Kokouspöydät

NEUVOTTELU- JA KOKOUSPÖYDÄT DYNAAMISIIN KOKOUKSIIN. Työskentelemme yhä useammin projektien parissa, minkä vuoksi erilaisista kokouksista on tullut tärkeä osa työtämme. Kinnarpsin laaja kokouspöytävalikoima kattaa koko kirjon sopivia tuotteita spontaaneista kokouksista ennalta varattuihin työpalavereihin, työpajoihin ja muodollisempiin tapaamisiin. Ratkaisut voidaan räätälöidä helposti sekä pieniin kokoushuoneisiin että suuriin neuvottelutiloihin sopiviksi monilla erimuotoisilla ja -kokoisilla pöytätasoilla. Tiettyjen pöytälevyjen muotoiluissa on kiinnitetty erityistä huomiota ruudulta etänä osallistuvien näkyvyyteen pöydän ääressä istuville.

Kokouspöydät

Kinnarpsin neuvottelupöydät sopivat luoviin kokouksiin sekä virallisiin neuvotteluihin. Neuvottelupöydät ovat helposti sovellettavissa erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Kokouspöytiä on saatavana erikokoisina ja mallisina – pieniä kokouspöytiä pieniin pikapalavereihin ja suuria neuvottelupöytiä muodollisiin palavereihin. Erilaisia pöytiä yhdistelemällä voit luoda persoonallisen neuvottelutilan luovaa kokoustyöskentelyä varten. On myös pöytiä, joita voi liittää yhteen laajemman pöytäpinnan tai videoneuvottelutilan muodostamiseksi.

Kokouspöydät ovat pysyneet kauan muuttumattomina. Konservatiiviset, pitkät ja jykevät pöydät ovat vain saaneet seurakseen modernia teknologiaa, joka on yritetty sovittaa perinteiseen kalusteeseen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Monimuotoiset kokoustilat

Nykyisin kokouspöydältä odotetaan toiminnallisuuden lisäksi myös innostavuutta ja idearikkautta, raikkautta sekä luovuuteen kannustavaa muotokieltä. Teknologiset laitteet, videoneuvotteluvarusteet ja älytaulut ovat jo tulleet neuvottelutilojen vakiovarusteiksi ja uudet virtuaaliset kokoustamistavat yhä arkipäiväisemmiksi.

Samoin kuin on erilaisia kokoustamistapoja, tarvitaan myös erilaisia kokoustiloja ja kokouspöytiä.

Verkkopalaverit ruudun välityksellä keskustellen sujuvat luontevammin vaikkapa ringissä istuen ja vapaasti jutellen kuin virallisen neuvottelupöydän takana pönöttäen. Toisaalta juhlavat sopimusten allekirjoittamiset ja viralliset yhteydet vaativat kokoushuoneen konferenssipöytineen ja tuoleineen.

Kokoustilan väritys, valaistus ja muoto vaikuttavat tunteisiimme vaikka emme edes huomaa sitä. Nykyiset kokoustilat sisustetaan ruokkimaan ideoita, parantamaan yhteistyötä ja luomaan erilaisia tunnelmia, jotka edistävät yrityksessä tarvittavaa työpanosta ja ajatusten vaihtoa. Nämä tarpeet korostuvat erityisesti uusilla toimialoilla, kuten ohjelmointi- ja pelialalla sekä tyypillisesti idearikkaissa mainos- ja suunnittelutoimistoissa.

Moderni kokous vaatii myös teknistä laitteistoa. Kinnarpsin kokouspöytämallistoissa on integroituna erilaisia ratkaisuja verkkojohdoille ja virtalähteille sekä kätevät kaapelikaukalot, kaapeliverkot tai piilotetut johdotukset. Neuvottelukalusteisiimme on mahdollista liittää myös langattoman latauksen ratkaisuja. 

Luova kokous

Luovaan kokoukseen, aivoriiheen ja ideointipalaveriin on tarjolla puolikorkeita pöytiä ja baarituoleja tai jopa keinuvia jakkaroita. Näillä ratkaisuilla keho vapautuu kangistuksesta ja samalla saadaan aivotoiminta laukkaamaan uudella, ennakkoluulottomalla tavalla.

Neuvottelupöydiltä vaaditaan nyt erilaisia asioita kuin ennen. Tarjoamme kokouspöytiä joilla on muuntautumiskykyä ja jotka voidaan järjestellä tarpeen mukaan vaikkapa kahvipöydästä videokokouksen tarpeisiin.

Säädettävät kokouspöydät

Kokouspöytämme vastaavat myös ergonomialle asetettuihin uuden tutkimustiedon mukaisiin suosituksiin. Tarjoamme uusia työtapoja sekä ajatusmalleja neuvotteluihin ja palavereihin. Miksi et valitsisi puolikorkeaa neuvottelupöytää tai peräti kokoustaisi seisten tai kävellen ? Katso video kävelykokouksesta.

Muunneltavuus ja värimaailma

Kinnarps painottaa kokouspöydän joustavaa muunneltavuutta erilaisiin neuvotteluihin sopivaksi. Mukautuvia muotokansia ja pintamateriaalien luonnonläheistä värimaailma voi käyttää rauhoittamaan neuvottelutilaa ja luomaan seesteistä tunnelmaa. Poikkeavilla muodoilla ja materiaalivalinnoilla sekä sisustuksen kirkkailla piristeväreillä voi puolestaan luoda innostavan ideatilan. Esimerkiksi Trixagon-pöytäsarjamme muuntuu helposti videoneuvottelun tarpeisiin tai erimuotoisiksi neuvotteluyhdistelmiksi.

Arvokkaan konferenssihuoneen kokouspöytiin voi valita viilutettuja puupintoja, tuoleihin nahkaa ja tekstiileihin tummempia sävyjä. 

Uusia näkökulmia neuvottelutiloihin

Kokoukseen voi saada lisätehokkuutta ajattelemalla kokoustilannetta uudella tavalla. Hyvän valmistautumisen lisäksi myös kalusteratkaisu voi olla tuomassa tehokkuutta pitkiksi venyviin palavereihin. Seisova kokous on usein tehokkaampi kuin perinteisesti istuen toteutettu. Pyöreän pöydän ääressä kokouksesta tule tasa-arvoinen, kun jokaisella osanottajalla on samanarvoinen paikka.

Jos kokoustilanne on jännittynyt ja tunnelmaa halutaan keventää luontevasti, on sopivaa suunnata kokoustilaan joka on kalustettu perinteistä poiketen. Puolikorkea tai seisomakorkuinen neuvottelupöytä ja yllättävät, tai vaikkapa suoranaista ihmetystä herättävät, istuimet toimivat jäänsärkijänä ja latautunut kokoustilanne saa luontevan alun yhteisen keskustelunaiheen tiimoilta.

Voit valita puolikorkean ja korkean pöydän kumppaniksi vaikkapa baarituolit tai keinuvat jakkarat ja neuvottelusi alkaa varmasti rennolla keskustelulla.

Keskusteleva kokous sujuu myös ilman pöytää. Kokeile rentoa jutturinkiä. Sijoita istuimet ympyräksi ja näet kuinka tunnelma muuttuu kun istutaan avoimesti asian äärellä. Valitse mukavat istuimet, joissa on hyvä istua. Esimerkiksi Sitter-tuoli keinuttelee istujaansa, samalla liike voi auttaa jännittäjää vapauttamaan kielenkantansa.

Pöytiin sopivia neuvottelutuoleja löytyy tuolit-osiosta.  Erityisen mukavia istuimia esitellään sohvat ja lepotuolit  osiossa.