Tulos

Fiksut säilytysratkaisut viihtyisien työpisteiden luomiseksi

Fiksut säilytysratkaisut viihtyisien työpisteiden luomiseksi

Lue lisää

Yhden tai useamman henkilön käytettävissä olevat reilunkokoiset säilytyskalusteet, kuten laatikostot, kaapit ja hyllyt, toimivat toimistoissa hyvien säilytysratkaisujen perustana. Olemme kehittäneet myös erityisiä säilytysratkaisuja tehtävien mukaisiin toimistoihin: pyörillä varustettuja siirrettäviä säilytysratkaisuja ja pysyvämpiä moduuliratkaisuja. Erilaiset säilytysratkaisut stimuloivat liikkeeseen ja kommunikointiin. Säilytys tarjoaa vapauden valita työskentelyyn, kokouksiin ja yhteistyöhön erilaisia työtasoja. Tietoisesti liikuteltavaksi luotu muotoilu edistää vaihtelua, vuoropuhelua ja hyvinvointia.

Fiksua säilytystä – mukautettavia säilytyskalusteita

Säilytyskalusteemme kattavat koko järjestelmän, joten voit suunnitella oman ainutlaatuisen säilytysratkaisusi. Voit rakentaa kokonaisia seiniä avoimilla tai suljetuilla säilytyskalusteilla. Matalia säilytyskalusteita ja kaappeja voidaan käyttää myös istuinpaikkoina. Tietynlaisia kaappeja ja säilytyskalusteita voidaan yhdistellä vapaasti seisoviksi ryhmiksi keskelle huonetta, jolloin ne toimivat seinänä tai tilanjakajana. Erilaisiin säilytyskalusteisiin on saatavana myös erityylisiä ikkunallisia tai ikkunattomia ovia, liukuovia ja rulo-ovia, joiden vetimillä ja nupeilla voi antaa säilytyskalusteille omanlaistaan ilmettä. Erilaisten viilujen, laminaattien ja maalien laaja valikoima helpottaa säilytyskalusteiden yhdistämistä muuhun sisustukseen; toimistosäilytykseen voi muodostaa myös vastakohtia eri värisävyillä ja luoda jännittäviä vaikutelmia eri materiaaleista, kuten lasista, valmistettujen tasolevyjen avulla. Kinnarpsin säilytysratkaisuissa on myös älykkäitä teknisiä liitäntävarusteita.

Rakenna työympäristöön ääniympäristöltään miellyttävä tila  

Seinäkkeet, sermit, pöytäseinäkkeet ja erilaiset tilanjakajat ja seinäpaneelit auttavat vaimentamaan ääntä sekä säilyttämään samalla läheisyyden ja viestinnän helppouden hyödyt niin avotoimistossa kuin monitilassa.

Valikoimaamme kuuluvat käytännölliset pöytäseinäkkeet, jotka voi sijoittaa mille tahansa työpöydälle, ja suuremmat, vapaasti lattialla seisovat seinäkkeet ja tilanjakajat. Molemmat imevät itseensä tehokkaasti ääntä ja rauhoittavat toimistoa. Kiskojärjestelmät puolestaan auttavat saamaan kaiken hyödyn irti sekä seinäkkeistä että toimiston seinistä. Valmistamme sermejä, seinäkkeitä ja pöytäseinäkkeitä useista eri materiaaleista eri väreissä ja muodoissa, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti joka kohteeseen. 

Akustiikkapaneelit

Oktav on seinään kiinnitettävä tehokas ääntä vaimentava akustiikkapaneeli. Se on akustisilta ominaisuuksiltaan erinomainen akustiikkataulu, joka on myös ympäristön kannalta erittäin kestävä, sillä sen täyte on kierrätettyä re:fill-materiaalia. 

Oktav on saatavana lukuisissa eri väreissä, mikä luo laajan mahdollisuuden yhdistellä sarjan akustiikkapaneeleita erilaisiin työympäristöihin. Paneelilevyn mukana toimitetaan kiinnikkeet ja asennuslista. 

Tilanjakajat ja akustiikkalevyt

Sisustuksen kannalta erilaiset tilanjakajat kuten seinäkkeet, pöytäseinäkkeet ja kiskojärjestelmät ovat hyvä ratkaisu, sillä ne sallivat toimiston muuntelun uusien haasteiden mukaan.

