Referenssi: Brain Embassy - Tel Aviv

Kohteen tiedot

Projekti:
Brain Embassy Tel Aviv

Sijainti:
Israel

Pinta-ala:
5,300 m2

Työpisteiden määrä:
530

Valmistuminen:
2020

Arkkitehti:
Roy David of Roy David Architecture

Projektin johto:
David Raz Management

Kuvaaja:
Itay Benit

Yhteisöllinen tila jolla on merkitystä

Brain Embassy on ainutlaatuinen yhteisöllinen co-working tila ja konsepti. Alunperin Puolassa perustettu ja myöhemmin myös Belgiassa menestyksellisesti käytetty malli, jonka viimeisin kohde on avattu Israelissa. Toiminnallisuus, huolellisesti valitut materiaalit ja hieno paikallinen vivahteikkuus harmonisoitiin tätä erityislaatuista sisustusratkaisua luotaessa.

Edistä luovuutta designin avulla

Asiakkaat harvoin lähtevät Brain Embassyn co-working tiloista ilman positiivista vaikutelmaa - eikä Tel Avivin Brain Embassy ole poikkeus. Tämä 5300m2:n tila käsittää 5 kerrosta rakennuksessa, joka on erityisesti tehty Brain Embassyn käyttöön ja jokaisessa sen kerroksessa on on erityinen luonteensa. Huolellinen suunnittelu ja fiksu muotoilu ulottuu jokaiseen neliömetriin. Esimerkiksi pohjasuunnitelma sijoittaa monet rakennuksen toimistot ikkunoiden läheisyyteen, missä luonnon valo on saatavilla. Yksi kerroksista on niemetty "Be Yourself", vuokralaiset käyttävät pieniä ja keskikokoisia toimistoja sekä avointa tilaa, jossa on työpisteitä. Lisäksi he nauttivat johtajan huoneen ja neuvottelutilan ratkaisuista. Keittiöt ja ruokailutilat löytyvät jokaisesta kerroksesta, luoden rentoa tunnelmaa, ja ylin kerros on "Boutique Floor", joka ilmentää hienostunutta tunnelmaa. Kuvailee Nir Kelner, Brain Embassy’s CEO, kertoen kuinka yhtiö keskittyy luomaan asiakkailleen laadukkuutta ja merkityksellisyyttä.

"Olemme vieneet yhteisöllisen co-working konseptin korkeammalle tasolle. Ei ainoastaan täällä Tel Avivissa, vaan muissakin toimipaikoissamme. Businessmallimme ja tilamme antavat mahdollisuuden luoda korkeatasoisia tuotteita. Kiinnitämme erityistä huomiota designiin, akustiikkaan ja erilaisiin työn tekemisen tapoihin. Haluamme tarjota vuokralaisillemme laadukkuutta, joka on epätavallista toimialallamme."

Nir Kelner, CEO at Brain Embassy

Mitä vierailijat ja vuokralaiset voivat sitten odottaa Brain Embassyn co-working tiloilta? Nir jatkaa -
"Me tuemme luovuutta. Haluamme vierailijoiden inspiroituvan ympäristöstä. Teemme sen lisäämällä heidän työpäiväänsä vaihtelua luomalla erilaisia tiloja, joista voi vapaasti valita sopivan - esimerkiksi työtä voi tehdä istuen tai seisten. Työtä voi tehdä yhteisöllisen alueen istuinryhmissä, tai jopa keinuissa ja palloilla, joita tiloissa on tarjolla. Brain Embassyssa joustavuus ja asiakaslähtöisyys on kaikki kaikessa - ja koko ajan käyttäjät ovat inspiroivien, erikoisten ja toiminnallisten ratkaisujen keskellä. Muotoilun yksityiskohdat ja korkealaatuiset kalusteet ja laitteet ovat heidän käytettävissään. Tarjoamalla tämän, uskomme luovamme parhaat olosuhteet asiakkaittemme menestymiseksi bisneksessään tehokkaimmalla tavalla."

 

"Etsimme kumppania, jolla olisi samanlaiset arvot, kuin mitä haluamme asiakkaillemme tarjota ja Kinnarps oli täydellinen osuma. Olemme erittäin iloisia lopputuloksesta ja meidän "Brainersimme", kunten vuokralaisiamme kutsumme, ovat tyytyväisiä myös. He odottavat meiltä paljon ja Kinnarps toteutti toiveet ja lisäsi uuden ulottuvuuden Brain Embassy -kokemukseen."

Nir Kelner, CEO at Brain Embassy

Deli tuolit on varustettu pyörillä ja Uni pöytä kutsuu yhteistyöhön.

Luova nurkkaus on varustettu Motus-jakkaroilla ja eri korkuisilla Mr T istuimilla.

Boullée istuinpallo tarjoaa erilaisen, liikkuvamman tavan istua ja rohkaisee keikkumaan, mikä estää staattista rasitusta.

