KÄTEVYYDESTÄ TULEE DESIGNIA

JÄRJESTÄMINEN ON HAUSKEMPAA KUIN KOSKAAN

Jos ajattelit, että säilyttäminen on vain tehokas tapa järjestää ja löytää tavaroita, ajattele uudelleen.  Sen lisäksi että arki on helpompaa, hyvä säilytyskaluste on myös luova. Ne voivat tuoda tilaan esteettisiä arvoja ja kohottaa koko työympäristöä. Tästä syystä säilytyskalusteemme ovat saatavana kaikissa väreissä, muodoissa ja monen kokoisina: jotta löydät itsellesi juuri sopivan.

KÄYTÄ SÄILYTTIMIÄ LUOVASTI. SAAT TYÖYMPÄRISTÖSTÄ ELÄVÄN.

Haluatko nähdä lisää innostavia kuvia?

Inspiration Gallery

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.

Toimiston säilytyskalusteet

Kinnarpsin säilytyskalusteet helpottavat arkista aherrusta ja tekevät siitä entistä hauskempaa ja luovempaa. Säilytyskalusteet voi mukauttaa helposti erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin sekä pienissä että suurissa toimistoissa. Saatavana on sekä suuria säilytyskalusteita tilavaan toimistoon että pieniä yhden hengen käyttöön sopivia säilytyskalusteita, kuten lipastoja, kaappeja ja hyllyjä – kaikkea mitä työpaikalla tarvitaan. Säilytyskalusteemme ovat sekä kestäviä että muotoilultaan miellyttäviä.

Valikoimistamme löytyvät niin toimistokaappi, kuin erilaiset kaapit sekä seinähyllyt. Saatavana ovat myös arkistohylly ja toimistohylly, säilytyslaatikko sekä toimistolaatikko. Kätevät lipastot sekä toimistolipasto ja laatikosto sopivat käytettäväksi hyvin myös moderneissa tehtävienmukaisissa monitilatoimistoissa.

Kinnarpsin säilytyskalusteita on saatavana lukuisina malleina eri materiaaleista ja eri pintakäsittelyillä. Tarjoamme sekä liikkuvia, pyörillä varustettuja säilytyskalusteita että kiinteitä moduuliratkaisuja.

Rakenna työympäristöön ääniympäristöltään miellyttävä tila  

Seinäkkeet, sermit, pöytäseinäkkeet ja erilaiset tilanjakajat ja seinäpaneelit auttavat vaimentamaan ääntä sekä säilyttämään samalla läheisyyden ja viestinnän helppouden hyödyt niin avotoimistossa kuin monitilassa.

Valikoimaamme kuuluvat käytännölliset pöytäseinäkkeet, jotka voi sijoittaa mille tahansa työpöydälle, ja suuremmat, vapaasti lattialla seisovat seinäkkeet ja tilanjakajat. Molemmat imevät itseensä tehokkaasti ääntä ja rauhoittavat toimistoa. Kiskojärjestelmät puolestaan auttavat saamaan kaiken hyödyn irti sekä seinäkkeistä että toimiston seinistä. Valmistamme sermejä, seinäkkeitä ja pöytäseinäkkeitä useista eri materiaaleista eri väreissä ja muodoissa, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti joka kohteeseen. 

Akustiikkapaneelit

Oktav on seinään kiinnitettävä tehokas ääntä vaimentava akustiikkapaneeli. Se on akustisilta ominaisuuksiltaan erinomainen akustiikkataulu, joka on myös ympäristön kannalta erittäin kestävä, sillä sen täyte on kierrätettyä re:fill-materiaalia. 

Oktav on saatavana lukuisissa eri väreissä, mikä luo laajan mahdollisuuden yhdistellä sarjan akustiikkapaneeleita erilaisiin työympäristöihin. Paneelilevyn mukana toimitetaan kiinnikkeet ja asennuslista. 

Tilanjakajat ja akustiikkalevyt

Sisustuksen kannalta erilaiset tilanjakajat kuten seinäkkeet, pöytäseinäkkeet ja kiskojärjestelmät ovat hyvä ratkaisu, sillä ne sallivat toimiston muuntelun uusien haasteiden mukaan.

