System.String[]

Pöytäseinäke luo miellyttävän ääniympäristön

Pöytäseinäke luo miellyttävän ääniympäristön

Lue lisää

Pöytäseinäkkeet luovat hiljaisemman työympäristön

Nykyisin monet työskentelevät avokonttoreissa. Kyseisellä tilaratkaisulla on monia etuja. Haittana voivat kuitenkin olla taustaäänet, jotka häiritsevät suuresti ainakin äänille kaikkein herkimpien työskentelyä.

Pöytäseinäke on täydellinen ratkaisu avoimiin toimistoympäristöihin. Kun äänitaso pidetään miellyttävällä tasolla, työskentelyyn keskittyminen onnistuu aivan eri tavalla. Työntekijät saavat enemmän energiaa ja suoriutuvat töistään paremmin ajan oloon. Pöytäseinäkkeemme on muotoiltu ääntä vaimentaviksi, ja ne estävät ympäristön erilaisten äänien tunkeutumisen työpöydille. Valikoimaamme kuuluu myös paksumpia ja ääntä absorboivia versioita. Seinäkkeet on helppo asentaa työpöytiin, ja niitä on saatavana monia erilaisia malleja.

Säilytysvarusteet ja muuta

Sen lisäksi, että pöytäseinäkkeet laskevat työympäristön äänitasoa, ne täyttävät myös muita tärkeitä tehtäviä; ne rajaavat fyysisesti tiloja ja sulautuvat samalla hyvin sisustukseen. Kinnarpsin valikoimassa on valittavana useita eri versioita ja värejä, jotta pöytäseinäkkeet voitaisiin mukauttaa kaikenlaisiin toimistoihin.

Pöytäsermeihin on saatavana myös erilaisia lisävarusteita, kuten seinäkkeisiin kiinnitettäviä peilejä, koukkuja ja pieniä taskuja. Näillä lisävarusteilla jokaisesta työpisteestä voi saada persoonallisen. Niissä voi myös säilyttää kätevästi erilaisia toimistotarvikkeita pöytäpintojen yläpuolella.

Myös kouluihin ja luokkahuoneisiin

Pöytäseinäkkeemme soveltuvat käytettäviksi myös koulujen luokkahuoneissa. Ääntä vaimentava seinäke helpottaa lasten ja aikuisten keskittymistä koulupäivän aikana. Kinnarpsin seinäkkeet on helppo asentaa, ja oikeanlaisten lisävarusteiden avulla työtasoista saa sekä kehoa että mieltä stimuloivia.