Tulevaisuuden säilytysratkaisut

Vie toimistosäilytys seuraavalle tasolle Capacity-ratkaisulla

Modulaariset mahdollisuudet

Capacity on monikäyttöinen säilytyskalustekokonaisuus, joka modulaarisen rakenteensa ansiosta voidaan mukauttaa helposti kaikenlaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin.

Samaan sarjaan on koottu yleinen ja henkilökohtainen säilytys, istuinratkaisut, tilanjakajat ja vaatekaappi. Eri moduulit sopivat yhteen ja ovat linjassa keskenään riippumatta siitä, miten päätät yhdistää ne.

Column var.5_capacity.jpg

Column var.5_capacity2.jpg

Mukana työnkulussa

Capacity esittelee uuden tavan integroida säilytysratkaisuja toimistoon. Monitoimimoduulit on helppo mukauttaa osaksi työnkulkua, kuten projektitilaksi, tilanjakajaksi tai kohtaamispaikaksi.

Sarjaan on saatavana laaja valikoima petsivärejä ja tekstiilejä, ja se antaa runsaasti mahdollisuuksia yksilöllisen ilmeen luomiseen sekä tilaa kasveille ja muille sisustuselementeille.

Katso värit ja materiaalit

Vaatekaappi ja säilytystila kengille

Vaatteiden ja kenkien säilytykseen on kaksi erilaista moduulia. Vaatekoukulla tai vaatetangolla varustettu vaatekaappimoduuli. Voit myös valita vaatetangon kahden moduulin väliin avoimen vaatesäilytyksen luomiseksi.

Kenkien ympärivuotiseen säilytykseen on moduuli, jonka pohjassa on kumimatolla varustetut avoimet lokerot.

Istuinmoduulit latausmahdollisuuksilla

Capacity-sarjassa on kaksi istuinmoduulia. Hyvin akustoitu istumasoppi, jossa voit esimerkiksi vastata puheluun tai työskennellä hetken. Istuinpenkki, josta tulee yhteisöllinen paikka spontaaneille kohtaamisille tai tila, jossa voit ladata puhelimesi odottaessasi kollegaasi.

Tilava säilytysratkaisu lukittavilla kaapeilla

Kaikissa Capacity-moduuleissa on reilu 50 cm:n syvyys, mikä antaa säilytyskaapeille laajan käyttöalueen. Valitse moduulien korkeus ja leveys tarpeen mukaan. Kaappien hyllyjä on helppo siirtää, lisätä tai poistaa.

Kaappeihin on saatavana kaikkea sylinteri- ja yhdistelmälukoista RFID-kortilla tai puhelimen sovelluksella avattaviin lukkoihin.

"Capacity-tuotteissa olen kaikkein ylpein siitä, että emme ole joutuneet tinkimään toiminnallisuudesta luodessamme ainutlaatuisen tyylikkään muotokielen ja etuosien ja muiden elementtien erottuvat piirteet." 

Per Enskär, Category Product Manager Capacity-tiimissä

Mukautuva – jos tarpeet muuttuvat

Capacity on suunniteltu helposti muutettavaksi. Moduulit sopivat yhteen yhdistelmistä ja sijoittelusta riippumatta. Tuloksena on monikäyttöinen ja joustava toimiston säilytysratkaisu, joka kestää pitkään.

Kokonaisuus on yksityiskohdissa

Square big_capacity.jpg

Square big_capacity2.jpg

Square big_capacity3.jpg

Capacity on suunniteltu nykyaikaisen toimiston tarpeiden pohjalta. Älykäs säilytyskaluste, joka integroituu saumattomasti työnkulkuun.

Tutustu Capacity-perheeseen

Capacity

Capacity

Capacity henkilökohtainen säilytysratkaisu ja kenkien säilytys

226 Värit & Materiaalit | 8 Varianttia

Capacity

Capacity

Capacity-istuinmoduuli

226 Värit & Materiaalit

Capacity

Capacity

Capacity henkilökohtainen säilytysratkaisu

226 Värit & Materiaalit | 36 Varianttia

Capacity

Capacity

Capacity-vaatekaappi

226 Värit & Materiaalit | 5 Varianttia

Capacity

Capacity

Capacity-istuinsoppi

226 Värit & Materiaalit

Hybridityöskentely asettaa nykyaikaisille toimistoille korkeammat vaatimukset – sisustuksen on autettava luomaan houkutteleva työympäristö, jossa työntekijät viihtyvät.

Mikä tekee toimiston säilytyskalusteista nykyaikaisia?