Referenssi: Valle Wood

Asiakas:
4Service

Sisustusarkkitehti:
Lund+Slaatto Arkitekter

Kalustetun tilan suuruus:
2000 m2

Toimitettu:
Kevät 2019

Paikka:
Oslo

Kalusteita innovatiiviseen ja kestävään työympäristöön

Aikaansaavat työntekijät ansaitsevat kaikkein parasta, ja sitä 4Servicen porukka sai. He tahtoivat korkealaatuiset kalusteet ja joustavat sekä käyttäjäystävälliset ratkaisut. Ja koko sisustusprojektin perustan tuli olla kestävyydessä. Valinta oli selvä: Kinnarpsin kalusteratkaisut.

Valle Woodista on tullut "se" paikka urbaanille joukolle. Kinnarps piti hyvin mielenkiintoisena tällaisen kohteen kalustamista. Ainutlaatuinen kokopuusta valmistettu rakennus sijaitsee Oslon itäisessä kaupunginosassa, ja kuten nimestä voi päätellä, on puulla keskeinen asema. Kinnarpsin kalusteet antoivat 4Servicen henkilökunnalle mahdollisuuksien metsän uusien työtapojen löytämiseen.

 

Energisiä ja tehokkaita tiloja

Työssä on kyse paljosta muustakin, kuin tehtävien valmiiksi saattamisesta. Vietät työpaikalla kolmanneksen koko päivästäsi. Valle Woodissa on kasvun aika. 4Service palkkaa osaavia työntekijöitä, ja toimiston tilat auttavat luomaan hyvän työympäristön. Lämpimät puun sävyt antavat tiloille maanläheisen luonteen ja tunnelman. Mutta se ei pidättele korkeita tavoitteita.

Palvelu ja kestävyys

4Service on palveluyritys, jonka toiminnan keskiössä on avun tarjoaminen. Muun muassa talonmies- ja ylläpitopalvelut kuuluvat heidän tarjoomaansa. Yritykselle on toiminnassa tärkeää mahdollisimman pieneen hiilijälkeen pääseminen sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. He pyrkivät järjestelmällisesti ympäristöystävällisyyteen, keskittyvät erityisesti jätehuoltoon sekä myrkyllisten kemikaalien käytön minimointiin. Tästä syystä he valitsivat uuteen toimistoonsa samanhenkisen kalustajakumppanin.

Keskeinen ja erillinen

Rakennuksen pohjakerrokseen 4Service varusti Trewerketin: kahvibaarin, ravintola/kahvilan ja tapahtumatilan. Toisessa kerroksessa on yhteisöllinen työympäristö jossa on toimisto- ja kokoustiloja sekä lyhytaikaisiin että pitempiin tilavarauksiin. Valle Wood on lähellä kaikkea - Oslon kaupunkia, luontoa kaupungin liepeillä sekä Oslon lentokenttää Fornebussa. Helsfyrin alue on myös kasvava, kiinteistökehittäjä NCC suunnittelee alueen tulevaisuutta. Rakennuksen sisustus heijastelee tätä ympäröivää urbaania ja silti luonnon läheistä tyyliä.

Järkevästi kaunista

4Service tahtoi sisustajakumppanin, joka saattoi toteuttaa halutun, sisustusarkkitehti Torunn Petersenin (Lund+Slaatto) suunnitteleman ilmeen ja samalla pitää kiinni etukäteen suunnitellusta, järkevästä budjettitavoitteesta.

Olemme erityisen tyytyväisiä avointen alueiden vaihteleviin kalusteisiin ravintola- ja yhteistyötiloissa. Matka pohjakerroksen läpi tarjoaa dynaamista joustavuutta tiimityön ja yksilötyön tarpeisiin, vaikka kyseessä ei olekaan erityinen työtila.

Anette Reite, Concept Manager for FS and Commercial Business at 4Service

"Erilaiset käyttäjät käyttävät työympäristön yhteistyötiloja, joten on tärkeää, että kalusteet tarjoavat erilaisia toimintoja. Jotkut pitkäkestoiseen keskittyneeseen työhön, toiset istuskeluun ja lyhytaikaisempiin tarpeisiin, kuten projektityöhön. Tuolien tulisi mielestämme olla intuitiivisia ja eri alueiden tarjota monen tyyppisiä tehtäviä tukevia ratkaisuja."

PROJECT MANAGER, KINNARPS

Kinnarps kuvailee sisustussuunnitelmaa:

"Sisustussuunnitelma on joustava ja muunnteltava. Fokusoimme kestävien kankaiden käyttämiseen. Se tekee tiloista kodikkaat ja akustisesti miellyttävät. Värit auttavat hahmottamaan, että Valle Wood on kestävän kehityksen rakennus."

Kiinnostuitko ratkaisusta?

Ota yhteyttä

Kohteen tuotteet

Space

Space

Space-kaappi rulo-ovella

51 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia

Fields

Fields

297 Värit & Materiaalit | 23 Varianttia

Papa

Papa

Deli

Deli

Matsumoto

Matsumoto

Alto

Alto

Neo Lite

Neo Lite

Capella

Capella

264 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Monolite

Monolite

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Humlan

Humlan

Jeffersson

Jeffersson

Papa

Papa