Parempi työympäristö
holistisella ergonomialla

Ihmiset ovat organisaatiosi tärkein voimavara. Saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi, inspiroituneeksi, motivoituneeksi sekä terveeksi, kun he saapuvat ovesta sisään ja edelleen, kun he lähtevät kotiin. Mikään yksittäinen tekijä ei saa sitä tapahtumaan. On katsottava kokonaisuutta ja saatava eri elementit olemaan vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Me Kinnarpsilla kutsumme sitä holistiseksi ergonomiaksi – maailmaksi, jossa kaikki liittyy yhteen.

Mitä on holistinen ergonomia?

Holistinen ergonomia koostuu useista eri osista, jotka toimivat yhdessä fyysisessä, sosiaalisessa ja organisatorisessa ympäristössä. Kyse on eri elementtien välisen vuorovaikutuksen ymmärtämisestä ja siitä, kuinka ne yhdessä vaikuttavat hyvinvointiin, tuottavuuteen, menestykseen ja moniin muihin asioihin. Kokonaisuus on todella suurempi kuin osiensa summa.

Suunnittele kokonaisvaltaisen ergonomian avulla:

Kannusta
liikkumiseen

Keskeistä on luoda liikkumista mahdollistavia ja kannustavia ympäristöjä ja työtapoja. Liikkuminen parantaa fyysistä ja henkistä terveyttä ja saa ihmiset suoriutumaan paremmin. Seuraava asento on aina paras!

Vähennä häiriötekijöitä

Monet tekijät voivat estää keskittymästä suoritettavaan tehtävään. Nämä voivat olla häiriötekijöitä, kuten häiritseviä ääniä, visuaalisia häiriötä, riittämätöntä valoa, huonoa ilmanvaihtoa, vääriä sisustusratkaisuja työskentelytapaasi nähden ja niin edelleen. Minimoi tai poista ne kokonaan.

Luo positiivinen työilmapiiri

Positiivinen työilmapiiri vähentää stressiä, parantaa yhteistyötä ja tukee sekä työnkulkua että työnantajabrändiäsi. Työilmapiiri ja -kulttuuri ovat tärkeitä ja keskeisiä osia jokaiselle organisaatiolle ja työnantajalle.


Millaisia ​​tuloksia voit odottaa?

Lisääntynyt hyvinvointi

Jos edistät liikkumista ja panostat fyysiseen ja sosiaaliseen ympäristöön sekä organisaatioosi, saat sekä terveempiä että onnellisempia työntekijöitä.

Korkeampi tehokkuus

Kartoitetun toiminnan ja työskentelytapojen mukaan suunniteltu työympäristö luo paremman sujuvuuden ja edellytykset tehdä tehtäviä tehokkaammin.

Vähemmän sairauslomaa

Ennaltaehkäisemällä fyysisiä ongelmia ja tukemalla mielenterveyttä ihmisillä on vähemmän sairauspäiviä kivun ja ahdistuksen vuoksi.

Vahvempi työmoraali

Anna ihmisille mahdollisuus vaikuttaa työympäristöönsä, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Silloin he ovat motivoituneempia ja kokevat itsensä arvostetuiksi.

Houkutteleva työnantaja

Terveys ja hyvinvointi lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä, auttaa sinua säilyttämään henkilöstöä, helpottaa rekrytointia ja vahvistaa organisaatiosi brändiä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja neuvonantajiimme saadaksesi lisätietoja

Varaa tapaaminen

Ergonomian jokaisella näkyvällä ja näkymättömällä osa-alueella on suuri vaikutus ihmisen terveyteen, hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Kokonaisvaltaisen ergonomian maailmassa keho, mieli ja sielu kietoutuvat tiiviisti toisiinsa. Tärkeintä on ymmärtää, kuinka kaikki liittyy toisiinsa.

icon_movement.png

Liike

icon_minimize-distractions.png

Vähemmän häiriötekijöitä

icon_work-climate.png

Positiivinen työilmapiiri

icon_acoustics.png

Akustiikka

icon_colours.png

Maanläheiset värit

icon_light.png

Valo

Mitkä ergonomiset elementit vaikuttavat työpäivääsi?

Kokonaisvaltainen ergonomia perustuu tasapainoon näkyvien ja näkymättömien elementtien välillä. Jotkut niistä ovat ilmeisiä ja itsestään selviä, kun taas toiset toimivat kulissien takana. Et ehkä näe sitä, mutta kehosi ja mielesi aistii sen.

Et ehkä näe sitä,
mutta kehosi ja mielesi aistii sen

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen? Näytämme kuinka kaikki liittyy yhteen.

Varaa esittely

Kuvittele holistinen ergonomia kauniina musiikkikappaleena – omana kielenä, joka ylittää rajat, muuttaa näkökulmia ja yhdistää ihmisiä. Harmonia voidaan saavuttaa vain järjestämällä yksittäiset elementit tiettyyn järjestykseen. Toisin sanoen sinun on yhdistettävä sävyjä ja säveliä, jotka toimivat yhdessä. Tuloksena on miellyttävää musiikkia korvillesi.

Ergonomia on kuin musiikki

Kuinka voimme yhdistää eri osa-alueet toimiviksi sinun luonasi?