Kaikki Valmiina palvelut työympäristön uudistamiseen

1. Kartoitus & analysointi

Miksi työympäristönne uudistuu?

2. Suunnittelu & valmistelu

Miten varmistamme että toteutus onnistuu?

3. Muutoksen toteuttaminen

Työympäristön fyysiset muutokset

4. Viimeistely & opastus

Käyttöönoton varmistaminen

5. Seuranta & optimointi

Jatkuva kehittäminen ja ylläpito

Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden toiveidesi mukaan. Alla osa palveluistamme vaiheittain:

1. Kartoitus ja analysointi

Työympäristöarviointi

Palvelulla kartoitetaan työympäristön kehitystarpeita useamman eri osa-alueen osalta. Kartoituksen pohjalta laaditaan yhteenveto työympäristönne tilasta sisältäen konkreettiset etenemisehdotukset.

 

Ota yhteyttä

Ergonomiakartoitus

Tarjoamme kokonaisvaltaisia työympäristöratkaisuja joiden keskiössä on ergonomia ja terveys. Yhdessä ergonomia-alan ammattilaisten kanssa ehdotamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Next office® -työympäristön kehittäminen

Ihannetoimistoon ei ole yleisratkaisua. Kyse on ainutlaatuisen ratkaisun löytämisestä yrityksellesi. Huolehdimme toimiston toiminnallisuuden kehittämisestä analysoimalla tilojen käyttöä ennen suunnittelun aloittamista. Analyysi antaa kattavan kuvan työympäristön kehitystarpeista ja ratkaisutavoista.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä

2. Suunnittelu ja valmistelu

Sisustussuunnitelma

Hyvin suunnitellut ja sisustetut tilat ovat viihtyisiä ja tukevat työyhteisön hyvinvointia. Optimaaliset sisustus- ja kalusteratkaisut kestävät aikaa ja muuntuvat toimintojen mukaan.

Suunnittelemme niin yksittäisen työhuoneen kuin suuren työympäristökokonaisuudenkin. Suunnitteluun voidaan tarpeidenne mukaan sisällyttää pintojen ja kalusteiden lisäksi myös akustiikka- ja valaistussuunnittelua tukemaan optimaalisten työolosuhteiden saavuttamista.

 

Ota yhteyttä

AV-ratkaisut

Hyvin toimivat ja harkiten toteutetut AV-ratkaisut tukevat suunniteltuja toiminnallisuuksia ja tehostavat työntekoa.

Saumattomin käyttökokemus ja visuaalinen ilme syntyy kun AV-ratkaisut mietitään sisustussuunnittelun ja kalusteratkaisujen yhteydessä.

 

Ota yhteyttä

Leasing - kalusteiden vuokraaminen ostamisen sijaan

Tarjoamme toimiston kalustusta avaimet käteen –palveluna. Vuokraamalla kalusteet saat paremman kontrollin investoinnille verrattuna ostamiseen, sillä kalusteita voidaan lisätä, poistaa ja vaihtaa ketterämmin tarpeiden muuttuessa.

Ota yhteyttä

3. Muutoksen toteuttaminen

Pyydä meiltä muuttotarjous

Vaihtamassa toimistoa? Muuttamassa osaa organisaatiosta? Palvelemme ja huolehdimme muuttoon liittyvästä hulinasta. Huolehdimme siitä, että projekti tulee johdetuksi ja kalusteet turvallisesti kuljetetuksi uuteen paikkaan ja lupaamme että muutostasi tulee kustannustehokas ja vaivaton. Ja tietysti ympäristövaikutuksiltaan vähäisin.

Ota yhteyttä

Toimitus ja asennus

Kun hankit toimiston kalusteet Kinnarpsilta, huolehdimme niiden toimittamisesta asennettuina perille asti. Lisäksi ammattitaitoiset asentajamme opastavat kalusteiden käytössä.

