Kaikki kierrätettävä ei ole automaattisesti kestävää. Aito kiertotalous edellyttää kestävyyttä. Kutsumme sitä kestäväksi kiertävyydeksi. On tärkeää luoda pitkäikäisiä työympäristöjä. Kyse on tietoisten valintojen tekemisestä, joustavien ratkaisujen käyttöön ottamisesta ja korkean laadun valitsemisesta, jotta voimme luoda itsemme, oman organisaatiomme ja ympäristön kannalta positiivisen muutoksen. Panosta kestävään tulevaisuuteen – ja ole muutos.

Vaikuttamisen pitäisi olla helppoa.

Kolme avainta kestävään
ja kiertävään sisustukseen

 

FI-Tre cirklar med rubriker-WEBB.png

FI-Tre cirklar med rubriker-WEBB2.png

FI-Tre cirklar med rubriker-WEBB3.png

Muutos alkaa ymmärryksestä

1. TEE TIETOISIA VALINTOJA

 

Mieti projektin alussa kaikessa rauhassa, mitä kaikkea tarvitset. Kun sisustusratkaisut perustuvat todellisiin tarpeisiisi, työnteosta tulee helpompaa ja tehokkaampaa, lisäksi voit itse paremmin. Tekemällä tietoisia valintoja voit tehostaa organisaatiosi toimintaa ja samalla säästää luonnonvaroja. Aloita tarkastelemalla organisaatiosi visiota ja työskentelytapaa ja kartoittamalla tarpeesi.

Sisustusratkaisujen on oltava kestäviä kaikilta osin; siis myös ympäristöystävällisiä, taloudellisia ja ergonomisia. Autamme sinua saavuttamaan nämä tavoitteet tekemällä työympäristöanalyysin yrityksessäsi. Se on paras tapa kerätä arvokasta tietoa sisustuksen tulevaa uudistamista varten. Huolellinen pohjatyö antaa vankan perustan ja paremmat valmiudet onnistua – mikä edistää niin ihmisten kuin ympäristön hyvinvointia.

Muutos on ainoa pysyvä asia

2. OTA KÄYTTÖÖN JOUSTAVAT RATKAISUT

 

Saattaa kuulostaa kummalliselta, mutta joustavuus on tie kestävyyteen. Jos etsit aidosti kestäviä ja kiertotalouteen perustuvia ratkaisuja, kalusteiden ja sisustuksen tulee olla joustavia, modulaarisia ja monikäyttöisiä. Se mitä eniten tarvitset juuri nyt, on yhtä tärkeää, kuin tulevat tarpeesi. Sinun ei pitäisi kuitenkaan joutua vaihtamaan kalusteitasi toisiin siksi, että tarpeesi, vaatimuksesi tai säännöt muuttuvat. Muutosten tekemisen tulee olla helppoa aina, kun tarpeesi muuttuvat.

Jos sisustus on rakennettu joustavaksi, se sopii erilaisiin käyttötarpeisiin, työskentelytapoihin ja erilaisille ihmisille. Joustavuudessa on viime kädessä kyse kyvystä sopeutua nopeasti muutoksiin ja suoriutua työstä hyvin. Reitti kestäviin sisustusratkaisuihin saattaa olla erilainen kuin alun perin ajattelit, mutta pääset taatusti tavoitteeseesi. Takaamme sen.

Muutoksessa kyse on yksityiskohdista

3. VALITSE KORKEA LAATU

 

Meille laatu tarkoittaa monia asioita. Se tarkoittaa, että kiinnitämme huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin ja luomme kestäviä tuotteita, jotka on suunniteltu jatkuvaan ja pitkäaikaiseen käyttöön. Valmistamme tuotteita, joita voi korjata, pestä ja uudistaa, mikä pidentää tuotteidemme käyttöikää entisestään. Lisäksi käytämme kestäviä materiaaleja. Luodaksemme toimivan tilan kiinnitämme paljon huomiota sopivien materiaalien ja värien valintaan.

