Referenssi: Technopolis

HANKKEEN TIEDOT

Asiakas:
Technopolis, Innopoli 1, Espoo. Business Lounge tilat

Valmistumisvuosi:
2015

Tausta

Otaniemen Innopolissa yrityksillä on ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden kanssa. Modernit ja älykkäät tilat sijaitsevat Aalto-yliopiston läheisyydessä. Kampuksen kolmen Innopoli-kiinteistön tilat tarjoavat joustavia ja muunneltavia toimistoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Innopolin Business Lounge -palvelualue on osa Technopoliksen UMA-verkostoa, joka tarjoaa moderneja ja joustavia työtiloja erilaisiin tarpeisiin.

Leikkisä ja kokeileva kokonaisuus

Korkeaselkäiset Monolite-tuolit sopivat hyvin yhteen Amore-sohvapöydän kanssa.

Puolikorkeaa istumista keittiötilassa.

Pyöreät Boullée-istuimet tuovat vaihtelua ja liikettä.

Tavoite

Asiakkaan toimeksianto Kinnarpsille oli luoda Business Lounge -palvelualueelle "Wow-efekti" ja tehdä jotain tavallisesta konseptista poikkeavaa. Tavoite oli toteuttaa leikkisä ja kokeileva kokonaisuus vaihtelevine tiloineen. Alueen tulee palvella monenlaisia eri käyttötarkoituksia sekä kohderyhmiä ja tiloista tulee löytyä paikkoja missä voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Ratkaisu

Raikas ja idearikas sisustusratkaisu tuo tiloihin energiaa ja iloista ilmettä. Värikkäät sisustuselementit, istuinryhmät, palloistuimet ja ilmavat Aircone-tilanjakajat tekevät harmonisen vaikutelman luoviin tiloihin. Luonnon vihreyttä työympäristöihin tuovat viherkasvit ja sammalpaneelit. Paneelit myös puhdistavat sisäilmaa, vaimentavat ääniä ja tuovat stressitöntä hyvinvointia kohtaamistiloihin.

Seinäkkeet, pehmustetut kalusteet ja matot parantavat tilojen akustiikkaa. Puhelinkeskusteluihin soveltuvat Monolite-tuolit muodostavat istujan ympärille vaimentavan pesän korkeine sivuseinineen. Ne antavat myös mahdollisuuden keskittyä omaan työhön kiireisenäkin päivänä.

"Projekti sujui kokonaisuudessaan hyvin ja Kinnarpsin palvelu oli erinomaista. Yleisilme on onnistunut ja raikas", kertoo Technopoliksen palvelupäällikkö Jori Rytkönen. "Kinnarpsin suunnittelema alue sopii erinomaisesti UMA-verkostomme konseptiin ja toivommekin asiakkaidemme ottavan uudenlaisen tilan hyvin vastaan", Rytkönen lisää.

Kohteen tuotteita

Foldex

Foldex

32 Värit & Materiaalit | 6 Varianttia

6000/8000

6000/8000

266 Värit & Materiaalit | 36 Varianttia

Polar

Polar

264 Värit & Materiaalit | 2 Varianttia

Deli

Deli

Sture

Sture

Amore

Amore

Plockepinn

Plockepinn

Boullée

Boullée

Monolite High

Monolite High