Tulos

Työpöydät erinomaisella ergonomialla

Työpöydät erinomaisella ergonomialla

Lue lisää

Valinnanvaraa on runsaasti: ergonomisen työpisteen luominen onnistuu erilaisilla pöytälevyillä, jalustoilla, puulajeilla ja väreillä. Valitse työpöytäjärjestelmä, josta löytyy kokonaisuus muuntojoustavaan avotoimistoon tai pienempi kirjoituspöytä, kun tilaa on rajallisesti. Sähköpöytä on hyvä valinta, kun tilan pitää soveltua usealle käyttäjälle.

Kunnon työpöytä on jokaisen toimiston perusta. Monet viettävät suurimman osan työpäivästään juuri työpöytänsä ääressä, ja siksi on tärkeää, että pöydät on toteutettu ergonomisesti siten, etteivät työntekijät rasita kehoaan liian pitkään paikallaan istuessaan. Tärkeää on myös esteettisyys, jolla voi olla ratkaiseva rooli uuden toimistopöydän valinnassa.

Nykyaikaisen työpöydän on hyvä olla kaiken lisäksi myös käytännöllinen ja täytettävä erilaisia tarpeita. Pöytämallistomme sisältävät myös älykkäät, erikorkuiset penkkityöpisteet ja seisomapöydät, joiden yhteensopivien järjestelmien avulla monitilatoimiston sisustaminen käy kätevästi yhtenäistä harmonista ilmettä vaarantamatta.

Työpöydät pieniin ja suuriin toimistoihin

Kinnarpsin työpöytävalikoimilla voi luoda avoimia, suuria toimistoja samalla, kun valikoimaan kuuluu myös pienempiä, rajallisiin tiloihin sopivia työpöytiä. Hyvä kirjoituspöytä kohottaa huoneen ilmettä ja on samalla käytännöllinen kaluste, jonka pinnoilla ja lisävarusteissa voi säilyttää tärkeitä työvälineitä. Joustavien työpöytäjärjestelmiemme avulla voi luoda ratkaisuja sekä pieniin että suurempiin toimistoihin. Penkkipöytämme voidaan muokata helposti sen mukaan, kuinka moni työntekijä tulee niitä käyttämään. Pöytäseinäkkeitä lisäämällä voi toteuttaa erinomaisen työpisteen.

Useita työpöydistämme on mahdollista kokonsa puolesta kasvattaa lähes rajoituksetta sen mukaan, miten suuren pöytätason haluaa. Haluatko suuren ja avoimen työtason? Vai riittääkö pienempi pöytätaso, jolle ei tarvitse mahtua muuta kuin tietokone? Voit päättää itse.

Space-säilytysjärjestelmän ansiosta voit hankkia työpöytiin laatikostoja ja muita säilytysratkaisuja. Tee jokaisesta työpisteestä persoonallisempi ja saat samalla lisää säilytystilaa. Liikuteltavuus kannustaa luomaan vaihtelua ja lisäämään hyvinvointia toimistossa.

Työ-, kirjoitus-, toimisto- vai tietokonepöytä?

Käyttökohde vaihtelee suoritettavien työtehtävien mukaan. Arvioi vaihtoehtoja ja valitse tarkoitukseen parhaimmin sopiva työpöytä. Kinnarpsin työpöydät voidaan muokata jokaisen työympäristön tarpeisiin. Meillä on sekä pieniä työpöytiä että suuria malleja, joissa työtaso on tavallista leveämpi.

Kinnarps tarjoaa erilaisia pöytiä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Etsitkö toimistotyöhön sopivaa pöytää, tietokonepöytää vai tietynlaista kirjoituspöytää? Käyttökohteesta riippuen työpöytien ergonomialle asetetut vaatimukset ovat korkeat. Sähköpöydät ovat yleistyneet hybridityön myötä.

Ajattelemisen arvoinen asia on myös pöydän materiaalin valinta. Kinnarpsin materiaalivalikoimassa on kaikkea laminaatista viiluun ja linoleumiin. Pyrimme aina käyttämään kestävästi tuotettuja, pitkäikäisiä materiaaleja, jotka säilyvät käytössä hyvinä pitkään.

Ajattele ergonomiaa

Kinnarpsin työ- ja kirjoituspöydät auttavat tekemään työtä ergonomisesti. Työpöytien ergonomiassa on kyse liikkumiseen kannustamisesta sekä työasentojen vaihtelemisesta istumisen ja seisomisen välillä työpäivän mittaan.

On siis tärkeää valita työpöydän korkeus oikein. Ergonomisessa istuma-asennossa istutaan jalat lattiaa vasten selkä suorana. Työskenneltäessä käsivarsien olisi oltava rennossa asennossa näppäimistöllä.

Kinnarpsin työpöytäratkaisut on suunniteltu ergonomiaa ajatellen. Jos haluat erityisen ergonomisen työympäristön, laajan valikoimamme sähköpöydät mahdollistavat työasennon vaihtamisen luontevasti työpäivän aikana, kun teet työtä välillä seisten ja istuen.

Ergonomiset työpöydät

Kinnarps-työpöydät antavat mahdollisuuden työskennellä ergonomisesti. Suuri osa työpäivästä kuluu työpöydän ääressä. Siksi on tärkeää, että työpöytäsi sopii sinulle ja työhösi. Etsitpä sitten kokonaista työ- ja kokouskäyttöön sopivaa työpöytäjärjestelmää tai vain pientä seisomapöytää pikapalaveria varten, ergonomiaa kannattaa aina ajatella. Ergonomia edellyttää liikkumista ja työskentelyasennon muuntelua. Korkeussäädettävän sähköpöydän ansiosta voit vaihtaa istuma-asennosta seisoma-asentoon halutessasi.

