sisältävät asiakirjat, kulloinkin voimassa olevien kirjanpitosäännösten mukaisesti.
 •  
 • Suostumus: Käsitellessämme tietojasi suostumuksesi perusteella, säilytämme niitä vain ja ainoastaan niin kauan kun meillä on suostumuksesi.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit saada tiedot niistä henkilötiedoistasi jotka meillä sinusta on, näiden tietojen tarkoituksen, käsittelyn ja tiedon siitä mistä olemme ne saaneet.

Jos sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä tai epätarkkoja voit pyytää niihin korjausta.

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus tietojesi poistamiseen, esim. jos tietojesi säilyttäminen ei enää ole tarpeellista siinä tarkoituksessa mihin ne on kerätty.

Sinulla on oikeus tietyissä tilanteissa vaatia Kinnarpsia rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, esim. jos olet vastustanut oikeutetun edun perusteella tapahtuvaa tietojesi käsittelyä. Myös sinä aikana kun arvioidaan, onko käsittelyperusteena oleva oikeutettu etu painavampi kuin sinun etusi ja oikeutesi, tietojesi käsittelyä voidaan rajoittaa.

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa tai muuttaa meille antamaasi suostumustasi.

Voit tietyissä tilanteissa saada siirrettyä henkilökohtaisia tietojasi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys).

Jos haluat käyttää em. oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä tässä tietosuoja-selosteessa mainittujen yhteystietojen kautta. Suojataksemme yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi pyydämme sinua tunnistautumaan virallisesti ottaessasi yhteyttä. Jos tarkoituksesi on käyttää yllä mainittuja oikeuksiasi ja otat meihin yhteyttä kirjeitse tai sähköpostilla. Me lähetämme sinulle rekisteritietojen tarkastuslomakkeen, joka sinun tulee palauttaa meille allekirjoitettuna ja henkilöllisyystodistuksesi kopio mukaan liitettynä. Sinulla on aina oikeus valittaa valvontaviranomaiselle, jos Kinnarps mielestäsi sinua koskevien henkilötietojen osalta rikkoo voimassa olevaa tietosuojasääntelyä.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Kinnarps voi tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Päivitetty versio julkaistaan siinä tapauksessa Kinnarpsin kotisivuilla. Jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi, tulemme tarvittaessa tiedottamaan sähköpostilla tärkeimmistä muutoksista.

Jos muutokset koskevat suostumukseesi perustuvaa henkilötietojesi käsittelyä, voit aina uusia, muuttaa tai peruttaa sen.