System.String[]

Sohvapöydät ja sivupöydät julkisiin tiloihin

Sohvapöydät ja sivupöydät julkisiin tiloihin

Lue lisää

Sohvapöydät sopivat muuhun mallistoomme, ja niitä voi käyttää sekä kahvitauoilla että lyhyemmissä työkokouksissa. Yhdessä sohviemme ja lepotuoliemme kanssa sohvapöydillä voi saada aikaan stimuloivia ympäristöjä vastaanottoihin ja auloihin tai integroituja taukotiloja muualle työympäristöön.

Erilaisiin ympäristöihin suunniteltuja sohvapöytiä

Huomioimme sohvapöytiä suunnitellessamme sekä niiden muotokielen että käytännöllisyyden. Sohvapöydät toimivat yhtä hyvin perinteisissä työympäristöissä kuin monitila- ja tehtävien mukaisissa toimistoissa. Muotoilu on tarkkaan harkittua, jotta pöydät sopisivat erimuotoisiin istuinkalusteisiin, ja niiden materiaalit valitaan kauneuden ja kestävyyden perusteella. Sohvapöytiä on saatavana esimerkiksi useilla viilu- ja laminaattivaihtoehdoilla, joiden värit ja rakenteet vaihtelevat. Valittavana on pyöreitä, neliskanttisia ja ovaalinmuotoisia pöytiä tai hieman odottamattomamman muotoisia sohvapöytiä. Sohvapöytien yhdistämisellä ryhmiksi voi saada aikaan uutta toiminnallisuutta ja esteettisesti houkuttelevia yhdistelmiä, jotka inspiroivat luoviin ja tuottaviin keskusteluihin.

Kinnarpsin laajan sohva- ja sivupöytävalikoiman tuotteet ovat huippulaatua, ja niitä on ainutlaatuisista pikkupöydistä suuriin joustaviin mallistoihin. Tarjoamme esimerkiksi koottavia järjestelmiä, joiden avulla voidaan suunnitella juuri omiin tarpeisiin sopivia sohvapöytiä ja kahvipöytiä. Erilaisia moduuleja yhdistelemällä voidaan luoda täydellisesti omaan ympäristöön ja tarpeisiin sopivia ainutlaatuisia sohvapöytiä. Voit valita jalustan ja pöytätason omien koko-, väri-, muoto- ja materiaalimieltymystesi mukaisesti. Sohva- ja sivupöytiä kuuluu myös moniin suuriin pöytämallistoihimme, jolloin pöytiä voi yhdistellä suoraan jo toimistoon valittuihin työ- ja neuvottelupöytiin sopiviksi. Tällä tavoin on mahdollista luoda helposti yhtenäinen esteettinen ilme, jossa on joustavuutta ja vaihtelevia toimintoja.

Laajasta valikoimasta löydät myös kierrätysmateriaalista valmistetut pikkupöydät sekä korkeussäädettävät sivupöydät.