System.String[]

Akustiikkapaneelit vaimentavat ääntä ja luovat työrauhaa toimistoon

Akustiikkapaneelit vaimentavat ääntä ja luovat työrauhaa toimistoon

Lue lisää

Toimistoon on tärkeää valita juuri oikeanlaiset ääntä vaimentavat elementit. Sellaiset, jotka todella absorboivat ääntä parhaalla tavalla. Kinnarpsin akustisissa katto- ja seinäpaneeleissa on korkea absorptiokyky, ja ne helpottavat toimiston työntekijöiden päivittäistä työskentelyä, kun nämä istuvat usein työpöytänsä ääressä työskentelemässä eikä häiriötekijöitä tarvita. Ääntä vaimentavat elementit toimivat hyvin myös toimiston muissa tiloissa, kuten ruokasaleissa tai koulujen luokkahuoneissa, joissa oleskelee paljon ihmisiä.

Ääntä vaimentavat katto- ja seinäelementit tekevät ihmeitä toimistossa

Kinnarpsin seinälle ja kattoon ripustettavat paneelit ovat tehokas tapa parantaa toimiston ääniympäristöä. Katto- ja seinäpaneelien hyötynä on, etteivät ne vie tilaa lattioilla tai pöydillä. Esteettisesti miellyttävän ulkonäkönsä lisäksi ne helpottavat myös toimiston siivousta.

Jos toimistossa on rajallinen määrä työskentelytilaa, katto- ja seinäpaneelit ovat täydellinen valinta. Valikoimassa on monia eri kokoja ja muotoja, joista voit yhdistelemällä luoda täysin ainutlaatuisen järjestelmän.

Työskentele keskittyneemmin ja häiriöttömämmin ääntä vaimentavien elementtiemme ansiosta

Tasapainoisen äänitason luominen avoimessa toimistoympäristössä voi usein olla haastavaa. Avotoimistot ovat varsin yleisiä nykyisin ja niihin liittyy monia etuja, niiden haittapuolena on kuitenkin, että ääniympäristö kärsii lähes aina. Vapaasti käytettävät työtasot helpottavat kollegoille juttelemista ja ideoiden pallottelua, mutta keskittyminen voi olla vaikeaa, kun pitäisi pystyä syventymään työhönsä työpöydän ääressä. Seurauksena on lisääntynyt stressi ja heikentynyt tuottavuus.

Kattoon ripustettavilla tai seinille kiinnitettävillä ääntä vaimentavilla elementeillä luodaan paremmat edellytykset tehokkaalle toimistolle. Ääntä vaimentavia akustisia seinäpaneeleita voidaan asentaa erilaisiin tiloihin luomaan tunteen rauhasta ja hiljaisuudesta. Ne sopivat luonnollisesti myös avoimeen toimistoympäristöön. Mikseivät myös kokoustiloihin?

Kattopaneelit estävät tehokkaasti ympäristön ääniä pääsemästä sisään samalla, kun ne vaimentavat niitä. Paneelien asentaminen kattoon valitulle korkeudelle onnistuu helposti.

Tavoitteena ei ole täysin äänetön toimisto

Tavoitteena ei ole luoda täysin äänetöntä toimistoa, vaan pikemminkin tasapainottaa äänet ja löytää sopivia ääniympäristöjä kaikenlaisille työtehtäville. Esimerkiksi luova työ kollegoiden kanssa onnistuu parhaiten pienessä hälinässä. Sitä vastoin istuttaessa yksin keskittyneenä työpöydän ääressä ympäröivät keskustelut voivat häiritä työrauhaa. Tässä ovat apuna ääntä vaimentavat elementit.

Hyvät edellytykset miellyttävälle äänitasolle luodaan sijoittamalla ääntä vaimentavia elementtejä kaikkialle toimistoon – ei vain tiettyihin paikkoihin. Tärkeintä on kenties niiden asentaminen suurimmalle pinnalle eli kattoon. Kinnarpsin valikoimaan kuuluu myös lattia- ja pöytäseinäkkeitä, joiden asentaminen käy käden käänteessä.

Jokainen toimisto vaatii omanlaisensa ratkaisun. Kannattaa ottaa lähtökohdaksi yrityksen toimiala ja selvittää olemassa olevat tarpeet. Nykyaikaisessa toimistossa työskentely sujuu avoimissa ja luovissa tiloissa, kunhan siellä samalla on tiloja, joissa voi työskennellä häiriöttä. Tässä asiassa akustiset katto- ja seinäpaneelit auttavat.