Valinnan vaihtoehtoja on useita: Erilaisista pöytätasoista ja jalustoista sekä eri puulajeista ja väreistä voit koota oman ainutlaatuisen työpisteesi. Valitse erimuotoisista työpöydistä koostuva kokonaisuus – tai pienempäänkin tilaan mahtuva toimistopöytä.

Moderni toimistopöytä on muuntautuva

Mallistossamme on pöytiä moneen käyttöön. On toimistopöytiä ja tietokonepöytiä työhön, neuvottelupöytiä neuvotteluhuoneisiin sekä paljon erilaisia pöytiä taukotiloihin ja koulutushuoneisiin. Joskus tarvitaan ehkä myös pöytää, joka on sopiva tähän kaikkeen - tai sitten aivan muuhun. Siksi meillä on monenlaisia joustavia pöytäsarjoja, joissa on pöytiä, jotka sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin.

Meiltä löydät työpöytiä myös opetustilanteisiin. Kinnarpsin luento- ja neuvottelupöydät sopivat käytettäväksi opetusympäristöissä ja neuvottelutiloissa. Niitä voi käyttää perinteisissä luokkamuodostelmissa tai vapaammin sijoitettuina erilaisiin oppimisympäristöihin ja oppimaisemaan.

Tyylikäs neuvottelupöytä viimeistelee neuvotteluhuoneen sisustuksen. Yhteistä näille pöydille on, että ne sopivat sekä yritysten yksityisiin tiloihin että julkisorganisaatioiden työympäristöihin saumattomasti.

Ajaton muotoilu

Työpöytiemme muotoilu on tyylikästä. Työpöydät sopivat ilmeeltään kaikkiin toimistoympäristöihin ja luovat mukavuutta työn tekoon. Malleistamme löytyy erilaisia pöytiä erilaisille käyttäjille ja erilaisiin tarpeisiin. Pöytäsarjoista voi valita sopivan ja yhtenäisen ilmeen sekä johtajille että toimistoon. Voit valita malleja, jotka on muotoiltu ajatellen erilaisia mieltymyksiä ja yksilöllisiä tarpeita, esim. korkeussäädön voi valita omaan työnkuvaan sopivaksi eri mallistojemme avulla.

Työpöydän ergonominen säädettävyys

Toistuvaan tai jatkuvaan työhön kannattaa valita ergonominen pöytä, jonka säätäminen käy helposti ja tulee tavaksi. Lyhytkestoisen työn Touchdown-ympäristöön voi valita pöydän, jonka säädöt ovat rajalliset, manuaalisesti säädettävä korkeus tai istumatyö- tai seisomatyökorkeus. Tällöin pöytä säätyy joko käsin säätäen tai tilassa voi olla erikorkuisia kiinteitä toimistopöytiä, joita käytetään eri tehtävien yhteydessä vaihdellen.

Työpöydissä yhdistyy muotoilu, ergonomia sekä laaja-alainen säädettävyys. Nämä keskeiset ominaisuudet ovat tärkeät, jotta työ sujuisi mukavasti ja ergonomisesti. Käyttäjäystävällisyys ilmenee pöytiemme kätevissä säätönapeissa ja manuaalisissa veiveissä, jotka löytyvät helposti ja joiden käyttö tulee nopeasti tutuksi. Työpöytämme täyttävät kaikki kriteerit ja ne on testattu EN-normien mukaisesti. Vakaat toimistopöytämme takaavat turvallisen työn teon ja lisäävät osaltaan viihtyisyyttä.

Kinnarps-työpöytiin voi tutustua näyttelyissämme. Näyttelyssä voi tutustua itselle sopiviin pöytämalleihin ja samalla varmistua käyttömukavuudesta. Pöytää valitessa kannattaa kiinnittää huomiota toimistopöydän kokoon ja säädettävyyteen, on myös hyvä miettiä voisiko tehdä työtä seisten edes osan päivästä. Seisten työskentely antaa keholle liikettä, elvyttää verenkiertoa ja vähentää staattista jännitystä, joka on usein syynä niska- ja hartiavaivoihin.

Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

Mallistostamme löytyy monia miellyttäviä materiaalivaihtoehtoja, joiden avulla työpöydästä voi tehdä omaan ympäristöön sopivan, juuri omaa makua miellyttävän ja työympäristön yleiseen harmoniaan soveltuvan.

Johtajille suunnitellut toimistotyöpöytämme ovat moderneja ja luovat toimistoon arvokkaan ja luotettavan tunnelman. Johtajan toimistopöytien sekä muiden johtajankalusteiden valikoimaamme kuuluu useita pintakäsittelyjä ja materiaaleja. Niiden joukosta voi helposti löytää sopivan ilmeen monenlaisiin tiloihin. Johtajanpöydistämme löytyy sopiva malli myös modernille johdolle, joka haluaa luoda asiakassuhteeseen omaleimaisen vaikutelman brändin imagon kannalta.

Valitse työpöydän yhteyteen ergonominen työtuoli valikoimastamme ihanteellisen työasennon saavuttamiseksi. Tartu tilaisuuteen ja tutustu myös siihen, miten voit muunnella työasentoasi korkeussäädettävän työpöydän avulla ja minimoida kehoosi kohdistuvan kuormituksen – työpöytä ja ergonomia.

Sohvapöytä-, neuvottelupöytä- ja koulutuspöytä-osioistamme löydät pöydät muihin käyttötarkoituksiin.

Tutustu myös työtuoli-, vierastuoli-, säilytys- ja seinäke-/kiskojärjestelmä-osioihimme koko työympäristön kalustamiseksi.