Korkea laatu on asia, jonka voi itse kokea. Laatua voi myös valvoa ja parantaa jatkuvasti. Voit olla varma siitä, että Kinnarps täyttää ja ylittää alan korkeat vaatimukset, olipa kyse materiaaleista, valmistuksesta, sertifioinnista, kuljetuksista, toimituksista tai itse tuotteen käytöstä. Korkea laatu on selvästi hyvä investointi, jonka elinkaarikustannukset ovat matalat.

Valmistettu tuote on pidetty lupaus

Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat nykyään toistuvia puheenaiheita. Me olemme kulkeneet tätä polkua vuodesta 1942. Käytimme silloin tietenkin erilaisia sanoja, mutta ytimemme ei ole muuttunut. Tavoitteemme on aina ollut toimittaa laadukkaita kalusteita ja ratkaisuja, jotka kestävät sukupolvien ajan. Suunnittelemme toimivia ja tyylikkäitä sisustusratkaisuja, jotka saavat ihmiset viihtymään, voimaan paremmin ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Teemme sen luontoa ja sen arvokkaita resursseja kunnioittaen. Valmistamme kalusteita, joista on helppo pitää. Niitä on myös helppo käyttää, pestä, uudelleenverhoilla, uudistaa ja kierrättää. Jos kuuntelet neuvojamme, voit olla varma, että teet onnistuneita sisustusvalintoja, jotka on helppo mukauttaa tulevaisuuden tarpeisiin. Valitsemalla Kinnarpsin teet kestävän valinnan, joka edistää koko työyhteisön hyvinvointia.

Palveluitamme kestävään ja kiertävään tulevaisuuteen

TYÖYMPÄRISTÖANALYYSI

Kartoita ja tunnista tarpeesi hyödyntämällä työympäristöanalyysejämme, jotka on suunniteltu toimisto-, koulutus- ja hoivaympäristöihin.

KESTÄVÄT KULJETUKSET

Kuljetuspakkaus on uudelleenkäytettävä. Otamme täyden vastuun kalusteiden siirrosta, kokoamisesta ja käyttöönotosta piirustustesi mukaisesti.

MUUTOT JA SIIRROT

Oletpa siirtämässä kalusteitasi yrityksessäsi tai muuttamassa uuteen osoitteeseen, autamme mielellämme.

HOLISTINEN ERGONOMIA

Saat luennoillamme ja työpajoissamme uutta tietoa kestävistä ja onnistuneista työympäristöratkaisuista.

INVENTOINTI JA sisustusSUUNNITELMA

Saat yhteenvedon sisustuksen toimivuudesta, voit määrittää sen arvon ja tiedät, miten sitä voi parhaiten ylläpitää, uudistaa, sijoitella ja käyttää, jotta se vastaisi aina nykyisiä ja tulevia tarpeitasi.

OSTA MYÖS KIERRÄTETTYÄ

Osta tai vuokraa niin uusia kuin kunnostettuja laadukkaita kalusteita Kinnarpsilta.

KALUSTEIDEN PUHDISTAMINEN

Kalusteiden pitäminen puhtaana auttaa pitämään työympäristön miellyttävänä. Kalusteiden peseminen pidentää myös niiden käyttöikää.

KUNNOSTUS JA UUDISTAMINEN

Kunnostus ja uudistaminen antavat huonekaluille uuden elämän. Uusi väritys ja toiminnallisuuden päivitys voi luoda nykyisille kalusteille uuden käyttötarkoituksen.

KALUSTEIDEN huoltopalvelu

Pidennämme asiakkaidemme kalusteiden käyttöikää huoltamalla niitä.

KIERRÄTYS

Autamme kierrättämään sellaiset kalustemateriaalit, joita ei voi käyttää uudelleen muissa tuotteissa.

 

Palvelut voivat vaihdella eri markkinoilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä lähimpään toimipisteeseen.