Yritystiedot

+1,700

TYÖNTEKIJÄÄ KINNARPS-KONSERNISSA

+250

MYYNTIPISTETTÄ

+40

MAATA, JOISSA TOIMIMME

+370

MILJOONAN EURON VUOSITTAINEN LIIKEVAIHTO 2021/2022

Tuotantolaitoksemme

Kinnarpsilla on Ruotsissa kuusi tuotantolaitosta. Tuotanto ja kokoaminen tapahtuvat Kinnarpissa, Jönköpingissä, Skillingarydissa, Vinslövissä ja Tranåsissa (2). Suurin laitos on Kinnarpissa.

Sinisten autojen konseptimme

Kannamme vastuumme koko ketjusta – tuotannosta toimitukseen. Pystymme toimittamaan ja asentamaan yli sata työpistettä asiakasta kohti päivässä. Euroopan sisäiset tilaukset ovat toteutettuina 4–6 viikossa. Toimitamme myös maailmanlaajuisesti. Tehtaastamme lähtee joka päivä 24 täyttä kontillista menestykseen ja hyvinvointiin suunniteltuja työympäristöratkaisuja. Käytämme perinteisten pakkausten sijaan huopia ja pahvia huonekalujemme suojaamiseen. Huovat ja pahvi palautetaan sekä käytetään yhä uudelleen. Tämä merkitsee 270 kg:n pakkaussäästöä konttia kohtia. Toimitusreitit optimoidaan pitkälle kehitetyllä suunnittelujärjestelmällä, joka on linkitetty tuotantoon. Olemme myös investoineet moderneihin ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin, jotta voimme vähentää ympäristövaikutustamme. Kunkin rekan mukana kulkee Kinnarpsin asentajia. Kun huonekalut toimitetaan, asentajat kantavat, purkavat ja asentavat ne. Ideana on, että asiakas saa kalusteet paikalleen nopeasti ja tehokkaasti sekä mahdollisimman vähin häiriöin.

Arvomme muodostavat suurimmat ideamme

"Ydinarvomme ovat meille tärkeitä. Niillä on suotuisa vaikutus liiketoimintaan monilla tasoilla – aina tuotteittemme kehitystavasta yhteistyötapaamme. Ne ovat vanhemmiltani Evy ja Jarl Anderssonilta saatu perintö, joka tekee yrityksestämme menestyksekkään."

Sibylla Jacobsson, hallituksen puheenjohtaja, Kinnarps Holding AB

ETEENPÄIN KATSOVUUS & LUOVUUS

Pyrimme edistämään kehitystä ja aina pitämään silmällä mahdollisia tilaisuuksia. Tavoitteenamme on olla luovia, uskaltaa olla erilaisia ja uskaltaa tehdä, mitä kukaan muu ei ole tehnyt. Työskentelemme tehokkaasti, uurastamme ja pyrimme aina parantamaan tulostamme.

ITSENÄISYYS JA AMMATTITAITO

Pyrimme luottamaan omaan osaamiseemme ja taitoihimme sekä uskomaan siihen, että tilaisuuksia tulee tarjolle. Suoritamme työmme niin, että voimme olla ylpeitä ammatistamme ja tavoitella henkilökohtaista kehitystä.

REHELLISYYS JA NÖYRYYS

Pyrimme olemaan avoimia ja rehellisiä kaikessa viestinnässämme sekä käyttäytymään kunnioittavasti kaikkia ihmisiä kohtaan heidän asemastaan tai roolistaan riippumatta. Noudatamme lakeja ja asetuksia ja pidämme lupauksemme.

VASTUULLISUUS & KOKONAISUUKSIEN YMMÄRTÄMINEN

Pyrimme kantamaan vastuuta, käyttämään luonnonvaroja säästäväisesti ja hoitamaan toimintamme siten, että se voi jatkua. Menemme ongelmien alkulähteille asti ja selvitämme todelliset pitkäaikaisten ratkaisujen tarpeet. Ymmärrämme yhteyksiä, ennustamme seurauksia, otamme kaikki tekijät huomioon, arvioimme ja huolehdimme tasapainosta.