Prim tilanjakaja koostuu katto-, lattia- ja pöytäseinäkkeistä. Se vaimentaa ääntä erittäin tehokkaasti ja luo työympäristöön hyvän akustiikan. Joustavalla modulaarisuudellaan se houkuttelee luomaan ainutlaatuisia yhdistelmiä. Selkeän muotoilun ja useiden värivaihtoehtojen ansiosta se sopii moniin ympäristöihin tilanjakajaksi. 

Primin avulla voi luoda helposti muunneltavia akustoivia ratkaisuja erilaisiin tiloihin. Helposti liikuteltavat tilanjakajat antavat mahdollisuuden kasvattaa ja kutistaa tilaa tarpeen mukaan. Primin täytemateriaalina on re:fill, ympäristöystävällinen materiaalivaihtoehto, joka on sekoitus omia tekstiilitähteitämme, polyesteriä ja PETmateriaalia. Sen ansiosta seinäke on myös hyvin kevyt. 

Työpisteiden seinäkkeet

Jos kaipaat kiinteämmin asennettavia, toiminnallisia seinäkkeitä, Zonit[80] voi olla sopiva ratkaisu.
Zonit[80] järjestelmän jalustamoduuli kätkee johdot ja kaapelit sisäänsä, joten seinäkkeiden yläosia on helppo koota uudelleen ja muunnella koskematta sähkö- ja datakaapeleihin. Vinkkejä ja esimerkkejä seinäkkeiden ja kiskojärjestelmien käyttömahdollisuuksista saat inspiraatiota sisustukseen ja toimiston kalustukseen -osiosta.

Rezon-seinäkejärjestelmä on suunniteltu modulaariseksi. Sen alumiinikehysten sisään voi valita erivärisiä ja eri materiaaleista tehtyjä täytelevyjä. Rezon luo yksityisyyden tuntua suuriin avokonttoreihin ja tunnelmaa viimeisteltyihin tiloihin. 

Modulaarinen muunneltavuus

Kinnarpsin akustiikkapaneelit tarjoavat kattavan malliston, johon lukeutuu erilaiset sermit, seinäkkeet ja paneelit, joissa sovelletaan modulaarista ajattelua. 

Seinäkesarjat perustuvat järjestelmään, jossa samaa peruspaneelia käytetään erilaisiin tarpeisiin. Esim. vapaasti seisovien seinäkkeiden avulla voi luoda ”huoneen huoneen sisään”. Siten voi luoda keskusteluun soveltuvia alueita, jolla vallitsee miellyttävä äänitaso, samalla säilyttäen joustavan viestinnän ja läheisyyden luomat edut työpisteiden alueella. 

Seinäkkeiden avulla voi myös luoda tunnelmaa ja saada tilan tuntumaan pehmeämmältä. Valitsemalla tilanjakajat, jotka ovat kevyet ja helppo asentaa ja irrottaa tilan muuntelu käy sujuvasti. Akustiikkapaneelit ja sermit ovat luova ja inspiroiva ratkaisu jokaiseen työympäristöön. 

Kinnarpsin seinäkemallistojen muotoiluun kuuluu myös se, että saman sarjan erikorkuisia ja –värisiä moduuleita voi yhdistellä. 

Huolehdi ääniympäristöstä sermeillä

Toiminnallinen tilasuunnittelu kannattaa, sillä se auttaa luomaan hyvän ja tasapainoisen ääniympäristön. Melulla yleensä, ja ennen kaikkea matalan taajuuden äänillä (esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmästä tai tietokoneista) on negatiivinen vaikutus hyvinvointiin. Siksi erilaiset tilanjakajat, kuten sermit, seinäkkeet ja akustiikkapaneelit on suunniteltu vaimentamaan ääntä tehokkaasti. 

Huokoiset täytemateriaalit ja testattu rakenne takaavat, että koko paneeli on vaimentava. Modulaarisen ajattelun johdosta monia paneeleja voi yhdistellä eri tavoin. Voi suunnitella eri ääntä vaimentavia muodostelmia erilaisia tiloja varten. Kyse ei ole äänen sulkemisesta ulos vaan sen vaikutusten vähentämisestä ja toiminnallisen ympäristön luomisesta, jotta kaikki voivat viihtyä ja sekä keskittyä että keskustella.