Referenssi: Orange Balma

Kohteen tiedot

Projekti:
Orange Balma

Sijainti:
Ranska

Työntekijämäärä:
1200

Työpisteiden määrä:
Yli 1,000

Ala:
17,000 m2

Valmistuminen:
Toukokuu 2021

Photographer:
Alexis Paoli

Digitaalinen & inhimillinen kampus

Aikaisemmin Orangen työntekijät oli sijoiteltu 14 rakennukseen, mikä ei ollut toimivaa nykyisiä työtapoja ajatellen. Tästä syystä tämän kehitysprojektin päämääränä oli parantaa työntekijöiden työskentelyä kolmella pääasiallisella osa-alueella.

Avoimet työympäristöt yheistyön tekemistä varten, tarvetta oli erityisesti toiminnallisista tiloista tiimityön tekemiseen joustavalla tavalla. Tarve säästää kiinteistöjen kustannuksissa 14 historiallisen rakennuksen osalta. Tuoda työntekijät yhteen ja luoda lippulaiva, toimipaikka, joka toimisi myös Orangen erityisosaamisen näyttämönä.

Työympäristö, joka heijastelisi Orangen arvoja "Digitaalinen & Inhimillinen".

"Paikalliset Kinnarpsin edustajat toimivat erittäin huomaavaisesti, olivat aina saatavilla ja joustavia. Vietimme paljon aikaa työskentelemällä yhdessä. He antoivat minulle paljon ammatillisia neuvoja tuotetyypeistä ja materiaali- sekä värivalinnoista. Asentajat tekivät erinomaista työtä ja olivat helposti tavoitettavissa - erittäin tärkeitä asioita minulle."

Chrystèle Bourdarias, Project Director, Campus Toulouse Est

EPÄMUODOLLISTEN KESKUSTELUJEN ALUE

 

IDEOIDEN JAKAMISEEN KANNUSTAVA ALUE

Kiinnostuitko tästä projektista?

Ota yhteyttä

Projekti, jonka keskiössä on yritysvastuu

Kohteen arkkitehtoninen projekti oli kokonaisuus, joka käsitti uuden rakennuksen ja ulkopuoliset tilat. Kolmen hehtaarin maa-alue oli aikaisemmin teollisuustilaa ja yli puolet siitä muutettiin tämän projektin yhteydessä viheralueeksi.

Rakentamistyöstä aina sisustuksen asentamiseen, asiakkaamme oli sitoutunut työskentelemään ympäristön ja sosiaalisen vastuun arvoja kunnioittavien yritysten kanssa, jätteet kierrättäen, kalusteita uudelleen käyttäen ja hyödyntäen kierrätettäviä materiaaleja.

Kinnarps esitteli kalusteita, jotka sopivat kampuksen erilaisiin työympäristöihin, ja jotka antavat mahdollisuuden luoda tiloja, joissa voi levätä, syödä lounasta ja työskennellä luovasti. Lopulliseen toteutukseen luotiin noin 30 erilaista tilatyyppiä.

Tuotteet valittiin huolellisesti terveyttä ja turvallisuutta ajatellen työryhmän avustuksella, joka koostui Kinnarpsin konsulteista, työterveyshuollon edustajista ja lääkäreistä. Työntekijöillä oli mahdollisuus osallistua kalusteiden valitsemiseen 500 m2:n pilottitilassa kuuden kuukauden ajan.

  • Yhteenveto

  • Tässä sisustusprojektissa luotiin muunneltavien työympäristöjen valikoima, jossa on tiloja työpäivän aikana suoritettaville erilaisille tehtäville.
  • Lopputulos on ollut tervetullut, ja se sai henkilöstökyselyssä 4.8/5 (*) pistettä kalusteiden laadun, huoneiden valoisuuden ja akustisten ominaisuuksien osalta. 

Kohteen tuotteita

Oak

Oak

Plockepinn

Plockepinn

Neo baarituoli

Neo baarituoli

Alto

Alto

Crest

Crest

Deli

Deli

Scandinavia

Scandinavia

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Curling

Curling

Matsumoto

Matsumoto

Petals

Petals

Fendo

Fendo

Mama

Mama

Papa

Papa

Cap

Cap