System.String[]

Sähköpöydät ja säädettävät työpöydät

Sähköpöydät ja säädettävät työpöydät

Lue lisää

Kun kehon kuormitus vähenee, tulee käyttäjästä pirteämpi ja hän saa lisää liikkuvuutta ja energiaa arkeensa. Säädettävät työpöydät voidaan sijoittaa sekä yksilöiden että monien ryhmien käyttöön erilaisia projektitöitä ajatellen. Seinäkkeillä täydentäminen tuo lisää joustavuutta ja erillisyyttä työympäristöön käyttäjän ehdoilla.

Mallistomme sähköpöydät takaavat, että toimiston työntekijät voivat työskennellä mukavasti ja ergonomisesti. Työskentely sujuu paremmin, kun voi joko seistä tai istua mukavasti työpisteessä. Jos työpaikassasi ei ole tarvetta tällaisille pöydille, kuuluu valikoimaamme myös muunlaisia työpöytiä, joiden viimeistelymateriaalit ja koot vaihtelevat.

Sähköpöytä on ergonominen

Toimistotyöntekijät tekevät työtä säännöllisesti noin kahdeksan tuntia päivässä istuen työpöytänsä ääressä. Kehoa ei ole suunniteltu staattiseen työskentelyasentoon. Siitä voi aiheutua monenlaisia haittoja, koska emme useinkaan ajattele ergonomiaa. Liiallinen paikallaan istuminen voi aiheuttaa selkä-, hartia- ja niskavaivoja. Paikallaan istuminen heikentää jaksamista, tuottavuutta ja nostaa myös sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Sähköpöydän korkeus säätyy helposti siten, että samassa asennossa ei tarvitse olla pitkiä aikoja. Sähköpöytä antaa mahdollisuuden vaihdella asentoa helposti istumisen ja seisomisen välillä. Vaihtamalla työasentoa usein päivän aikana voi ehkäistä mahdollisia staattisesta rasituksesta syntyviä vaivoja.

Investoi sähköpöytiin ja anna itsellesi ja työkavereillesi ergonomista etumatkaa kestävien, harkittujen, nykyaikaisten ja laadukkaiden pöytiemme avulla. Tiesitkö muuten, että työskentelemällä seisten kaksi ja puoli tuntia päivässä voit polttaa noin 350 kaloria enemmän istumiseen verrattuna?

Kinnarpsin pöytämallistot on suunniteltu nykytoimistoihin

Kinnarpsin sähköpöytiä on saatavana monilla eri viimeistelyillä. Jos pöytää käytetään paljon, voi olla viisasta investoida säätöpainikkeeseen, jossa on  muistitoiminto. Säätöpainikkeen näytöllä näkyy selkeästi työpöydän korkeus, mikä helpottaa säätämistä seisoma- ja istumatyön välillä. Säätöpainike myös muistaa pöytää käyttävien henkilöiden tallentamat työkorkeudet.

Näytöllä näkyvä korkeus helpottaa myös manuaalista säätöä, mistä on hyötyä erilaisten työpöytien välillä vaihdettaessa. Näin opit nopeasti itsellesi sopivat istuma- ja seisomakorkeudet. Muista myös, että eri tehtävissä voi käyttää eri pöytäkorkeutta. Lukemiseen korkeampi asento ja kirjoittamiseen matalampi.

Tämäntyyppisten työpöytien käyttö on helppoa: painat vain painiketta ja sähkömoottori hoitaa loput. Sähköinen koneisto huolehtii pöytätason nostamisesta, jolloin sinun ei tarvitse tehdä nostotoimenpiteitä. Täydennä valinnaisilla lisävarusteilla, niin sinulla on sähköpöytä, joka soveltuu lähes mihin tahansa.

Valmistamme valikoimamme sähköpöydät käytännöllisiksi yhtenäisen esteettisen ilmeen vaarantumatta. Sähköpöytiämme on saatavana useilla viimeistelyillä ja kokoluokissa. Se helpottaa sekä ergonomisen että esteettisesti houkuttelevan ratkaisun löytämistä.

Nouse ylös työskentelemään sähköpöydän aktivoimana

Olemme eripituisia, minkä vuoksi perinteiset, kiinteällä korkeudella varustetut  työpöydät eivät välttämättä ole paras ratkaisu pidemmän päälle. Sähköpöydät ovat kaikille sopiva ratkaisu, sillä niitä voi säätää henkilökohtaisten edellytysten ja toiveiden perusteella.

Jos työskentelet paljon näyttöpäätteellä, ota tavaksi nousta välillä seisomaan hetkeksi joka päivä. Kalorien polttamisen lisäksi teet terveyttä edistävän  palveluksen kehollesi, sillä seisoma-asento auttaa ehkäisemään erilaisia pitkästä istumisesta syntyviä vaivoja sekä sydän- ja verisuonitauteja.

Sähköpöytiin liittyy useita etuja, kuten kohentunut ryhti ja parantunut verenkierto, sillä lihakset aktivoituvat useammin. Kaikki tämä johtaa tuottavampiin työpäiviin.

Valitse yllä olevista malleista haluamasi, niin näet koko- ja värivaihtoehdot sekä toiminnot ja lisävarusteet.

Sähköpöytien lisäksi mallistostamme löytyy myös kaasujousella säädettävä työpöytä, joka on kätevä silloin jos sähköä ei ole saatavilla.