System.String[]

Lattiaseinäke muuttaa työympäristön luonnetta

Lattiaseinäke muuttaa työympäristön luonnetta

Lue lisää

Sermi on täydellinen sisustuselementti toimistoihin, mutta seinäkettä voi käyttää myös muunlaisissa ympäristöissä näkyvyyden estämiseen ja äänitason laskemiseen. Seinäkkeet ovat täydellisiä suurten tilojen yksinkertaiseen jakamiseen ilman, että syntyisi täysin eristetty toimisto. Ne ovat myös mukautettavia ja helposti siirrettäviä, mikä mahdollistaa väliaikaisten tilojen muodostamisen toimistoon. Lisäksi ne sopivat täydellisesti nykyaikaisiin toimistoihin, joissa asetetaan korkeat vaatimukset työtasojen joustavuudelle.

Parempaa keskittymistä lattiaseinäkkeellä

Hyvin aktiivisissa toimistoissa vaaditaan ratkaisuja, jotka tarjoavat henkilökunnalle työrauhan heidän kaikissa liikkeissään. Kinnarpsin lattiaseinäkkeet tarjoavat työntekijöille oman tilan nykyaikaisessa avotoimistossa. Pöytäseinäkkeet asennetaan suoraan työpöytään, kun taas lattiaseinäkkeet sijoitetaan lattialle. Kevyitä seinäkkeitä on helppo siirrellä, mikä mahdollistaa työpisteiden mukauttamisen tarpeisiin sopiviksi. Joistakin lattiaseinäkkeistämme voidaan muodostaa koppeja, jotka toimivat erillisinä työpisteinä avoimessa toimistoympäristössä.

Joissakin tilanteissa avoin toimistoympäristö voidaan kokea häiritsevänä ja stressaavana tilana, jossa keskittyminen herpaantuu tärkeiden työtehtävien aikana. Sermi tai lattiaseinäke voi toimia hyvänä tilanjakajana, jolloin työskentely sujuu häiriöttä tarpeen niin vaatiessa.

Useita erilaisia lattiaseinäkkeitä

Tavallinen seinäke toimistossa on niin kutsuttu lattiaseinäke. Nämä ylöspäin kohoavat seinäkkeet sijoitetaan lattialle. Niitä on saatavana useina eri versioina. Lattiaseinäkkeitä voi hyvinkin sijoittaa vieri viereen myös ääntä vaimentavan efektin aikaansaamiseksi.

Kun lattiaseinäkkeitä on useita, jokainen niistä vangitsee osan tiloissa kimpoavista äänistä, mikä puolestaan johtaa koko toimiston äänitason laskuun.

Äänenvaimennusta on monenlaista. Suojaus tapahtuu ääntä vaimentavilla seinäkkeillä, jotka suojaavat äänilähteeltä. Ääntä absorboivien seinäkkeiden paksumpi, ääntä vaimentava materiaali sekä suojaa ääniltä että vaimentaa niitä. Kinnarpsin lattiaseinäkkeitä on saatavana eri kokoja ja erilaisilla jalustoilla. Saatavana on myös pyörillä varustettuja versioita sekä toisiinsa liitettäviä seinäkkeitä.

Lattiaseinäkkeisiin voi ostaa luonnollisesti myös lisävarusteita. Saatavana on muun muassa ripustimia ja koukkuja, joihin voi ripustaa vaatteita ja laukkuja. Myös peilien ja säilytystaskujen avulla voi saada lisätilaa työpöydälle.

Muista nämä seikat lattiaseinäkkeitä ostaessasi

Seinäkkeiden osalta on hyvä muistaa, etteivät ne poista kaikkea ääntä. Niiden tarkoituksena on vähentää puheen kantautumista kollegoiden työpisteiden välillä. Juuri ympärillämme kuuluva ymmärrettävä puhe vaikuttaa eniten keskittymiskykyymme ja tuottavuuteemme. Kun ääni vaimenee niin, että voimme erottaa jonkun puhuvan, mutta emme puheen sisältöä, tuottavuutemme ei kärsi yhtä paljon.

Lattiaseinäkkeiden oikea sijoittelu on erittäin tärkeää. Jos työpisteessä on sähköpöytä, pöydän korkeutta tullaan todennäköisesti säätämään. Lattiaseinäkkeiden korkeus on aina sama, mikä luo yhtenäisen esteettisen ilmeen. Valikoimaamme kuuluu myös pöytäseinäkkeitä, jotka mukautuvat työpöydän korkeuteen, sillä ne kiinnitetään tason takaosaan.