Arkkitehtonisen vision määritteleminen 

Brain Embassyn kauaskantoisten co-working tilanäkemysten saavuttaminen Tel Avivin toimitalossa oli monen tekijän yhdistelmä. Johtavan arkkitehdi Roy David of Roy David Architecture luovuus etunenässä. Kun häntä pyydettiin kuvailemaan suunnitteluprosessia ja kuinka hän määritteli arkkitehtonisen vision oli vastaus:

"Designprosessi oli monimutkainen ja ainutlaatuinen. Ensinnäkin oli ehdotonta tutkia Brain Embassyn toimintakulttuuria sekä muita toimipaikkoja Puolassa. Tapasin puolan tiimin ja syvennyin heidän ohjelmaansa, toimintapapoihin ja muotokieleen jo olemassa olevissa tiloissa. Opiskelimme brändin tarinan ja sen miten ideat olivat syntyneet ja tuotu yhteen - ei ainoastaan miten tiimit yhdessä työskentelevät, vaan myös luovat, jakavat ja ennen kaikkea, ajattelevat uudella tavalla.

Kuitenkaan Puolan ratkaisujen kopiointi ei ollut vaihtoehto. Brain Embassyn ensimmäisen toimitilan avaaminen Israelissa vaati maan kulttuuriin ja yleisöihin orientoitumista. Saavuttaaksemme tämän, arkkitehdit pohtivat kulttuurin perimmäisiä kysymyksiä. Mikä on Israelilainen toimitila? Missä israelilaiset tuntevat olevansa mukavasti yhdessä? Mikä määrittää israelilaista yhteistilaa? Onko olemassa joku tilatyyppi, jossa israelilaiset tuntevat kotoisuutta yhteisesti?

small-column-flexup.jpg

Flex Up tuolit tarjoavat korkeamman istumisen monille.

small-column-fields.jpg

Fields sohva ja kahvipöytä kuuluvat kalusteperheeseen, jossa on monenlaisia pehmeitä istumakalusteita.

small-column-esencia.jpg

Luova työympäristö on kalustettu Esencia-työtuoleilla ja Nexus-pöydillä sekä Space-säilytyskalusteilla.

Shuk - israelilaisen kulttuurin juhlaa

Vastauksena edellisiin kysymyksiin ja projektin inspiraation lähteeksi löytyi "Shuk", traditionaalinen israelilainen markkinapaikka, sanoo Roy David.

"Shuk on aito israelilaisen kulttuurin kokemuspaikka. Jokainen tori on omintakeinen näkymineen, äänimaailmoineen, tuoksuineen, väreineen ja erityispiirteineen. Shuk luo yhteisöllisyyttä ja näimme sen voimakkaana ja erottuvana alkupisteenä projektin monille näkökohdille. Kaikkein eloisin ja kuvaavin yhteys löytyy erilaisien työtilojen ja vyöhykkeiden sekä huoneiden - epävirallisten ja virallisten - kirjossa. Aivan kuin Shuk, myös nämä keräävät ihmiset yhteen."

Architect Roy David of Roy David Architecture

Tältä pohjalta valittiin designelementit huolellisesti kuvastamaan brändiä sekä korostamaan kulttuurista ja esteettistä Shukin ilmapiiriä. Materiaalit valittiin siten, että saavutettiin oikea tunnelma. Punatiili, rautaprofiilit ja lattian tammiparketti yhdistettiin vanhoihin oviin, maalattuihin tiiliin, mattoihin ja runsaaseen kasvillisuuteen sekä lasiin ja muraaleihin, jotka kertovat konseptista.

Tässä vaiheessa, arkkitehtien vision alkaessa hahmottua tilassa, tarvittiin vankkaa kokemusta sisustamisen kokonaisratkaisuista ja projektitiimi kääntyi Kinnarpsin puoleen. 

narrow-shuk.jpg

narrow-shuk2.jpg

Fiksu käytännöllisyys ja ergonominen erinomaisuus

Sisustamisen kokonaisprojektin toimittaminen Brain Embassylle vaati taidokasta suunnittelua. Erityispiirteet, kuten fiksu käytännöllisyys ja ergonominen erinomaisuus olivat elintärkeät, ja ne piti ottaa huomioon luotaessa Shukin visuaaliseen ilmeeseen pohjautuvaan konseptia. Perusteellisen tarveanalyysin ja valmistelun jälkeen Kinnarps esitteli sisustusratkaisun rakennuksen kaikkiin kerroksiin.

Brain Embassyn Tel Avivin toimitalossa näkyy, kuinka innovatiivinen design ja sisustuskokonaisuus voivat luoda ainutlaatuisen ekosysteemin ja virkistävän modernin työympäristön. Tässä pandemian jälkeisessä maailmassa projekti kuvastaa myös, miten uudenalainen "outside the box" ajattelu voi johtaa ratkaisuihin, jotka ovat käytännöllset ja tehokkaat sekä visuaalisesti häikäisevät. 

Piditkö tästä referenssistä? Haluaisitko tietää, mitä voisimme tehdä sinun tiloillesi?

Ota yhteyttä

Kohteen tuotteita

Polett

Polett

267 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Esencia

Esencia

276 Värit & Materiaalit | 3 Varianttia

Embrace

Embrace

Kinnarps
Boullée

Boullée

Materia
Fields

Fields

Kinnarps
Mama

Mama

Plockepinn

Plockepinn

Deli

Deli

Leia

Leia

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Decibel

Decibel

Mr T

Mr T

Motus

Motus

Flex Up

Flex Up

Lean in

Lean in

Curt

Curt

Monolite

Monolite

Couture

Couture

Cap

Cap

Park

Park

Frame

Frame

Fendo

Fendo

Pax

Pax

Supporter

Supporter

Today

Today