Yritystiedot

TOIMINNOT

Kinnarps tarjoaa työympäristöjen sisustusratkaisuja toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Koko toimitusketjua leimaa korkea laatu ja alhainen ympäristövaikutus – raaka-aineista viimeisteltyihin työympäristöratkaisuihin.

Liikevaihto

Kinnarpsin talousvuoden 2022/2023 liikevaihto oli 4.50 miljardia Ruotsin kruunua (400 miljoonaa euroa).

Myynti

Kinnarps on yksi Euroopan suurimmista työympäristöratkaisujen tarjoajista. Sen tuotteita myydään n. 40 maassa ja 250 myyntipisteessä.
Suomessa toimii Kinnarps Oy, joka on itsenäinen suomalainen perheyritys.

Tuotanto

Kinnarpsilla on Ruotsissa kuusi tuotantolaitosta. Tuotanto ja kokoaminen tapahtuvat Kinnarpissa, Jönköpingissä, Skillingarydissa, Vinslövissä ja Tranåsissa (2). Suurin laitos on Kinnarpissa.

Pääkonttori

Konsernin johto ja toiminnot ovat Kinnarpissa Ruotsissa.


Työntekijät

Konsernissa on n. 1700 työntekijää.

Tavaramerkit

Kinnarps Group suunnittelee, kehittää ja markkinoi seuraavia tuotemerkkejä: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert ja Martin Stoll.


Historia

Kinnarpsin perustivat vuonna 1942 Jarl ja Evy Andersson.


Omistaja

Kinnarps Ab on 100-prosenttisesti perheen omistuksessa, ja nykyään sen omistajia ovat Jarl ja Evy Anderssonin lapset ja lastenlapset.

Organisaatio

Kinnarps AB

Kinnarps AB:llä on useita keskushallinto-osastoja, jotka käsittelevät konsernin laajuisesti toimintoja, koordinointia, hallintoa ja valvontaa. Nämä osastot tukevat myös organisaation muita osia näiden vastuualueilla. Kinnarps AB:llä on myös kaupallinen vastuu ja tuotekehitysvastuu konsernin tuotebrändeistä Kinnarps, Drabert ja MartinStoll. Kinnarps AB vastaa Materia-konsernista.

Materia-konserni vastaa brändeistä Materia, Skandiform ja NC Nordic Care

Kinnarps AB vastaa tuotteiden valmistuksesta Ruotsin kolmessa tuotantoyksikössä Kinnarpissa, Jönköpingissä ja Skillingarydissä. Toiminnot mukaan lukien hankinta, logistiikka, tuotanto ja tekninen suunnittelu koordinoidaan tarjoamaan paras mahdollinen tehokkuus.

Myyntitytäryhtiöt

Kinnarps omistaa useita myyntiyrityksiä eri puolilla maailmaa. Kutakin yritystä johtaa toimitusjohtaja, jolla on kansallinen tiimi ja muita resursseja, jotka mahdollistavat myyntitoiminnan tehokkaan toteutuksen. Kullakin yrityksellä on alueensa kaupallinen vastuu.

Edustajat

Kinnarpsilla on myös palveluksessaan verkosto riippumattomia sopimussuhteisia edustajia. Edustajat toimivat Kinnarpsin työympäristöratkaisujen jälleenmyyjinä. Kinnarpsilla on n. 200 myyntipistettä eri puolilla maailmaa. Suomessa jälleenmyyjänä toimii Kinnarps Oy, joka on itsenäinen suomalainen perheyritys.

Kinnarps AB - Executive Management Board

Kinnarps AB:n johtokuntaan kuuluvat:

 • Robert Petersson
  Robert Petersson, CEO

 • Jenny Hörberg
  Jenny Hörberg, Director Global Range & Design, MD Materia Group

 • Anders Hermansson
  Anders Hermansson, Production Director

 • Joakim Prior
  Joakim Prior, Director Purchasing

 • Nicklas Magnusson
  Nicklas Magnusson, CFO

 • Ann Cederwall
  Ann Cederwall, Director Global Marketing & Communications

 • Dan Molander
  Dan Molander, Director Sales

 • Sofia Modée
  Sofia Modée, Director Human Resources

Haluatko kuulla lisää yrityksestä?

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.