Prim tilanjakaja koostuu katto-, lattia- ja pöytäseinäkkeistä. Se vaimentaa ääntä erittäin tehokkaasti ja luo työympäristöön hyvän akustiikan. Joustavalla modulaarisuudellaan se houkuttelee luomaan ainutlaatuisia yhdistelmiä. Selkeän muotoilun ja useiden värivaihtoehtojen ansiosta se sopii moniin ympäristöihin tilanjakajaksi. 

Primin avulla voi luoda helposti muunneltavia akustoivia ratkaisuja erilaisiin tiloihin. Helposti liikuteltavat tilanjakajat antavat mahdollisuuden kasvattaa ja kutistaa tilaa tarpeen mukaan. Primin täytemateriaalina on re:fill, ympäristöystävällinen materiaalivaihtoehto, joka on sekoitus omia tekstiilitähteitämme, polyesteriä ja PETmateriaalia. Sen ansiosta seinäke on myös hyvin kevyt. 

Työpisteiden seinäkkeet

Jos kaipaat kiinteämmin asennettavia, toiminnallisia seinäkkeitä, Zonit[80] voi olla sopiva ratkaisu.
Zonit[80] järjestelmän jalustamoduuli kätkee johdot ja kaapelit sisäänsä, joten seinäkkeiden yläosia on helppo koota uudelleen ja muunnella koskematta sähkö- ja datakaapeleihin. Vinkkejä ja esimerkkejä seinäkkeiden ja kiskojärjestelmien käyttömahdollisuuksista saat inspiraatiota sisustukseen ja toimiston kalustukseen -osiosta.

Rezon-seinäkejärjestelmä on suunniteltu modulaariseksi. Sen alumiinikehysten sisään voi valita erivärisiä ja eri materiaaleista tehtyjä täytelevyjä. Rezon luo yksityisyyden tuntua suuriin avokonttoreihin ja tunnelmaa viimeisteltyihin tiloihin. 

Modulaarinen muunneltavuus

Kinnarpsin akustiikkapaneelit tarjoavat kattavan malliston, johon lukeutuu erilaiset sermit, seinäkkeet ja paneelit, joissa sovelletaan modulaarista ajattelua. 

Seinäkesarjat perustuvat järjestelmään, jossa samaa peruspaneelia käytetään erilaisiin tarpeisiin. Esim. vapaasti seisovien seinäkkeiden avulla voi luoda ”huoneen huoneen sisään”. Siten voi luoda keskusteluun soveltuvia alueita, jolla vallitsee miellyttävä äänitaso, samalla säilyttäen joustavan viestinnän ja läheisyyden luomat edut työpisteiden alueella. 

Seinäkkeiden avulla voi myös luoda tunnelmaa ja saada tilan tuntumaan pehmeämmältä. Valitsemalla tilanjakajat, jotka ovat kevyet ja helppo asentaa ja irrottaa tilan muuntelu käy sujuvasti. Akustiikkapaneelit ja sermit ovat luova ja inspiroiva ratkaisu jokaiseen työympäristöön. 

Kinnarpsin seinäkemallistojen muotoiluun kuuluu myös se, että saman sarjan erikorkuisia ja –värisiä moduuleita voi yhdistellä. 

Huolehdi ääniympäristöstä sermeillä

Toiminnallinen tilasuunnittelu kannattaa, sillä se auttaa luomaan hyvän ja tasapainoisen ääniympäristön. Melulla yleensä, ja ennen kaikkea matalan taajuuden äänillä (esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmästä tai tietokoneista) on negatiivinen vaikutus hyvinvointiin. Siksi erilaiset tilanjakajat, kuten sermit, seinäkkeet ja akustiikkapaneelit on suunniteltu vaimentamaan ääntä tehokkaasti. 

Huokoiset täytemateriaalit ja testattu rakenne takaavat, että koko paneeli on vaimentava. Modulaarisen ajattelun johdosta monia paneeleja voi yhdistellä eri tavoin. Voi suunnitella eri ääntä vaimentavia muodostelmia erilaisia tiloja varten. Kyse ei ole äänen sulkemisesta ulos vaan sen vaikutusten vähentämisestä ja toiminnallisen ympäristön luomisesta, jotta kaikki voivat viihtyä ja sekä keskittyä että keskustella.