Käytä liikkuvana seinänä tai vaimentamaan ääntä

ÄÄNIYMPÄRISTÖN RAUHOITTAMINEN

"Liian meluisaa,", on yksi suurimmista valituksen aiheista työympäristöissä. Oivaltavat seinäkkeemme ratkaisevat tämän ongelman. Samalla ne luovat tiloihin erilaisia houkuttelevia tiloja. Lisäävät yksityisyyttä ja auttavat keskittymään paremmin. Seinäkevalikoimamme sisältää sermejä joita voi kiinnittää pöytään sekä suuria seinäkkeitä jotka seisovat lattialla ja toimivat liikuteltavina seininä. Kaikki on värikoordinoitua sopimaan työympäristöön, luomaan rauhaa ja tuomaan tyylikkyyttä kätevässä pakkauksessa.

käytä seinäkkeitä ja sermejä monilla tavoilla

Haluatko nähdä lisää inspiraatiokuvia?

Inspiration Gallery

HALUATKO APUA HILJAISTEN VYÖHYKKEIDEN SUUNNITTELUUN?

Ota yhteyttä

HYVÄÄ ÄÄNIERGONOMIAA SEINÄKKEILLÄ JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVILLA ELEMENTEILLÄ

Seinäkkeet sekä erilaiset ääntä vaimentavat elementit ja levyt ovat tärkeä osa nykyajan monitila- tai tehtävien mukaisia toimistoja. Ne edistävät parempaa ääniergonomiaa, jolloin keskusteluja voi käydä vapaasti toisia häiritsemättä. Kinnarps tarjoaakin akustiikan kehittämiseksi laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voidaan luoda tasapainoinen ääniympäristö. Samalla tuotteet voivat toimia visuaalisina tilanjakajina. Käytämme ja edistämme Acoustic Facts -standardia, jonka puitteissa on mahdollista mitata ja tallentaa vertailtavissa olevia akustiikkatietoja tuotetasolla.

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.