Toimituksemme on oman optimoidun kuljetusjärjestelmän ja kaluston ansiosta erittäin ilmastotehokas. Uudelleen käytettävät pakkaushuovat mahdollistavat korkean täyttöasteen, minkä ansiosta vältät myös pakkausjätteen käsittelyn.

 

Ota yhteyttä

Kalusteiden kierrätys

Vaivattomasti ja vastuullisesti eroon vanhoista kalusteista.

Kun tiloja uudistetaan, löytyy aina kalusteita joista pitää päästä irti. Jos et myy tai uudelleenkäytä kaikkea mitä sinulla jo on, anna meidän huolehtia niistä. Haemme pois ja katsomme, että tuotteet kierrätetään tai uusiokäytetään parhaalla tavalla.

 

Ota yhteyttä

Remontointi

Saat tarvittaessa myös toimistotilojen muutos- ja remonttityöt kauttamme. Säästät aikaa ja vaivaa kun kokonaisuus toteutetaan ja hallitaan yhdestä paikkaa.

Remontointi toteutetaan alan ammattilaisten toimesta Kinnarpsin laajaa yhteistyöverkostoa hyödyntäen.

 

Ota yhteyttä

4. Viimeistely ja opastus

Tilojen käyttöönotto

Uusi työympäristö on henkilöstölle suuri muutos. Uudet tilat ja niihin liittyvät toiminnallisuudet on hyvä esitellä henkilöstölle, jotta muutos koetaan mahdollisimman positiivisena asiana. Näin muutoksesta saadaan myös tavoitellut hyödyt nopeammin.

Kun muutoksen taustalle on tehty Next Office® -analyysi, voidaan esittelyssä peilata tehtyjä ratkaisuja kartoitusvaiheessa henkilöstöltä saatuihin palautteisiin. Uuteen työympäristöön on helpompi sitoutua kun sen kehittämiseen on päässyt osallistumaan.

 

Ota yhteyttä

Pelisäännöt työpaja

Me autamme laatimaan uusille tiloille pelisäännöt yhdessä henkilöstön kanssa.

Uudenlainen työ vaatii ympärilleen uudenlaisen työympäristön. Työskentely uudenlaisessa ympäristössä vaatii kuitenkin opettelua ja yhteisesti sovittuja pelisääntöjä.  Säännöt kannattaa muodostaa yhdessä henkilöstön kanssa, jotta säännöistä tulee toiminnallisuutta tukevia ja sellaisia, että niitä halutaan myös noudattaa.

 

Ota yhteyttä

Laitteiden johtojen järkevä sijoittelu

Tilojen ilmeeseen ja käytettävyyteen vaikuttaa paljon laitteiden johtojen sijoittelu.  Työskentely on tehokkaampaa kun tarvittavat johdot on helposti saatavilla, sekä helposti piilotettavissa. Tilat ovat lisäksi turvallisemmat, niitä on mukavampi käyttää ja helpompi pitää järjestyksessä.

Me varmistamme siistin ja toimivan lopputuloksen!
 

Ota yhteyttä

5. Seuranta ja optimointi

Seuranta ja optimointi

Tarjoamme toimistokalusteiden elinkaaren seurantaa ja raportointia. Sen avulla kalusteiden elinkaarta on helpompi hallita ja tarvittavat investoinnit ovat paremmin ennustettavissa.

 

Ota yhteyttä

Kalusteiden siirrot ja säädöt

Hyvin toimiva työympäristö kehittyy ja muuttuu liiketoiminnan mukana ja aiheuttaa säännöllisesti tarpeen myös fyysisten puitteiden päivittämiseen.

Me huolehdimme, että työympäristönne pysyy toimivana myös muutosten keskellä!

 

Ota yhteyttä

Tilanhallintajärjestelmä

Tilojen tehokkaassa käytössä auttaa tilanhallintajärjestelmä, jolla on helppoa ja nopeaa tehdä tilavarauksia, sekä tarkistaa mitkä tilat ovat vapaana.

Sähköinen järjestelmä mahdollistaa lisäksi käyttöastemittauksen ja sitä kautta tilankäytön optimoinnin.

 

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.